canım valla bilmiyorum tam bende daha hamileliğin başındayım ama hep aynı doktora muayene olmak istiyorum.sonrada değiştirmek istemiyorum.bayramdan sonra gidicem heralde o zamana kadar karar vermem lazım.ben epidural normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa eğer tamer beye söylemiştim.sen ne istersen onu kabul ediyorlar zaten.
cnm ben kararimi verdim tamer beye gidecegim adam prof ona sorunsuz guvenebiliriz bence. Resmi oldugunu ben de dusunuyorum ne de olsa prof ama isinin ehli ya onemli olan bu demekten baska carem yok.
yusuf beyden tirstim. O yuzune karsi cat pat konusuyormus. Boyle olmasindansa resmi olsun
onundeki ekrandan bilegilerimizi goruyorlar ki ordan bakiversin. Ben de daha gitmedim ama ona gitmeye karar verdim. Dogumumu medicanada yaptiracagim icin sirayla doktorlari deniyorum.
pazartesi günü mustafa salihe gittim,çok şükür sağlıklı dedi.İğnemi de olmam gerektiğini söyledi,sakın bırakma iğneyi dedi.dolayısıyla faruk beyin teşhisini doğrulamış oldu.Yusuf beye de birdaha asla gitmem.haftaya hrs den randevu aldım.oraya dewam edicem artık.yeni doğan ünitesi de var,ve ücretsiz aynı medicana da olduğu gibi.
bu arada senin bebeğin çıktı mı küvezden?sağlığı nasıl?medicanaya yenidoğan için ne kadar ödediniz çıktıysa?
slm arkadaslar medicana hastanesinde ücretler ne kadar bilgisi olan varsa yaza bilirmi daha nerde dogum yapacagimi karar veremedim normal dogum fiyatlari ve tabi ne olur olmaz sezeryan fiyatlari cok tesekkur ederim
SEZARYEN 2800
NORMAL 2550
EPİDURAL 250-400 ARASI HAFTASONU OLMASINA GÖRE DEĞİŞİYOR
ben ücretleri alalı bir kaç ay oldu. değişiklik oldumu bilmiyorum birde benim doktorum medicanadan ona göre verilmiş olabilir fiyatlar
SEZARYEN 2800
NORMAL 2550
EPİDURAL 250-400 ARASI HAFTASONU OLMASINA GÖRE DEĞİŞİYOR
ben ücretleri alalı bir kaç ay oldu. değişiklik oldumu bilmiyorum birde benim doktorum medicanadan ona göre verilmiş olabilir fiyatlar
cnm ucretler ayni degismemis. Senin doktorun kim. Ben bir dikis tutturamadim. Yine degistirdim tamer beye gidiyorum simdi.
Kızlar hangi doğum şekli düşünüyorsunuz?
cnm ucretler ayni degismemis. Senin doktorun kim. Ben bir dikis tutturamadim. Yine degistirdim tamer beye gidiyorum simdi.
sezeryan dusunuyorum cnm sen ?
Ben faruk bey gittiğinden beri yusuf beyle devam ediyorum.ilk görüşmede ısınamamıstım burdanda yazmıstım ama şimdi çok alakalı arayıncada ulaşmaktada randevudada söylendiği gibi sıkıntı yasamadım. beni utandırdı birde etraftan çok övdüler işinde iyi diye. zaten doğuma en fazla 20 gunum var belki okadar bile yok oyüzden değişiklikte cok zor geldi eskisi kadar endişeli deilim oluruna bıraktım. Doğuma ciddi bişi olmadığı müddetce normalde olsa sezaryende olsa girerim dedi biraz rahatladı.tamer beyin ismini ben yeni duydum formlarda adı pek geçmiyo ama özellikle riskli gebeliklerde cok iyimiş sadece biraz soğuk diyorlar senin vaktin var içine kim sinerse onla devam et.ama benden tavsiye son anlarda karar vermiş ol yoksa stres olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?