Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

cnm ben kararimi verdim tamer beye gidecegim adam prof ona sorunsuz guvenebiliriz bence. Resmi oldugunu ben de dusunuyorum ne de olsa prof ama isinin ehli ya onemli olan bu demekten baska carem yok.
yusuf beyden tirstim. O yuzune karsi cat pat konusuyormus. Boyle olmasindansa resmi olsun

Hayırlı olur inşallah canım.bende bayramdan sonra gideyim diyorum daha çok yeni.burada takip ettiriyorum özel poliklinikte ama bayramdan sonra sürekli muayenelere başlarım bende ama hala emin değilim.en şokta tamer beyin bei her gittiğimde hatırlayamaması canımı sıkıyordu 5 dakika kendimi hatırlarıyordum her muayenede.

onundeki ekrandan bilegilerimizi goruyorlar ki ordan bakiversin. Ben de daha gitmedim ama ona gitmeye karar verdim. Dogumumu medicanada yaptiracagim icin sirayla doktorlari deniyorum.

onundeki ekrandan bilegilerimizi goruyorlar ki ordan bakiversin. Ben de daha gitmedim ama ona gitmeye karar verdim. Dogumumu medicanada yaptiracagim icin sirayla doktorlari deniyorum.

canım bende doğumu medicanada düşünüyorum.o yüzden oreda takip yaptırmak en güzeli bakalım bende de karar vericem artık mecbur.bende olmadı yusuf beyi deniyim diyorum olmazsa değiştiririm daha çok yol var önümüzde.

oğlum 13 gn kalıp çıktı küvezden

2 kez sarılık oldu fototerapi aldı bu yzden 500 tl ödedik

13 gn içğn 500 tl bence son derece uygun

kalıd ki aldgmz hzmetten de son derece memnunduk

oğlumun sağlığı şçok iii

allah şkrler olsun

iki doğumumuda medicana da yaptım,

ama benim doktorum dışardandı,

yusuf beyde yan ameliyathanedeydi, aynı anda girdik doğuma,

ben çıktım onun hastası daha yatıyordu içerde:) benim doktorumun eli çok hızlıydı, hemşireler hep onu övdüler

faruk beyde medicanadaymış, bayındır hastanesinden tanıyorum onuda, sıcakkanlı sempatik bi doktor...

Faruk bey yok artik istanbul a gitti. Ben onun hastasiydim ortada kaldim

slm arkadaslar medicana hastanesinde ücretler ne kadar bilgisi olan varsa yaza bilirmi daha nerde dogum yapacagimi karar veremedim normal dogum fiyatlari ve tabi ne olur olmaz sezeryan fiyatlari cok tesekkur ederim

slm arkadaslar medicana hastanesinde ücretler ne kadar bilgisi olan varsa yaza bilirmi daha nerde dogum yapacagimi karar veremedim normal dogum fiyatlari ve tabi ne olur olmaz sezeryan fiyatlari cok tesekkur ederim

SEZARYEN 2800
NORMAL 2550
EPİDURAL 250-400 ARASI HAFTASONU OLMASINA GÖRE DEĞİŞİYOR

ben ücretleri alalı bir kaç ay oldu. değişiklik oldumu bilmiyorum birde benim doktorum medicanadan ona göre verilmiş olabilir fiyatlar

tsk ederim ama benim dokturum disardan olacak, bilgilerin için tskler

cnm ucretler ayni degismemis. Senin doktorun kim. Ben bir dikis tutturamadim. Yine degistirdim tamer beye gidiyorum simdi.

cnm ucretler ayni degismemis. Senin doktorun kim. Ben bir dikis tutturamadim. Yine degistirdim tamer beye gidiyorum simdi.

Canım bende Tamer Beye gitmeye karar verdim. Bildiğim doktor zaten o bakıyordu bana kürtajımıda o yapmıştı.muayene oldum salı günü. Bir aksilik olmazsa onunla devam edicem.

Ben faruk bey gittiğinden beri yusuf beyle devam ediyorum.ilk görüşmede ısınamamıstım burdanda yazmıstım ama şimdi çok alakalı arayıncada ulaşmaktada randevudada söylendiği gibi sıkıntı yasamadım. beni utandırdı birde etraftan çok övdüler işinde iyi diye. zaten doğuma en fazla 20 gunum var belki okadar bile yok oyüzden değişiklikte cok zor geldi eskisi kadar endişeli deilim oluruna bıraktım. Doğuma ciddi bişi olmadığı müddetce normalde olsa sezaryende olsa girerim dedi biraz rahatladı.tamer beyin ismini ben yeni duydum formlarda adı pek geçmiyo ama özellikle riskli gebeliklerde cok iyimiş sadece biraz soğuk diyorlar senin vaktin var içine kim sinerse onla devam et.ama benden tavsiye son anlarda karar vermiş ol yoksa stres olursun

sezeryan dusunuyorum cnm sen ?

Canım benim daha çok var ama bi aksilik olmazsa epidural normal doğum istiyorum. Bakalım tabi gidişat ne gösterecek bu yılın basında 3000 küsürlü bi fiyat vermişlerdi sanki yanlış hatırlamıyorsam .

Canim gercekten soguk biri ama yusuf beyden gozum korktu buradaki yorumlardan filan. O yuzden ben de oluruna biraktim beni sezeryanla dogurtsun da gerisi onemli degil artik. Kimse faruk gibi olamadi. Esim de diyor ki gidip en iyi doktoru secmisiz ama o da gitti.

Ben de Faruk beyin hastasıydım ve cok memnundum. Şimdi Tamer beye başladık bundada bi sıkıntımız yok aynı şekilde çok memnunum umarım böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…