- 20 Ocak 2020
- 89
- 140
- 23
Amin Allah razı olsun.Masallah canım hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsıncikolatakistim senınde hayırlı olsun rabbım tanamına errsin ıns ıkınızınde tek transfer mıydı ıkımıydo kalıtesı 5aamıydı en ıyı kalıtemıydı benım yenıden baslayacak bu yol ıns bende sizler gbi hemen güzel haberler verıp kucagıma alırım sızlerle beraber
Masallah cnm en ıyı kalıtedeymıs belkıde ıkızdırAmin Allah razı olsun.Benim çift transfer oldu ikisi de 5aa dediler.
İnşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız sizler de.
Bilmem kiMasallah cnm en ıyı kalıtedeymıs belkıde ıkızdır
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlereMasallah canım hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsıncikolatakistim senınde hayırlı olsun rabbım tanamına errsin ıns ıkınızınde tek transfer mıydı ıkımıydo kalıtesı 5aamıydı en ıyı kalıtemıydı benım yenıden baslayacak bu yol ıns bende sizler gbi hemen güzel haberler verıp kucagıma alırım sızlerle beraber
Kanda belli olmuyormuş canım bugün arkadaşlar dediBilmem kiDeğerim ikiye katladı ve düşük haneli rakamlar. Yine de ümit var mıdır?
Sizin adınıza çok mutlu oldumKızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahdualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
Benim Aralık'tan beri dondurulmuş bekliyorum, diğer 4 tanesi hâlâ kaldı onada ücret ödicez daha:) her seneBenimde bu ay tekrar transferim ertelendi. Normalde 26-28 günde bir adet olurum. Senede bir kaç kez 3 gün gecikebiliyor.reglim 4 gün geçince hulisi bey e gittim rahim ince dedi ama usulen gebelik testi yapalım dedi ama negatif. Adet söktürücü verdi regl belirtisi deyok. Bugün 5 günüm geçti.dr strestendir dedi. Ve bu rahimi ayrıntılı incelemek için histereskopi yapcak bu ay. O yüzden transfer iptal.6 haziranda toplandı yumurtalarım.embriyolara eylüle kadar bir şey olmaz dimi
Buna çok sevindim. Hocada embriyoları ziyan etmeyelim rahim işini hallederiz dedi. Zaten 2 tane transfer edilecekBenim Aralık'tan beri dondurulmuş bekliyorum, diğer 4 tanesi hâlâ kaldı onada ücret ödicez daha:) her sene
Merak etme 4 sene ömürleri var diye biliyorum tabi o zamana kalmasın da :) bunları takma Hulusi hoca en iyisini bilirBuna çok sevindim. Hocada embriyoları ziyan etmeyelim rahim işini hallederiz dedi. Zaten 2 tane transfer edilecek
Kac cıktı cnm kacıncı gununde kac cktı benım ıkızdıBilmem kiDeğerim ikiye katladı ve düşük haneli rakamlar. Yine de ümit var mıdır?
Ins cnm ıns belkı ıkızdır ıkınızındeSağol canım Allah razı olsun darısı sizlere ❤Evet canım iki Embriyo 5aa
Sağol canım benim inşallahAyy şükürler olsun ne güzel haberler alıyoruzhayırlı olsun kızlar gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah
Senin kaçtı değerin canımIns cnm ıns belkı ıkızdır ıkınızınde
embriyolar 5 yıla kadar saklanıyor yasal olarak. merak etmeyin Allahın izniyle bisiy olmaz. embriyo sayıniz da iyiyse rahim ence hallolur. benim embriyom cıkmıyor maalesef. 2 toplama yaptık 2 tane donduruabildik. 3. yu de yaptık yarın belli olcak zaten 2 taneden 1 i döllenmis. 3.gune gelir mi mechul.dusuk over rezervi yumurta kalitesi dusuklugu zor bi durum gercekten. diyorum ben hamile kalırsam herkes kalırBenimde bu ay tekrar transferim ertelendi. Normalde 26-28 günde bir adet olurum. Senede bir kaç kez 3 gün gecikebiliyor.reglim 4 gün geçince hulisi bey e gittim rahim ince dedi ama usulen gebelik testi yapalım dedi ama negatif. Adet söktürücü verdi regl belirtisi deyok. Bugün 5 günüm geçti.dr strestendir dedi. Ve bu rahimi ayrıntılı incelemek için histereskopi yapcak bu ay. O yüzden transfer iptal.6 haziranda toplandı yumurtalarım.embriyolara eylüle kadar bir şey olmaz dimi
İşallah gönlünüze göre olsun ☺ tez vakitte evlatlarımızı kucağımıza alırızembriyolar 5 yıla kadar saklanıyor yasal olarak. merak etmeyin Allahın izniyle bisiy olmaz. embriyo sayıniz da iyiyse rahim ence hallolur. benim embriyom cıkmıyor maalesef. 2 toplama yaptık 2 tane donduruabildik. 3. yu de yaptık yarın belli olcak zaten 2 taneden 1 i döllenmis. 3.gune gelir mi mechul.dusuk over rezervi yumurta kalitesi dusuklugu zor bi durum gercekten. diyorum ben hamile kalırsam herkes kalır
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınızMasaallahh Allahim esirgesin pozitif alan arkadaşlar. Gözünüz aydin. Darısı bekleyen çabalayan herkese nasip olsun insaallah. Dün yumurta toplama oldu. Bugün haber bekliyorum cok heyecanlıyım. Insaallah sizler gibi bizlerde pozitifi görürüz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?