Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

Frankie nin ürünleri konusunda bilgisi olan varmı acaba ??

ben FRANKE kullanıyorum. yeni sayılır, 2 aydır kullanıyorum..davlumbaz, ocak, fırın, evye + batarya FRANKE marka.

bunun öncesinde BOSCH marka kullandım, fakat onlar ankastre değildi, çok memnundum. FRANKE evet çok kaliteli, fakat ocağı çok uğraştrıyor, en ufak su lekesini gösteriyor, aynı şey evye için de geçerli...ama sanırım bu tip şikayetler marka ile ilgili değil, inox olmalarıyla ilgili..

yine ocakla ilgili, elektronik ateşleme 4 düğmede de çalışması gerekirken şu an sadece bir düğmede çalışıyor, fakat tek düğmeden 4 gözü de ateşleyebiliyorsunuz.

dediğim gibi, sadece 2 aydır kullandığım için, henüz kesin bir yorum yapamıyorum. şimdilik 100 üzerinde 80 olarak değerlendiriyorum. umarım zamanla 100% memnunum diyebilirim.

bizim de evimizde ankastre yeri yapmışlar önceki ocağımdan ve fırınımdan memnun da olsam mutfağı bozmayıp ankastre aldık ve beyaz eşya şans işi diyenlere katılıyorum biz şuan çok borcumuz olduğundan cam ocaK ve aspratör aldık siyah silverlıne abimde fırınını aldı ki 1300 e hepsini aldık ve çok memnunum fırınım aynı diğeri gibi yemekte kekte herşeyi pişirebilrken mikro dalga nın bazı özellikleri de var ki eve mikro dalğa sokmazdım zaten
cam ocağım ise tüplü elektrikli (seramik) değil temizlemesi kolay kullanım da tek zorluk ayaklarımı diyeyim şu tenceryi koyduğumuz yerler tektek olduğu için büyük tencereler sallanıyor annem zorlanmıştı ama temizliği hele yağ sıçrama yok dökülme gibi şeylerde telleme derdi olmadan kolaylıkla deterjanlı suyla kolayca temizleniyor süt döktüm kurudu o bile çıktıysa almayı düşünenlere şiddetle tavsiye edrim beni de çok korkutmuşlardı çatlıyo sıcak soğuk farkından bile denmişti

kızlar bende tekanın forumlarda cok iyi oldugunu duydum kullanalar nasıl oldugunu modelrrini yazarlar sevinicem birde bişi dikkatimin cekti mikrofonksiyenel fırınlar pahalı mikrofonksiyenel turbo diye gecen fırınlar ucuz gibime geldi bi fark varmı nasıl oluyo kızlar

Ben yeni evim için Tekanın aşağıdaki ürünlerini aldım, henüz kullanmaya başlamadım lütfen kullanan biri varsa şimdi söylesin, ya da sonsuza kadar sussun :))

arkadaşım tekadan memnunmusun özellikle fırnından bende almayı düşünüyorum yorumun benim için çok önemli özelden mesaj yolllamaya çalıştım olmadı acilen cevaplarsan çok sevinirm..

teka ürünüyle ilgilenmişsiniz bilgi alabildinizmi ?fırnlar tubolu olunca daha iyi diye biliyorum..

internette ICF arastırdım setler uygun ve baya memnunlar kızlar ne zor işmiş hem okadar para verip hayal kırıklıgı yasalak istemiym hemde ucuza alıp servis sorunu yasamaktan korkuyorum

peki sılvırlıne ankastre bulaşık makinası kullanan varmı satıcı çok methetti iç kaplamasıda çelik yani polinox(plastik)değil.

arkadaşlar arçeliğin davlumbaz, fırın, set üstü ocak 990 tl kampanyası devam ediyormuş bilginize. ayrıca bu ürünlerden alıp kullanan var mı memnun musunuz? ben de alıcam da.

bende bosh 3 lü set aldım bulaşık makinesi indirimliydi yanına yazlık evimede cam seramik ocak aldım ama inşallah pişman olmam kullanan varmı aranızda arkadaşlar çok parada verdim bari deyse

slmm kızlar ya birşey sorcktm bizmde fırın bozuldu annem de atmaya kıyamıto çünkü hem çok güzl pişiryr hem çok hızlı 20 dkda bi keki çok güzl pişiriyr ama 13 yıl oldu artık ve bozuldu ne alsak bize onu aratmazz fikri olan lütfen yazsın

ben de merak ediyorum en kullanışlısı hangisi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…