Merhaba aile sirketimize bana yardim edecek bir bakici aramaktayim. Sirketimiz dedigim gibi aile sirketi cok guvenilir.Kizim icin oda yaptik. Kizimla birlikte calismak artik cok zorlasti. Ben bir kat yukarida calisirken kizimla ilgilenip oynayacak temiz ve duzenli birini aramaktayim. Guleryuzlu ve kolay anlaslan bir insanimKizim 10,5aylik. Yemeklerini evden getiriyorum.
Sirketimiz ostimde. Hafta ici her gun ya da haftada 4gun gibi opsiyonlu anlasabiliriz. Evimiz eryamanda,goksuparkin karsisinda.
Eryaman,batikent,çakırlarda vb oturan bir arkadas olursa evinden alip evine birakiriz. Olmazsa yol parasi verebiliriz.
Saglayacagimiz olanaklar;
Maas (konusulup anlasilir)+yemek+yarim gun ssk+yol (konusup anlasilir)
Bekar 17-18 yaslarinda bir kardesimiz de olabilir mesela. Ben yaninda olacagim icin cok fazla referansa gerek yok. Temiz ve duzenli guleryuzlu biri olsun yeter. sevdebasaran@hotmail.com mail adresim. 0312 395 42 24 is yeri telefonumuz. Troy teknoloji ltd. Sti. isyerimiz. Arayip Gulten hanim ya da benimle (sevde) gorusebilirsiniz. Adres alip ziyarete de gelebilirsiniz.
Merhaba ben incekte oturuyorum..çayyoluna eryaman dan daha yakın sayılırız..eğer kızınızı incekteki evime bırakıp evimden alırım derseniz ben bakabilirim kızınıza..detayları konuşuruz düşünürseniz..iyi geceler..
Merhaba, bende Çiğdem mahallesinde oturuyorum, çok memnun olduğum bakıcımızdan şehir değişikliği sebebiyle ayrılıyoruz, kendisi yüzüncü yılda oturuyor, ben özelden msj atamıyorum, ilgilenirseniz bana yazabilirsiniz
Merhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.
bakıcı arayan var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?