Frankie nin ürünleri konusunda bilgisi olan varmı acaba ??
Hiçbir sorun yaşamıyorum canım. Leke tutmadığı için ovmama bile gerek kalmıyor. deterjanlı süngerle silip duruluyorum. Bir de kuruladım mı tamam. Benim ocağım gazlı olduğu için çok kullanışlı.[/QU
canım benim ocağımda OC 608 EI .. çok tereddütle aldım, daha kullanmadım..
ama senin yorumunu okuyunca rahatladım.. özellikle kızartma yapmaktan çekiniyordum.
sen nasıl temizliyorusun? daha detaylı yazabilirmisin? yani kullandığın özel bi deterjan , yağ çözücü vs varmı ?
Ben yeni evim için Tekanın aşağıdaki ürünlerini aldım, henüz kullanmaya başlamadım lütfen kullanan biri varsa şimdi söylesin, ya da sonsuza kadar sussun :))
kızlar bende tekanın forumlarda cok iyi oldugunu duydum kullanalar nasıl oldugunu modelrrini yazarlar sevinicem birde bişi dikkatimin cekti mikrofonksiyenel fırınlar pahalı mikrofonksiyenel turbo diye gecen fırınlar ucuz gibime geldi bi fark varmı nasıl oluyo kızlar
teka ürünüyle ilgilenmişsiniz bilgi alabildinizmi ?fırnlar tubolu olunca daha iyi diye biliyorum..
arkadaşlar arçeliğin davlumbaz, fırın, set üstü ocak 990 tl kampanyası devam ediyormuş bilginize. ayrıca bu ürünlerden alıp kullanan var mı memnun musunuz? ben de alıcam da.
ben yaklaşık 1 aydır kullanırom canım şimdilik sorun yok ..
Şu ankastreler başa bela oldu. Ürünlere talep artıkça birçok marka ve modelde çıktı piyasaya. Benim araştırmalarım sonucu vardığım nokta kararsızlık. Silverline, Mekappa, Wilson, Icf, Teka, Termikel ... Bu markalar nasıldır, kullanan veya hakkında olumlu olumsuz duyum alan varmı arkadaşlar. Şu yatay davlumbazlardan istiyorum ama ünlü markalarda 1,500 tl den aşağısı yok. Mekappa da 800 tl ama marka nasıldır bilmiyorum. Ayrıca ankastre fırın kullanan ve memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Mekappa nın resmini koyuyorum.
Ben yeni evim için Tekanın aşağıdaki ürünlerini aldım, henüz kullanmaya başlamadım lütfen kullanan biri varsa şimdi söylesin, ya da sonsuza kadar sussun :))
Frankie nin ürünleri konusunda bilgisi olan varmı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?