Kullandın mı canım dolapta bekleyen iğneyiKızlar bişey soracağım. Benim önceki tedavimden gonal f kaldı dolapta duruyor. Üzerinde açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılır yazıyo. Benim bir bicuk ay oldu.
Dolapta olduğu için bişey olacağını sanmiyorum.Sizcee yeni tedavimde kullaniyimi kullanmayimi onu arada kaldım
Hayır canım kesinlikle kullanma dedi hemşireler o yüzden korktum kullanmadimKullandın mı canım dolapta bekleyen iğneyi
Histereskopi nasıl oluyor zor mu ?Bana da yapılacak bi de fiyatı nedirHerkese merhabalar,kızlar Hulusi hoca tüp bebek öncesi histereskopi yaptı 30 aralıktı , histereskopi sonrası adet ne zaman oldunuz ? Gecikme olur mu , 10 gün de antibiyotik kullandım.
Anestezili olduğu için bir şey hissetmiyoruz zor değil. 500-1000 arası fiyat yapılan işleme göre değişiyormuşHistereskopi nasıl oluyor zor mu ?Bana da yapılacak bi de fiyatı nedir
Menapoz neden yapılıyorBende cuma günü olacağım 2. Kez histeroskopi. sonra menepoz dönemi.. sonra transfer .. az kaldı çok heyecanlıyım
Transferden önce Rahim dinlenmesi için sanırımMenapoz neden yapılıyor
Merhaba aynı durumdayız bende hulusi hocayı düşünüyorumArkadaşlar merhaba Hulusi hocayı bende düşünüyorum ama bende değil eşimde problem var laboratuvar konusunda bilginiz var mı genelde kadında problem olursa başarılı diyorlar ne yapmalıyım
Iyi bir dr tek eksi yönü çok beklemek ama o da normal yoğun bir dr üstelik herşeyi kendisi yapıyorMerhaba aynı durumdayız bende hulusi hocayı düşünüyorum
Biz erkek faktörlü sorun yaşıyoruz sanırım hulisi hoca bayanda sorun olunca mı etkili onu tam çözemedimIyi bir dr tek eksi yönü çok beklemek ama o da normal yoğun bir dr üstelik herşeyi kendisi yapıyor
Allah Allah önceden de olmuş muydu böyle bişi?İkinci tedaviye başladım ben canım ama yumurtalar büyümüyor yaa anlayamıyorumiğnenin dozunu yükseltti hulusi hoca bugün göreceğiz bakalım hayırlısı sen ne yaptın nasıl gidiyor
Evet canım 3 yumurta toplanmıştı ikisi döllenmişti fakat kalitesiz ve gelişimi yavaş olduğu için dondurma olmamıştı malesef sonra ameliyat oldum şuan tekrar başladık ama yumurta büyümüyor hoca kullandığın iğneler nereye gitti dediAllah Allah önceden de olmuş muydu böyle bişi?
Ben evde bu ay da dinlenmece Şubat'ta laparoskopi
Benimde laparoskopi ve geçici menopoz ardından histeroskopi ve transfer 6 ay varBen kist aspirasyonu yaptırdım biraz dinlenme sonra Histereskopi sonra yine dinlenme ve sonra tedavi yani yolum uzun
Ne ameliyatı olmuştun canım senEvet canım 3 yumurta toplanmıştı ikisi döllenmişti fakat kalitesiz ve gelişimi yavaş olduğu için dondurma olmamıştı malesef sonra ameliyat oldum şuan tekrar başladık ama yumurta büyümüyor hoca kullandığın iğneler nereye gitti dedi
allahım yardımcın olsun canım inşallah sonu güzel olur
Hidrosalpenks ameliyatı oldum kasımda canım artı yapışıklık varmış onlar açıldı tüpünde biri bağlandıNe ameliyatı olmuştun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?