canım hiççç idrar testine güvenme. kanda çıkana bile inanmıyolar.zaten idrarda çooook zor. yarın hayırlısıyla oğluşuna kardeş geliyo inşallah.
Canım sen o zaman hala Ankaradasın değil mi sen hiç evde yaptınmı çıktı mı
canım ben idrar yapmadım zaten çıkacağını sanmıyorum ancak çoğul gebelikler çıkıyomuş. o da net değil.adet gününün geçmesi lazımmış idrarda, zaten biz yarın kanda görücez, çok yapmak istedim ama eşim kanda görelim ondan sonra istediğin kadar idrardan test yap dedi.yani üzülmek istemedim.ama sen içini rahat tut lütfen ben duamı hep çoğul yapıyorum.yarın beraber güzel haberler verecez inşallah. adet olmadıysan sorun yok hayırlısıyla hamile olalım ,mutlu olalım, inşallah.ben bu sabah yozgata geldim. burada kendi dr. ma gidecem. sen arıcakmısın anatoliayı sonuçtan sonra?bana öğrenince hemen haber ver canım (inş. pozitif) unutma ...
hafizecim malesef olmadı sonuç negatifff 0.1 hayırlısı nasipten öte bişey yok hep hayırlısı olsun diye dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş adetim de başladı zaten inşallah senin herşey yolunda olsun değerin kat be kat artsın bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Canım geçmiş olsun , çok üzüldüm hayırlısı inşallah.
Ümidini kaybetme inşallah kendiliğinden olur, dualarını eksik etme benimde dualarım seninle olacak çünkü. Üzülme dediğin gibi hayırlısı, başka bir zamana inşallah.
Bu arada benim beta hcg 203,9 pozitif çıktı rabbime çok şükür. İlerde beraber seviniriz inşallah..
KIZLAR MERHABA BUTUN YAZISMALARIMIZ SILINMIS KIMSECIKLERDE YOK NERELERDESINIZ GURSEDA MERYE FEREMILECEMNUR KIMSE YOKMUopuyorumnanaktan
merhaba canım..evet bi acaiplik var kaç gündür bütün yazdıklarımız gitmiş evet... benim bebişler ikizmiş canım yaaa bu arada haklıymışsın yani tahminin doğru çıktı:emir_ sorma acaaiiipp mide bulantıları çekiyorum..öğleye kadar inan kolumu kaldıracak halim olmuyo.. ama çok şükür bebişlerim sağlıklı olsunlar da bunlar nasılsa gelir geçer..sende ne var ne yok..
bende yarın anatoliada başlıyorum inşallah...
arkadaşlar mrb hepinize bu yolda bol şans..allahım yardımcınız olsun seçtiğiniz merkez çok iyi ama bhc-g pozitif çıkan ark ne olur kendinize dikkat edin herşey şimdi başlıyor sizin için..biz burda çok güzel paylaşımlar yaşadık sonucum benimde mart ayında pozitifti ama 10 hafta sürdü.20 nisanda kürtaj oldum..suan hakan hoca dondurulmuş embiryo transferi yapıcak bana anatolia da...
merhaba arkadaşlar benim sonucum olumsuz çıktı malesef ama napalım nasip diyorum demekki olmayacakmiş transferden hemen sonra sürgü istedim ve yarım saat sonra da tuvalete kalktım bunun etkisi var mı bilmiyorum çünki o gün çok sık tuvalete kalktım nasip artık , toparlanmaya başladım belki kendiliğinden olur tek kanalım kapalı,rezervim azalmış,ama Allahtan ümit kesilmez değil mi? Hamile olan arkadaşlar sizleri canı gönülden tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün Allah düz kurtarsın inşallah.
CANIM uzulme dıcem ama ne kadar uzulme desemde cok uzuluytorsun allahım herseyın hayırlısını bılır demekkı zamanı gelmemıs zamanı gelınce gelıcek bebegın kendını hıc suclama nasıpten otesı olmaz ben ınanıyorum vazgecme bebegınden ıns bıdahakı sefere olacak belkıde suprız yapacak melegın sana guzel dıleklerın ıcın tsk umudunu yıtırme sakın bıze normal ımkansız dedıler ama oldu allahtan umıt kesılmez bebegın ıcın mucadeleye devam beklemedın bır anda bebegım gelıcek ıns
amin canım inş..bize de isteyen tüm kardeşlerimizede Rabbim anneliği tattırsın doya doya.. kendine çoookkk iyi bak..(ben bebeğine iyi bakacağından zaten eminim :) ) uzun zaman giremeyebilirim belki eşimle biraz köy evinde kafa dinleyeceğiz..dört başımıza :sm_cool:canım cok sevındım ben emındım zaten ıkız olduguna bebeklerının bıkerede dogar buyurler ıns bende mıde bulantısı cekıyorum sabahları daha cok oluyor napalım bebeklerımız ıyı olsunlarda onemlı degıl dun gordum melegımı ultrasonda kalp atısınıda dınledım kut kut atıyodu hızlı hızlı doktor amcamız cok ıyı bebegımız dedı gelısmesıde herseyı ıyıymıs sukur allahıma ıns kucagımızada almayı nasıp eder allahım sag saglım ıns kendıne ve bebıslere ıyı bak öptümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?