- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
- 303
Kotu bir sey olsa inan bana Deniz hemsire Hulusi hocadan once renk verir zaten. Ferah tut icini. iyiyi dileyelim yanilirsak ona gore bakariz...Canım dün bir test sonucum daha çıktı ca72 o da normal geldi, ama ca 19 ve rahimde görülen kist şekil bozukluğu yüzünden doktor âdetin ikinci günü gelsin bakalım değerlendirme yapalım demiş deniz hemşire ye soruyorum Hulusi hoca ya soruyorum kötü bişi mi diye söylemiyorlar bana bilgi vermedi dedi hemşire
Geveledi zatenKotu bir sey olsa inan bana Deniz hemsire Hulusi hocadan once renk verir zaten. Ferah tut icini. iyiyi dileyelim yanilirsak ona gore bakariz...
Dualarim seninle, guzel haberlerini bekliyorumGeveledi zaten
İnşallah tatlımDualarim seninle, guzel haberlerini bekliyorum
Kuzum ben iyiyim hamd olsun bir sıkıntım yok duayla sizleri takip ediyorumKoncuyUmay ehehe sen nasilsin peki canim :)
Kuzum ALLAH korktuğumuza uğratmasın ama tek başına bir gösterge değildir diye düşünüyorum. Birde şüphelendiği kötü birşey olsa ikinci gününü beklemez ayrıntılı tetkik için hemen işin uzmanı bir doktora yönlendirirdi bence. Kist durumundan dolayı ikinci günü bekliyor değişimi gözlemleyecek diye düşünüyorum ben.Geveledi zaten
Yok canım başkentin de son durumda pek çok yere göre laboratuvar ı iyi bence ama bu konuda bahçeci biraz daha iyi diye biliniyor hep tutacaksa tutuyor gerçekten çok da değişeceğini sanmıyorum aslında başkentte çok bekleniyor oraya dair ilk söyleyeceğim Sey tıbbi eksiklik değil iletişim ve bekleme süresi bunlarda sorun olmaz diyorsanız başkenti de tercih edebilirsiniztesekkur ederim cevabiniz icin. peki laboratuarlar ve embriyologlar cok mu kötu baskentte. ben gurganda bu anlamda memnundum her ne zaman arasam hemsireler yönlendirirdi keza embriyologlar da oyle
Ben de böyle düşünüyorum ikinci gün gel demesi rahatlatıcı bir hareket bence de inşallah bişey çıkmayacakKuzum ALLAH korktuğumuza uğratmasın ama tek başına bir gösterge değildir diye düşünüyorum. Birde şüphelendiği kötü birşey olsa ikinci gününü beklemez ayrıntılı tetkik için hemen işin uzmanı bir doktora yönlendirirdi bence. Kist durumundan dolayı ikinci günü bekliyor değişimi gözlemleyecek diye düşünüyorum ben.
Kuzum ben iyiyim hamd olsun bir sıkıntım yok duayla sizleri takip ediyorumsen nasılsın mental olarak rahatlamış gibi mi yapıyorsun gerçekten rahatladın mı
Masallah canim :) Elbette uzuldum ama yalnizca elimden geleni yapabilirim. Tekrar denemeyi dusunmuyorum tabi fikrim degisebilir. Emin oldugum en onemli sey elimizden kayip gidecegini bilmedigimiz bir yasamimiz var ve bu sadece cocuk sahibi olmaktan ibaret degil. Baslangicta da hayirlisi neyse oyle olsun demistim. Hayat devam ediyor ne yapalim hayirlisiysa olurKuzum ben iyiyim hamd olsun bir sıkıntım yok duayla sizleri takip ediyorumsen nasılsın mental olarak rahatlamış gibi mi yapıyorsun gerçekten rahatladın mı
Aynen öyle çok haklısınMasallah canim :) Elbette uzuldum ama yalnizca elimden geleni yapabilirim. Tekrar denemeyi dusunmuyorum tabi fikrim degisebilir. Emin oldugum en onemli sey elimizden kayip gidecegini bilmedigimiz bir yasamimiz var ve bu sadece cocuk sahibi olmaktan ibaret degil. Baslangicta da hayirlisi neyse oyle olsun demistim. Hayat devam ediyor ne yapalim hayirlisiysa olur
İnşallah öyledir canım artık belli olsa iyi olacakKuzum ALLAH korktuğumuza uğratmasın ama tek başına bir gösterge değildir diye düşünüyorum. Birde şüphelendiği kötü birşey olsa ikinci gününü beklemez ayrıntılı tetkik için hemen işin uzmanı bir doktora yönlendirirdi bence. Kist durumundan dolayı ikinci günü bekliyor değişimi gözlemleyecek diye düşünüyorum ben.
Aynen hayırlısı olsun çok yoruldum bu tedavi deBen de böyle düşünüyorum ikinci gün gel demesi rahatlatıcı bir hareket bence de inşallah bişey çıkmayacakve sen de hatta biz de hepimiz önce sağlığımızın önemin anlamış olup daha olumlu bakış açısıyla yolumuza devam edeceğiz kendimizi çok kapıtırıyoruz tedaviye
merhaba ben boş gebelikten kürtaj olmuştum.Bir adet geçir sonra başlayabilirsin demişti doktorum ama adet cok geç geliyor 42 gün falan sürmüştü benim adet olmam.Kizlar simdi ben ne kadar sonra korunmadan iliskiye baslayabilirim. Yani kurtajdan ne kadar sonra?
Ben Ankara anatolia Tüp Bebek Merkezine gidiyorum. Prof. Dok. Hakan YARALI. En iyi doktor. İlk 100 Türk doktorun içindeKizlar mrb ben 7 senelik evliyim 5 kez tüp denedim ama olmadı yumurta rezerv azlığı benimki Hulusi hocayi önerdiler bana gidip hamile kalanlar var mı umut olun bana
cok tesekkurler iletisim dediginiz hocanin falan sorulara cevap vermemesi miYok canım başkentin de son durumda pek çok yere göre laboratuvar ı iyi bence ama bu konuda bahçeci biraz daha iyi diye biliniyor hep tutacaksa tutuyor gerçekten çok da değişeceğini sanmıyorum aslında başkentte çok bekleniyor oraya dair ilk söyleyeceğim Sey tıbbi eksiklik değil iletişim ve bekleme süresi bunlarda sorun olmaz diyorsanız başkenti de tercih edebilirsiniz
İlk defa duyuyorum sen donduracagini söyle rahîm içine tutması için leucostim diye bı iğne yapıyor karışmasın sonraArkadaşlar iyi akşamlar. Hulisi hocayla tedavideyim. İğnelerin 8. Günüydü. Çarşamba tekrar çağırdılar ve rahim içine sıvı verceklerini söylediler. Böyle yapılan var mı aranızda. Neden yapılacak ve acaba acı veren zor bir işlem mi. Sanırım transferle ilgili bir işlem değildir çünkü toplandıktan sonra dondurulacaktı. Niye yapılıyor acaba. Araştırayım dedim bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz acaba
Yok hoca mesajlara cevap veriyor da yoğunluktan iletişim kopukluğu oluyor unutuluyor kendini anlatman gerekiyorcok tesekkurler iletisim dediginiz hocanin falan sorulara cevap vermemesi mi
him tesekkur ederim. unutmasi tedaviyi olumsuz etkilemiyordur degil miYok hoca mesajlara cevap veriyor da yoğunluktan iletişim kopukluğu oluyor unutuluyor kendini anlatman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?