45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım.
Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir.
Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var.
Maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum.
Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür
Aşağıdaki mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
irfanozturk-06@hotmail.com (Oğlumun mail adresidir, benim bilgisayar ile aram pek iyi değildir de)
Türkan Hanım, sigara kullanıp kullanmadığınızı sormuştum...
K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhaba sevgili anneler .. 45 yaşındayım .. 10.. sene bakıcılık yaptım ve .. 4 .. bebek büyüttümSiz anneler daha iyi bilirsiniz ki bakıcılık işi çok önemlidir sırf iş olsun diye yapılmamalıdır.! Çok büyük sorumluluk, ciddiyet, güven, eğitim, tecrübe ve sevgi gerekir.!! Ben bu konuda kendime güveniyorum Deneyimli ve güler yüzlü sevecen bir bayanım Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 18 .. aylık torunum var Torunumuda ben büyüttüm ... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim Ayrıca benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır ... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .. ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!
ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir
Merhaba ben merwe 20 yasındayım bekarım 5 yıllık cocuk bakımı deneyımım var eryamanda kendı evımde tüm gün yada yarım gün cocuk bakımı üstlenebilirim... referans verebilirim.
1 yaşındaki kızım için yardımcı teyze arıyorum
evim çiğdem mahallesinde
calısma saatleri 08.00-18.00
haftada 3gün yemek yapımı ve 2 gün etrafın temizliginin yapılmasını istiyorum
ilgilenenler lütfen özelden mesaj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?