faruk abikenin nereye geçtiğini bilen var mı?
Florence nightingale
faruk abikenin nereye geçtiğini bilen var mı?
çok alakasız bir yerde konunuza giriyorum ama ben boluda oturuyorum ve benım doktorum dün medicanaya geçtiğini söyledi alptekın diye kadın doğumcu ıle karşılaşırsanız gerçekten ıyı bir doktordu ben 7 ay gittim tabı şimdi ortada kaldım o ayrı konu
faruk beyin hastasi olan arkadaslar hangi dr a devam edeceksiniz
bu arada şunuda sölemeden geçemicem.Faruk bey bana protein s aktive testi sonucumun düşük çıkması nedeniye iğneye başlatmıştı,hergün iğne oluyorumm ve doğuma kadar da olacaksın demişti.yusuf beyle ilk randevumda neden iğne oluyorsun hiç gerek yokki çok anlamsız iğne olman dedii..offf şuna bakar mısınz yaa gelde kafayı yeme..ben yaklaşık 5 aydır hergün ne ızdıraplarla o yakıcı iğneyi oluyorum ama boşuna oluyormuşum tabii yusuf beyin dediğine göre...
BİRDE faruk bey detaylı ultrasyona başka yere gerek yok burda yaptr demişti.ama yusuf bey bu ne böle ben bunu rapordan saymam sana 3-4 isim wericem onlara gitmeni tavsiye ediyorum dedi.neyseki mustafa salihten randevum wardı ona gidicem pztsi..
yani anlıyacağınız faruk bey ne dediysee tam tersini yusuf bey söledii..gelin siz çıkın içinden.. ben napiim şimdii kime inanıcamm...
bu ne ya doktorumuz bizi terketti stresten doğurcaz valla. içim çok huzursuz .saat 18.00 gibi yusuf bey hakkında izlenimleri paylaşırım
ben ilk başta pahalı diye başka hastanede yaptırdım protein s 40 çıktı. faruk bey testi tekrarlamamı istedi çünkü hatalı çıkabiliyomuş zaten testin sonundada yazıyodu taşımadan kaynaklı hata olabilir diye. medicanada bir daha yaptırdı bu sefer 60 çıktı oda tam sınır iğneyi iptal ediyorum kullanmana gerek yok dedi. çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama içimde bi şüphe kaldı acaba hangisi doğru diye. senin değerin kaç bilmiyorum ama ben araştırdığımda 60 ın altı iğne istiyordu
bu ne ya doktorumuz bizi terketti stresten doğurcaz valla. içim çok huzursuz .saat 18.00 gibi yusuf bey hakkında izlenimleri paylaşırım
ben ilk başta pahalı diye başka hastanede yaptırdım protein s 40 çıktı. faruk bey testi tekrarlamamı istedi çünkü hatalı çıkabiliyomuş zaten testin sonundada yazıyodu taşımadan kaynaklı hata olabilir diye. medicanada bir daha yaptırdı bu sefer 60 çıktı oda tam sınır iğneyi iptal ediyorum kullanmana gerek yok dedi. çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama içimde bi şüphe kaldı acaba hangisi doğru diye. senin değerin kaç bilmiyorum ama ben araştırdığımda 60 ın altı iğne istiyordu
benim proteins değerim 33 tü.bana kesiniğne kullanıcaksın başka çözümü yok dedi.Yusuf bey de ben olsam wermezdim dedi..yaa valla ben yusufa gittim ama pztsi olan tahlimime daha bugun cvp alabildim.ve acil antibiyotie başlaman lazım dedi,şuna bak 4 gün önce başlamam gerekiyordu güya..ben galiba özel muayenehanesi olan bi dra başlıyacağım.
Çünkü ben yusuf beye de sordum burda msınz kesin sizde bırakıp gitmeyin dedim.oda walla olabilir özel sektör bu dedi.o yüzden de riske atamıyacağım.son dk da doktor aramak istemiyorum,bi sıkıntım olduğunda ulaşabileceğim,rahat rahat herşeyi paylaşabileceğim bi dr isteiyorum.belkide hayatımızda bi daha doğum yapmıyacağız bu strese ne gerek var diye düşünüyorum.
ayrıca medicanada doğum yapan ark.hiçbiri memnun kalmadı ,bende bile bile de geliyordum.bi kere hemşireler çok ilgisizmiş,doktorların normalde doğumdan sona sabah akşam drun uğraması lzm,ilgilenmesi lzm ama onlarda uğramıyorlarmış.ayrıcada sezeryan hastalarına eğer hasta yoğunluğu varsa 1 gece yeterli deyip ewe yolluyolarmış,eğer hastane boşsa 2 gece yatırıyorlarmış.tam bir ticarethane yani..valla ben çok soğudum burdan..
işte sende aynı bnm yaşadıklarımı yaşamıssın.DEMİtim ya faruk ne dediyse tam tersini söledi yusuf.böle saçmalık mı olur ya ben de bugun sabah gittim medicanaya hem tahlil sonucumu alıcaktım hemdee yusuf ilaç yazıcam demışti,ayrıcada telle ulaşamadığım için kendisine en hayırlısı gitmem dedim.sekreter kızlara herşeyi anlattım onlarda bana bayan dr önerdikler ama bende bayan istemiyorum.Malesef yusuf bey çok yoğun ve yeterince ilgilenemiyor,bi kere ulaşılamamak ne demek yaaa burası devlet hastanesi değilkiii o kadar para almayı biliyorlar..
yaa resmen bugun ssk gibiydi kadın doğumda bekleyenlerin haliii 8:30 hastası 10 u geçiodu randevusuna girdiğii ya böle şey mi olur..ben hrs ye geçiyorum valla, kızlara da söledim şikayet ediceğimi herkesi mağdur ettiklerini..onlarda hakılısınız demekkten başka bişi diyemediler..
öncedende hrsye gidiyordum( hamile kalmada önce)hiç değilse aradığınızda dra ulaşıorsunz,sonuçlarnız için dr sizi arıyor.benim gibi günlerce bir sonuç için rezil olmuyorsunz.ayrıcada fiyatt olarak hem daha uygun bence bi araştırın derim.
bende aynı senin gibi kafayı yiyorum,yanlız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?