Benim genetik önce bakılmıştı gerek görmedi hoca pıhtılaşma da aynı bakılmıştı hoca işinin ehlidir ona güven laboratuvar bence gayet iyi başarılı bende çok araştırmıştım embriyolog da gayet iyi hem yaklaşım olarak hem isleri olarak gayet başarılılarevett insallahhh
senden de genetik test istendi mi bi de pıhtılaşmaya bakalım dedi yani ne var ne yok baştan bilelim dedi bu da güzel bir şey
peki baskentin laboratuvarı ve embriyologu nasıl hic bilgim yok bu konuda?
Hayırlı olsun cnm raabbm tamamına erdırsın ıns nerden buldun bgun pazar hstaneVee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyoriki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Vee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyoriki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim
Amin canım inşallah çok sağolHayırlı olsun cnm raabbm tamamına erdırsın ıns nerden buldun bgun pazar hstane
Sağol canımm inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Tuğba hanım, size sormak istediğim Bu süreçte yaşadığınız herhangi bir hamilelik belirtisi oldu mu? Estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz?Sağol canımm inşallah
Sanslısın valla cnm masallah rabbm daıl etsın kucagımıza almayı nasıp etsın ıns zamanındaAmin canım inşallah çok sağoldoktorun özel hastanesini açtırdık valla iğnemi yapan hemşire ablanın vesilesi ile tabi çok yardımıcı oldu sağolsun ya çok güzel duyguymuş rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Estrofemi dün kestim hocaya danışarak canım belirti lekelenmem olmuştu kasık ağrılarım hâlâ oluyo batmalar oluyo adet oldum olacağım gibi ağrılarım oluyo göğüslerim şişti ve ağrı var bunlar dışında belirtim olmadı hatta bugün bi an önce gitmemdeki sebepte buydu belirti yoktu kendimi sorgulamaya başlamıştım belirti arıyordum normal hamilelerde ki gibi bulantı kusma baş dönmesi gibiTuğba hanım, size sormak istediğim Bu süreçte yaşadığınız herhangi bir hamilelik belirtisi oldu mu? Estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz?
Aynen bugün şansım benden yanaydı canımmm çok şükür inşallah canım inşallah sende zamanında alırsın yavrularını kucağına hayırlı hayırlıSanslısın valla cnm masallah rabbm daıl etsın kucagımıza almayı nasıp etsın ıns zamanında
Canım muayene oluyor mu , ben olmaz diye gitmedimdün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.
virüsten dolayı suan başlamıyor .
zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.
Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.
sana da bunlar yapıldı mı 4 folikül civarı boyutlar iyi dedi adetliyken çağırdı giidcem
Ins cnm benım dualarımızı eksık etmeyelım bırbırımızdenAynen bugün şansım benden yanaydı canımmm çok şükür inşallah canım inşallah sende zamanında alırsın yavrularını kucağına hayırlı hayırlı
Acaba bunsürecte bölüm tamamen mi kapatılacak
oldu ama su an ne durumda bilmiyorum hastanelerle ilgili karar ben gittik sonra akşam cıktıCanım muayene oluyor mu , ben olmaz diye gitmedim
Hayırlısı olsun inşallah bakalım nasıl bir yol izleyecekleroldu ama su an ne durumda bilmiyorum hastanelerle ilgili karar ben gittik sonra akşam cıktı
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahVee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyoriki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim
ayyy harika coook tebriklerVee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyoriki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim
Ben başkentte değil başka bir merkezdeyim.ben kendim erteledim canım doktor bana bırakmıştıCanım doktor sana transfer edelim dedi mi. Bu süreçte istersek transfer edebiliyormu.
Devam etmiyor , yeni başlayacak toplama ve transfer iptalayyy harika coook tebrikler
hulusi hoca devam ediyor mu? ne dedi konuyla ilgili hastanede işlemler durmadı yani dmiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?