Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

ben de çok araştırdım ankaste ürünleri...
franke ve siemens arasında kaldım

hepsi tek marka olsun istediğimden ve fiyatı daha uygun olduğundan siemenste karar kıldım.
ama ocakta kararsızım... temziliği nasıl olur... offf... napıcam bilmiyorum.
mart ayında alıcaz... ocağa karar vemem lazım bir an önce.

Eklentiler

• $pr_01_230_max.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $pr_01_588_max.webp
    3 KB · Görüntüleme: 114
  • $pr_01_162_max.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $tn_LC956BB40_def.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $EP716QB20E_en_ucuz_siemens_firin_xmlseries_ep716qb20e_474.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 114
selamlar ben de geçen ay aldım çok araştırdım en iyi fiyatı silverline verdi 1500 tl ye cam ocak fırın davlumbaz ve mikro aldım..çok şık modeller var kullanımı da gayet ii şimdilik umarım memnun kalırım cam o 1059 bosch kampanyası güzel değildi modelleri beğenmedim ben

bosh da kampanya varmış ankastre ocak+fırın+davlumbaz 1059 lira nasıl sizce

mrhba bende ankastre ürün bakıyorum yeni evime .bosh a baktım ama o dediğin fiyattaki seti biaz basit kalıyo

buarada ben siyah istiyorum ürünleri şansım iyice azalıyo

şu diğer markaları (bosh arçelik sımens vestel dışında) kullanan arkadaşlar varsa biaz açıklayabilirler mi memnunlarmı die.

8 aylık evliyim, ankastre ürünlerimin hepsi silverline, siemens düşünüyordum ama beğendiğim modellerde fiyat 9000 lirayı buluyordu, oysa ben mayıs 2010 da 2600 liraya aldım (nakit olarak)
2600 ün içinde davlumbaz, cam ocak, ankastre bulaşık makınası ve fırın var, hepsi de alanında üst segment, modelleri de ayrıntılı olarak vereyim

bulaşık makinası
cam ocak
fırın
davlumbaz

hepsinden de çok memnunum, yalnız davlumbazı garanti kapsamında olsun diye ocakla arasında standart ölçüde koydular, çekişde biraz performansı düşüyor, onu belirteyim

inşallah yararı olmuştur, evlenirken ankastre başlı başına masraf, fiyat performans olarak çok markaların piyasada olması biz müşteriler için çok güzel

özellikle silverlineın çizgilerini bir çok markadan daha çok beğeniyorum ben

kızlar belki yazmışsınızdır ama sayfaların tamamını okuyamadım. yakında kendi evime taşınacağım ve mutfağım ankastre olcak.daha doğrusu sadece fırın,ocak ve davlumbaz.
ankastre temizliğinde hangi marka ürünleri hangi bezleri, nasıl kullanıyorsunuz?

arkadaşlar ankastrede simfer markasını kullanan oldumu? fiyatı çok cazip geldi bana ve model olarak da çok hoşumuza gitti..yorumları bekliyorum..

temizliği hakkında da bilgi verin. ocakları neyle nasıl siliyorsun. su damlacığı gibi kalan izlerden bıktımmm

benimde tam tekmil ankastre eşyaya ihtiyacım var,aklımda şuan beyaz eşyasından çok memnun olduğum için bosch vardı ama sizce nasıl,hoş burada kimse kimseye pek cevap vermiyor ama,bir şansımı deneyeyim yinede

Son düzenleme:
reklam kokuyo.........

merhaba reklam kokmuyo çünkü bende aldım aynı şeyleri yaşadım ve cevremde bırcok arkadasıma aldırdım kımseden tek bır sıkayet duymadım ben cok arastırmayı seven bır ınsanım parayı kolay kazanmıyorum ve almısken hem fıyatı uygun hemde kalıtesı yuksek olsun ıstıyorum buyuzden pıyasadakı her markayı bızzat arastırdım ve silverline aldım hem kaliteli hemde kalitesine göre ucuz fiyatlı bir marka amasya merzifonda davlumbaz üretiyolarmıs birçok fırmaya ve yurt dısına yolluyolarmıs fırın ocak vs.. italyadan geliyormus ben kampayasından faydalandım 3 ürün aldım ve ınalımaz uygun fıyata normalde bır urunu o fıyata alıyorsun ve encok satan urunler oyle satıstan kalkan urunlerde deıl dıger bırcok fırma oyle yapıyor cunku hepside özellikleri açısından zengin fırın mesela 6 programlı falan cam ocak davlumbaz ınox 500mêtre küp çekiyor kampanyaları gercekten cok avantajlı oluyor mutfagı mutfak yapan ankastre urunler derli toplu gösteriyor bazı arkadaslar temızlıgınden sıkayet edıyor temizligi cok kolay ben cam ocak aldım gazlı olandan sungerle tertemız oluyor hıc ovmana gerek kalmıyo davlumbazın zaten ustu kırlenmıyo fıltresıde yıkanıyor fırın desen camlar cıkıyo ıcı emaye sungerle tertemız oluyor ınox ıcın wurth marka sprey var ondan alırsanız super temızlıyor:)

canım sadece ankastre yapan satan firmaları seç herkesin bir usta oldugu ürün vardır ve iyi arastır kampanyalar cok avantajlı oluyor tabı ürün ozellıklerıde cok olmalı kimseyede aslında sorma herkesın dusuncesı farklı o memnun olabılır sen olmaya bılırsın yada onun sansına urun arızalı cıkar

miele kullanıyorum, çok pahalı ama deyiyor
teknik servisindeki insanların tutumu hali tavrı için bile değer o para, aradığınızda neredeyse iyiki aradınız diyecekler

kızlar bir türlü karar veremedim ya kullanan varsa lütfen yardımcı olsun arçeliğin ankastre fırını alacağım ama iki model arasında kaldım biri 9770 2. 9549 kullanan varmı acaba bu modelleri.

kızlar bir türlü karar veremedim ya kullanan varsa lütfen yardımcı olsun arçeliğin ankastre fırını alacağım ama iki model arasında kaldım biri 9770 2. 9549 kullanan varmı acaba bu modelleri.

benim fırınım arçelik. çok memnunum. 9650 DI modeli.

Meraba kızlar bir hafta sonra nasipse kendi evimize taşınacağız.evin mutfağında davlumbazi eksik.ve sanırım davlumbazi karbon filtreli yani bacasiz kullanacağız.hangi marka davlumbaz önerirsiniz.

Arkadaşlar sikayetvar.com diye bir site var. Burada genelde marka şikayetleri yazıyor. Oraya girip kullananların şikayetleriini okuyup fikir alabilirsiniz.Ayrıca satış sonrası hizmetlerle ilgili de yorumlar var.

silverline'ın bu ürünlerini almayı düşünüyorum, kullananların yorumlarını merak ediyorum

kızlar cam ocak ıstıyorum ama su ınternettekı patladı catladı yorumları benı korkutuyor bırde vestel cam ocak kullanan varsa memnunmusunuz??? sıcak sekerlı bısey damlarsa delınır yorumları var nette ...üç gundur arastırıyorum sımdıden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…