Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

Ankara Medicana 'da prof. Tamer Mungan'a gidiyorum ancak doktorumla aramda bir bağ kuramıyorum. İnanılmaz resmi ve çok aceleci, bir an önce odadan çıkıp gitmemizi ister gibi. Benim ilk çocuğum olacak inşallah ama doktorum bunun öneminin hiç farkında değil. duygusal olarak sıfır tatmin. bende şimdi medicana da yada başka bir hastaneden doktor araştırıyorum.

faruk abikenin nereye geçtiğini bilen var mı?

Ben aradim sordum. Istanbul florence nightingale e gecmis aglamak istiyorum ortada kaldim yusuf bey i ve tulin hanimi dusunuyorum. Faruk bey yerine gelecek olan aytekin mi alptekin mi o dr u oneriyorum dedi

faruk beyin hastasi olan arkadaslar hangi dr a devam edeceksiniz

cnm hic alakasiz olur mu cok alakali tabi ki. Ben de o dr u merak ediyorum bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi

bu arada şunuda sölemeden geçemicem.Faruk bey bana protein s aktive testi sonucumun düşük çıkması nedeniye iğneye başlatmıştı,hergün iğne oluyorumm ve doğuma kadar da olacaksın demişti.yusuf beyle ilk randevumda neden iğne oluyorsun hiç gerek yokki çok anlamsız iğne olman dedii..offf şuna bakar mısınz yaa gelde kafayı yeme..ben yaklaşık 5 aydır hergün ne ızdıraplarla o yakıcı iğneyi oluyorum ama boşuna oluyormuşum tabii yusuf beyin dediğine göre...
BİRDE faruk bey detaylı ultrasyona başka yere gerek yok burda yaptr demişti.ama yusuf bey bu ne böle ben bunu rapordan saymam sana 3-4 isim wericem onlara gitmeni tavsiye ediyorum dedi.neyseki mustafa salihten randevum wardı ona gidicem pztsi..

yani anlıyacağınız faruk bey ne dediysee tam tersini yusuf bey söledii..gelin siz çıkın içinden.. ben napiim şimdii kime inanıcamm...

Ay cnm ya o ne is öyle. İnsan ne yapacagını şaşırıyor. Protein s benim de sınırda çıkmıştı bana bir şey demedi demekti senin ki baya düşünmüş diye düşünüyorum. İnternetten baksana bir o degerlerdekilere iğne veriyorlar mı

bu ne ya doktorumuz bizi terketti stresten doğurcaz valla. içim çok huzursuz .saat 18.00 gibi yusuf bey hakkında izlenimleri paylaşırım

ben ilk başta pahalı diye başka hastanede yaptırdım protein s 40 çıktı. faruk bey testi tekrarlamamı istedi çünkü hatalı çıkabiliyomuş zaten testin sonundada yazıyodu taşımadan kaynaklı hata olabilir diye. medicanada bir daha yaptırdı bu sefer 60 çıktı oda tam sınır iğneyi iptal ediyorum kullanmana gerek yok dedi. çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama içimde bi şüphe kaldı acaba hangisi doğru diye. senin değerin kaç bilmiyorum ama ben araştırdığımda 60 ın altı iğne istiyordu

bu ne ya doktorumuz bizi terketti stresten doğurcaz valla. içim çok huzursuz .saat 18.00 gibi yusuf bey hakkında izlenimleri paylaşırım

ben ilk başta pahalı diye başka hastanede yaptırdım protein s 40 çıktı. faruk bey testi tekrarlamamı istedi çünkü hatalı çıkabiliyomuş zaten testin sonundada yazıyodu taşımadan kaynaklı hata olabilir diye. medicanada bir daha yaptırdı bu sefer 60 çıktı oda tam sınır iğneyi iptal ediyorum kullanmana gerek yok dedi. çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama içimde bi şüphe kaldı acaba hangisi doğru diye. senin değerin kaç bilmiyorum ama ben araştırdığımda 60 ın altı iğne istiyordu

arkadaslar ankara medicana tulin dabakoglu na gittim ve cok memnun kaldim. 20 dk belki daha fazla benle ilgilendi. cok kibar bir kadin.
Ben kararimi verdim, artik ona gidicem

Cnm benim 51,4 ee ben iğne kullanmadım gebeliğim normal devam ediyor. Tülin hanım birşey demedi bu konuda. Önceki tahlillerimde hcg degerim düşükmus ona bakalım dedi

Yusuf bey nasıldı memnun kaldın mı

benim proteins değerim 33 tü.bana kesiniğne kullanıcaksın başka çözümü yok dedi.Yusuf bey de ben olsam wermezdim dedi..yaa valla ben yusufa gittim ama pztsi olan tahlimime daha bugun cvp alabildim.ve acil antibiyotie başlaman lazım dedi,şuna bak 4 gün önce başlamam gerekiyordu güya..ben galiba özel muayenehanesi olan bi dra başlıyacağım.
Çünkü ben yusuf beye de sordum burda msınz kesin sizde bırakıp gitmeyin dedim.oda walla olabilir özel sektör bu dedi.o yüzden de riske atamıyacağım.son dk da doktor aramak istemiyorum,bi sıkıntım olduğunda ulaşabileceğim,rahat rahat herşeyi paylaşabileceğim bi dr isteiyorum.belkide hayatımızda bi daha doğum yapmıyacağız bu strese ne gerek var diye düşünüyorum.

ayrıca medicanada doğum yapan ark.hiçbiri memnun kalmadı ,bende bile bile de geliyordum.bi kere hemşireler çok ilgisizmiş,doktorların normalde doğumdan sona sabah akşam drun uğraması lzm,ilgilenmesi lzm ama onlarda uğramıyorlarmış.ayrıcada sezeryan hastalarına eğer hasta yoğunluğu varsa 1 gece yeterli deyip ewe yolluyolarmış,eğer hastane boşsa 2 gece yatırıyorlarmış.tam bir ticarethane yani..valla ben çok soğudum burdan..

Ben Yusuf Bey'den de randevu almıştım ama Tülin Hanım'da karar kıldım. Ona gidicem. O da olmazsa alptekin bey olurdu. Bence sen bunlara da bir görün.
Protein s düşük görünüyor senin, bu durumda yapılacak tek şey vardır, iki Dr un farklı seyler söylemesi gercekten gicik bir durum.

arkadaşlar yusuf beye dün gittim.akşam forumu iki kere açtım hemen yazıcaktım ama sonradan vazgeçip sakinleşmeyi uygun gördüm. canım çok sıkıldı bütün gece kendi kendime yusuf beyle tartıştım rüyamda.

şöylee anlatayım çok doluyum okurken biraz sıkılabilirsiniz.önce bilgilerimi güncelledi kilo tansiyon filan sonra ultrasyona aldı yaklaşık olarak 10 dakka bile sürmedi bebek oldukça iriymiş faruk beyde öyle söylemişti ama her gittiğimde ölçümleri yapıldıktan sonra bide renkli olarak bana bebeğin dönüşünü yüzünü gösteriyodu faruk bey tabi ilk gebelik olduğu için buda benim hoşuma gidiyodu sonuçta heycanlanıyoruz. ama dün hemen ölçümlerini yaptı 10 saniye yüzünün netleşmeden bi fotosunu çekip odaya aldı cd filanda vermedi ne olduğunu anlayamadım bile. neyse burası görsel kısım deyip odaya geçtim. daha önce yapılan hiç bişeyi beğenmedi şeker ölçümün yanlış yapılmış ayrıntı ultrasyon gerçek bir ayrıntı ultrasyon değil bu medicanada yapılmaz dedi.(benim ayrıntılıyı alt kaltta birine yönlendirmişti.)buraya kadar da olabilir dedim bi doktor diğer doktoru beğenmez sonuçta birde faruk beyle arası çok kötüymüş selamlaşmıyorlarmış bile. benden tahliller istedi ve geriye dönük elindeki bilgilerle yarın akşama doğru gel göster dedi. burada şekerle ilgili sorunum var 3 haftadır diyetisyene gidiyorum oda sonuçlarımı bekliyor.yani acil olarak durumumun tespiti lazım şeker düştümü düşmedimi diye. asıl sıkıntı şurda başlıyor;
hakkında yapılan tüm olumsuz yorumları kendisiyle paylaştım kendisine ulaşmanın zorluluğu sordum oda bana burası muayane değil hastane dedi çok yoğun olduğunu hastanenin en çok çalışan doktoru olduğunu söyledi ulaşmak ondan zor oluyo filan filan yazın 5 gün tatil yapabildim oda fransada dedi:) (tabi bende daha az kazanıp 30 gün iznin olsa amasrada zor tatil yapardın 5 gün ama fransa diyemedim) 9-10-11 de yokmuş kurban bayramında da yokmuş mesela o güne gelebilir doğum dyo yada illa bana ulaşmana gerek yok doğumu evde beklemiyceksin ya başlayınca hastaneye gel burdaysam ben gelirim yoksada başka bi doktor dedi ve ben içimden cinnet geçirdim ama bişi diyemedim. mesele şu orası evet hastane ama adı üstünde özel hastane ve oldukça fazla para ödüyoruz ki devlet hastanesi gibi işimiz şansa kalmasın acil durumda doktorumuza ulaşabilelim diye yoksa aynı koşullar devlette de var. böyle diyince çok bozuldum ve herşeyi batmaya başladı. bende meslek seçiminiz yanlış ozaman dahiliye kbb seçmeliydiniz kadın doğum değil dedim. bu diğer hastalıklara benzemiyo hem kendimiz hem yeni bir hayat için endişe duyuyoruz hormanlar zaten tavan yapıyo birde para ödeyip doktor nazımı çekcez. bizde piskopat değilizya devamlı adamı arayıp rahatsız edelim ama gecenin körü suyumuz gelse kanama olsa bıraksında biraz panik yapıp hastaneye gelene kadar önce onu arayalım. anlıycanız moralim çok bozuldu bugun gene sonuçlar için gidicem ama alptekin beyi araştırdım sizde netten bakmışsınızdır olumsuz bi yorum yok genelde süper doktor diye yazmışlar sanırım birde onu deniycem. çünkü zaten iletişim kurduğumuz doktor gitti tam buna alışmışken doğum anında kendimi hiç tanımadığım birinin önüne atmak istemiyorum. birde etrafımda 4 kişi var bu adama giden hepsi mükembel diye anlatıyo olmazsa onu denerim ismi ahmet bostancı gerçekten her konuda çok iyimiş yeri tepe prime de zaten riskli gebeliklerde de uzmanmış.tek sorun dış doktor doğumu gene medicana da yaptırıyor ama dış doktorlar devamlı kontrole gelemiyorlarmış gerçi bu doktor hakkında ölee bişi duymadım ama tabi doktorum tam gün hastanede olması gibi olmaz doğumdan sonra hemen giderse bizle kim ilgilenecek gene öksüz gibi kalmayalım hastanede diye çekiniyorum. anlıycanız doğuma sayılı haftalar kaldı ve hala doktorum netleşmediği ve yusuf bey içime hiç sinmediği için üzgünüm huzursuzum deneme tahtası gibi her hafta bir doktorada gitmek istemiyorum ama sırasıyla alptekinbeyi oda olmazsa ahmet beyi deniycem bakalım bunlarda içime sinmezse kısmet artık nerde doğurcam bende bilmiyorum :))

baya bi yazdım sanırım ama hala içimde kalanlar var

işte sende aynı bnm yaşadıklarımı yaşamıssın.DEMİtim ya faruk ne dediyse tam tersini söledi yusuf.böle saçmalık mı olur ya ben de bugun sabah gittim medicanaya hem tahlil sonucumu alıcaktım hemdee yusuf ilaç yazıcam demışti,ayrıcada telle ulaşamadığım için kendisine en hayırlısı gitmem dedim.sekreter kızlara herşeyi anlattım onlarda bana bayan dr önerdikler ama bende bayan istemiyorum.Malesef yusuf bey çok yoğun ve yeterince ilgilenemiyor,bi kere ulaşılamamak ne demek yaaa burası devlet hastanesi değilkiii o kadar para almayı biliyorlar..
yaa resmen bugun ssk gibiydi kadın doğumda bekleyenlerin haliii 8:30 hastası 10 u geçiodu randevusuna girdiğii ya böle şey mi olur..ben hrs ye geçiyorum valla, kızlara da söledim şikayet ediceğimi herkesi mağdur ettiklerini..onlarda hakılısınız demekkten başka bişi diyemediler..
öncedende hrsye gidiyordum( hamile kalmada önce)hiç değilse aradığınızda dra ulaşıorsunz,sonuçlarnız için dr sizi arıyor.benim gibi günlerce bir sonuç için rezil olmuyorsunz.ayrıcada fiyatt olarak hem daha uygun bence bi araştırın derim.
bende aynı senin gibi kafayı yiyorum,yanlız değilsin

haaa bu arada yUSUF BEY sadace sezeryan yapıyormuş,normal doğuma girmiyormuş.bilginiz olsun..

ben hrs de dogum yapan bir arkadaşımdan memnuniyetsizlik duydum orada ticarethane gibi davrandı vs.diye ama son hali ne bilemiyorum.medicana için buradan okuduğum kadrı ilekendi doktorları çok yoğun olduğundan hep şikayet var gibi. hem de fiyatına göre insan sinir oluyor sanırım. ilk etapta arkadaşlarımdan doğum yapanlar iyi dediler diye burayı daha çok düşünüyordum ama şimdi sanırım lokman hekim'de karar kıldım. doktorum da orada yapma taraftarı. tek riskli durum lokman hekim çok kalabalık olduğundan yer bulamazsak başka hastane olur dedi. insan hamileyken herşeyi stres ediyor. sizlerin de doktorlar ve hastane için yazdıklarınız etkiledi beni. belli ki yoğunluktan burası da çığırdan çıkmış... inşallah hepimiz en rahat edeceğimiz şekilde en uygun hastanelerde doğumları yaparız.para ödenecek bari hakkını alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…