- 17 Aralık 2015
- 27.003
- 49.323
- 598
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
ya bahcelideki evler cok eski degilmi bu kadar prim yapma sebebi ne bi cozemedimCanım çayyolu bahçeli kadar yükselemiyor. Bahcelide koronadan önce 500.000 tl olan ev koronadan sonra 900.000 oldu.
batikent cok hareketlendi ve cok guzellesti ora o parayi hak ediyor bence siz birde baglicayi gorun sehir hastanesinden sonra fiyatlar costuvay anasına, batıkent ve 400k mı hey maşallah be. istanbulda sıradan apartman dairelerinin 2 milyon olmasına şaşırmayayım artık bari. bu ne arkadaş.
Gardaş sen hayırdırValla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
batikent cok hareketlendi ve cok guzellesti ora o parayi hak ediyor bence siz birde baglicayi gorun sehir hastanesinden sonra fiyatlar costu
Bizde faizler dusmeden once 500 binzor aliriz dedigimiz evler simdi uctu gitti ankarada baglica,yasamkent,cayyolu cevizlidereden bakiyoruz ama kismet bakalim suanda batikentte oturuyorum ins faizler iner
Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
Canım çayyolu bahçeli kadar yükselemiyor. Bahcelide koronadan önce 500.000 tl olan ev koronadan sonra 900.000 oldu.
Bahçeli bizim de kanayan yaramız.Önce bir anlam veremedik 40-50 yıllık binalardaki merkezi sistem ısıtmalı evlere istenen paralara, sonra anladık düşük konut kredisi faizi furyasından sonra fiyatların coştuğunu... Hadi İstanbul neyse de, Ankara'ya hiç yakıştıramadık nedense bu numaraları... Kalakaldık öyle, şimdi döndük yüzümüzü Gaziosmanpaşa taraflarına. Bir İstanbul'lu, Ankara'daki evleri pahalı bulacak diye, çok değil 5 sene önce söyleseler, kahkahayla gülerdim... Şimdi, Ankara değil de İzmir'e mi baksak noktasına gelmek üzereyiz neredeyse.
ya bahcelideki evler cok eski degilmi bu kadar prim yapma sebebi ne bi cozemedim
aynen ben de bahçeli çayyolu arasında gidip geliyodum... fikir sordugumuz insanlar euroda dolarda dursun, para dediler...tmm dolar euro da yükseldi fakat ev fiyayları da o ölcüde yükseldi yani....
Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
Sanki evler daha da yükselmiş. Bir ev gördük Bahçelievler'de, giriş kat, Meltem Sitesi diye bir yerde, Tarım Kredi Koop'un oralarda, ilanı Hurriyet Emlak'da halâ var. 550.000 diyorlar. Aynı sitede aynı daireyi, Mayıs 2018'de bir emlakçı ilana koymuş. İlan tarihinde dolar kuru 4,84'müş. (İlan günün kuruna baktım) Eve o tarihte 340.000 demişler. O 340.000 ile o gün dolar alınsaymış, 70.247,93 dolar yapıyormuş. Bugün o 70 küsür bin dolar sadece 481.000 Tl yapıyor, eve istenen para ise 550.000 TL. Ev daha çok prim yapmış.
( Evet evet, ev ararken hafif delirip artık böyle abuk subuk şeylerle uğraşmaya başladığım doğrudur )
Nasıl bir üslup bu? Ev fiyatları sadece Ankara'da mı arttı, niye Ankara'da, mamakta oturanları aşağılıyorsunuz?
Sizin gibi düşünenlere 1,5 milyon verdikleri rezidanslarında çöp kokusuyla bol şans diliyorum o zamanparasi olan istedigi sehirde istedigi yerde oturur. para bizim sonucta.
Gardaş sen hayırdırAnkara’nın hastası aşığıyız . Ankara değil ama sizin üslubunuz iğrenç
İlk yerlesim diyolar gimsanin yanina cakirlar diye gecer
@
ne çok mamaklı çıktı
bayanın henüz çinçinle tanışmadıgını düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?