Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebrucum ben ilk gebeliğimde eyüp beye gitmiştim 150 ytl vermiştim 3 yıl öncebenneyaptımki şimdiki drum 3 lü testin normal eğer şüphelenecek birşey olsaydı eyüp beye yönlendirirdim dedi o yüzden gittiğin hastenenin ayrıntılı ultrasonunua girsen olur

Yasemincim bende kendi hastaneme sormayı düşünüyodum ama aklımda niyeyse onlarda yoktu gibi kalmış..Neyse sordum 29 Mayıs hastanesine ssklılardan 33 ytl fark alıyolarmış, varmış ayrıntılı ultrasonları..Sizinde aklınızda olsun..Yarın inş üç buçukta gircem ayrıntılıya ..

Bu arada Fatih Üniversitesi de 80 YTL alıyomuş SSK'lılardan..Onu da arada öğrenmiş oldum :)))

ankaralı anneler.....
bebişlerinize nerden ciciler alıyosunuz....
ben bir türlü uygun fiyata bi mağaza bulamadım....
ankaraya yeni taşındığımız için....
bildiğiniz varsa tarif edermisiniz......

kardelencim ben daha bir çöp bile almadım ama anafartalarda bulabilirsin.benim ilk gebeliğimde annem almıştı herşeyi ben de hiç ankaradan birşey almamıştım tek tük bi kaç bişey o kadar

kardelencim öyle özellikle biryere gitmedim bebeğin alışverişi için nerde gözüme
çarptıysa ordan aldım.zaten fazla birşey de almadım bir iki parça bişeyler

arkadaşlar Mesa Hastanesi Cüneyt Genç..
Ben bu doktoru tek geçerim..
8 aylık hamileyim.
verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum..
Hem hastane hem de doktor için...

Bende oğluşa henüz bir şey almadım ama dün İstanbul'daki görümcem ve kızı oğluşuma hediye getirmişler.. Bir tanesi de Galatasaray zıbını yerimseniben kocam çok sevindi görünce..

Kayınvalidemin söylediğine göre İzmir Caddesindeki pasajda oldukça ucuz şeyler varmış.. İzmir Caddesindeki Mado Cafe'nin oralarda bir yerde girişi var pasajın.. Ben 7. ayda alışverişe başlıycam İnşallah..

arkadaşlar Mesa Hastanesi Cüneyt Genç..
Ben bu doktoru tek geçerim..
8 aylık hamileyim.
verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum..
Hem hastane hem de doktor için...

evet ben de kesinlikle cüneyt beyi ve mesa hastanesini tavsiye ederim
ama maalesef ben artık ona gidemiyorum
düşük yaptığım döneme rastlamıştı cüneyt beyle tanışmamız,gerçekten beni çook rahatlatmıştı, hastane zaten ankaradaki en iyi özel hastane bence

özel sağlık sigortam var ve maalesef şirket mesa ile bu sene anlaşma yapmamış ve ben Bayındır hastanesine gidiyorum
Halime SEZER KAYA doktorum, zaten Cüneyt Genç de daha önce bayındırda çalışıyordu .
şimdi hamileyim ve bu doktorumdan da memnunum
sadece hastane biraz kalabalık, devlet hastanesi gibi olmuş ama donanım açısından Bayındır Hastanesini de tavsiye edebilirim

kıalr bu mesa hastanesinde ssk lılardan ek ücret talep ediliyormu?

hadi hayırlı olsun oğlunun ilk zıbını a.s.ebrucum o pasaja gidersen mutlaka yaz ,bende şubat ayı içinde bi kaç birşey alayım diyorum.ucuz ama kaliteli olmasını istiyorum.kalitesiz olunca ilk aylarda hep yüksek sıcaklıkta yıkayıp ütülüyorum ben giyisilerini o yüzden kolay yıpranıyor.aldığınız bebek giysilerini sabun tozu veya bebek deterjanıyla yıkayıp ütüleyip öyle giysirin kızlar, giysilerin üzerinde kalan boya ve asidik maddelerin giderilmesi için.a.s.

Mesa Hastanesinin Ankaradaki en iyi özel hastane olduğu sözü biraz iddialı olmuş :)) Ben 29 Mayıs Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, hastane hem çok yeni, hem çok temiz hemde personeli çok ilgili, ayrıca son teknoloji ekipmanları var (nükleer tıpla da ilgililer) ..Üstelik fiyatları diğer özel hastanelere göre çok daha uygun .. Eşimle ilgili bir konuda Bayındır' a gitmiştik ama Bayındır Hastanesi'nin fiyatları olmasından gerekenden daha yüksek ..

a.s. bence öyle demek daha doğru o zaman canım:)) çalıştığım kurum sebebiyle ankaradaki tüm hastaneleri denetleme imkanı bulduğum için biraz daha ayrıntılı biliyorum,en azından temizlikleri hakkında:))
hastane hiçç hastaneye benzemiyor, çook temiz,modern döşenmiş, herkez çook ilgili, sıra beklemek yok, odada doğum imkanı var,odaları da süpper, doktorlarıda kurulduğundan beri diğer özel hastanelerin iyi doktorlarını transfer ettiler ve iyiler canımm, ama haklısın fiyat olarak diğer özel hastanelere göre oldukça yüksekler maalesef, ama sanırım ssk ile de anlaşma yapmışlar, tabiki fark alıyorlar..

Bayındır hastanesi ise ankaranın en eski ve köklü hastanelerinden ve donanım olarak yeterli bildiğim kadarıylas, bir ay öncede bir arkadaşım erken doğum yaptı söğütözü bayındırda, gayet memnun ayrıldı,bebişinide oraya götürüyor şimdi.
Ama bayındır hastanesi çok kalabalık olmuş,eskiden daha bir rahattı,şimdi sanki özel hastane gibi değil..
birde bildiğim ve arkadaşlarımın çok tavsiye ettikleri Güven hastanesi var, sanırım orası henüz ssk ile anlaşma yapmamış,web sayfasından takip edilebilir,orasıda çok temiz ve donanımlı bir hastane

kızlar önemli olan bütçemize uygun olması ve donanımının tam olması, yenidoğan yoğun bakımı olup olmadığını muhakkak kontrol edin doğum yapmayı planladığınız hastanede, küvez sıkıntısı olması, doğum her türlü ihtimalin düşünülmesi gereken önemli bir olay bence.

doktorunuzdan memnunsanız ankaradaki doğum hastaneleride süpper
tecrübe sahibiler, ama orda özellerine gitmiyorsanız çok fazla ilgi beklemeyin, beni korkutan arkadaşımın normal doğum yaparken büyük doğumdaki anısı olmuştu ve hamileliği planlamaya başladığımda hemen özel sağlık sigortası yaptırdım.
doğumhanede birkaç kadınla beraber doğum yapmak , ebe ve hemşirelerden bağırdığım için azar işitmek istemedim:)))
Allahım tüm hamilelere hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin iyişallahhhhh

tülayy naber ya nerelerdesin:)

seni burda buldum..dünür ya sen doğuracan ben daha hamile kalacam:))

yaa bu arada neyin olacak canım.... en son senı ne zaman gördüm oooo baya oldu daha bebişçokküçükdü şimdi kocaman olmuş:))

kızlar zekai tahir hastanesi temiz bir hastane ..etlik hastanesi bence çok kalabalık ve havası çok bunaltıcı...bir iki kişi yüzünden hastaneyi kötülemeyelim...ama arkadaş iyi yapmış şikayet etmekle eline koluna sağlık...aslında susmamak lazım..hepp hatayı yapıyoruz susmamalıyız...hakımızı arammalıyız..

kızlar yakında bbeklerinizi kucağınıza alacaksınız ne güzelllll:))allah sağlıkla almanızı nasip etsin...allah size ve bebeğinize sağlık versin...

Canım evet 29 Mayıs Hastanesinin SSK ile anlaşması var ama fark ücret olarak diğer özel hastanelerden daha az alıyorlar. (Mesela ben Lokman Hekimde muayene fark ücreti 65 YTL falan ödemiştim ama burada 45 YTL ödüyorum, üstelik detaylı ultrasona sadece 33 YTL fark ödedim ki özel doktorda bu fiyat 250 YTL'ymiş :bbo:) Biz sorduğumuzda normal doğuma 900 (hastanede bir gün kalınıyor) sezeryana 1400 ( iki gün kalınıyor hastanede) aldıklarını ve bunun paket fiyatları olduğunu (ekstra ücret çıkmıyor) söylediler. Diğer hastaneleride araştıran arkadaşlarım var oraların fiyatlarının buradan daha yüksek olduğunu biliyorum. Çünkü 29 Mayıs Hastanesi bir Vakıf Hastanesi (Diyanet Vakfının ) bu nedenle fiyatları daha uygun..

Benim en yakın arkadaşım önce Güven'e sonra Fatih Hastanesine gitti tavsiyem üzerine geçen sefer benimle 29 Mayısa geldi ve çok memnun kaldı..İnşallah ikimiz oraya devam edeceğiz.

Devlet Hastanelerinde ise hiç iyi hatıralarım olmadığından artık gitmeyi düşünmüyorum çünkü gerçekten hiç hoş şeyler yaşamadım.. Üstelik şikayetim üzerine gönderdikleri yazıda da özürleri kabahatlerinden beterdi..

Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, sevimli, uslu bebekler ve çok kolay sorunsuz bir doğum nasip etsin İnşallah..

iyidir bebeklik senden ne haber??
bir oğlum olacak hayırlısıyla 6.ayımız bitti geçen hafta teyzesi yavaş yavaş
büyüyoruz artık.sen ne durumdasın?çalışmalara devam ediyormusun?inşallah
en kısa zamanda sende kavuşursun bebişine canım.

oh ohhh:)) yaş problemi olmaz artık benımde bı kızım olur inşallaahh:)

benım adet düzensizliğim var hala bakalım hayırlısı canım devam ediyorum çalışmalara...

öptüm canım...a.s.a.s.

bende 27 haftalık hamişim. kontrollerimi özel muayenehanesind yaptırıyorum. çağ hastanesinde doğum yapıcam muhtemelen. özel doktor parası + hastane + sezeryan olacak dikişsiz lazerli. 1700 ytl ye malolacak.

Günaydın Mayıs Anneleri a.s.

kızlar sonunda takvim yapmayı öğrendim oleyyyyyyyy

kızlar www.baby-gaga.com sitesinden önce takvimini oluştur.sonra eskiden kopyaladığımız kısımdan sadece http://tickers.baby-gaga.com/p/dev204bb___.png kısmını kopyala ve kontrol panelindeki profil ayarlarınız kısmındaki en son yeni açılan bi bölüm var oraya kopyala ve değişiklikleri kaydet butonuna bas.bu kadar hadi kızlar takvimlenelim yine...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…