Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

bu konuyu yeniden hortlatayım bari arkadaşlar ev resimlerinde bakıyorum bir çogunda ankastreler cam ocaklar vs var adam akıllı paylaşın noolur ne marke kullanıyorsunuz nelerinden memnun nelerinden değilsiniz cam ocak mesela temizliğiydi çizilmesiydi burası yardımlaşma sitesi madem yardım ediiiiiiiiiiiiiiiin..ben de alcam bu aralar fırın davlumbaz neyse de ocak konusu beni çok yordu ...

bende alacağım özellikle cam ocak konusunda çok kararsızım bir kaç yerde okudum cam ocaklar patlıyormuş diye acaba doğrumu bu kullananlar yardımcı olabilirmi acaba

1,5 yıldır kullanıyorum ne patladı ne çatladı. arçelik OC 608 EI Ankastre Ocaklar - Gazlı

yemek de taşırdım, kahve de taşırdım, süt de taşırdım. marc mutfak, cif power yağ çözücü sprey vs ile scoth brite ın yeşil tarafı ile ovarak leke çıkana kadar bastırarak da temizliyorum siliyorum aynen normal beyaz bir ocak gibi, ne çizik var ne bişi. ama bildiğimiz normal cif değdirmedim hiç. duruladıktan sonra havlu bezle kuruluyorum, yoks adalga dalga iz kalıyor. bidaha alacak olsam yine cam ocak alırım.

ben kullanıyorum öyle bildiğiniz camdan deil özel tamperli cam ısıya ve darbeye dayanıklı patlama olmuyor araba camı gıbı zar seklınde oluyor ve zarar vermıyor şikayet sitelerinde her yazılana inanmayın bazıları kendı sucu oldugu halde para vermemek ıcın fırmaları sucluyor yoksa oyle olsa koskoca fırmalar rıskı goze alırmı? oyle sıteler para alıyor fırmalardan cevap yazabılmesı ıcın dusunun artık nasıl bır sıstem var

ankastre set almam gerekiyor.kızlar lütfen ne marka kullanıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum.

kızlar ankastrede teka mı arçelik mi karar veremedim.yardımcı olurmusunuz?

ben aldım mekappadan aklımda arçelik vardı ama iyiki de bunu almışım süper kaliteli...2 teleskobik rayla içine giden ocak düşmelerine üste 1000 lira vermemişim iyiki ..tavsiye ederim ben 1000 liraya toplam 3 parça aldım..

kızlar ankastrede teka mı arçelik mi karar veremedim.yardımcı olurmusunuz?

canım merhaba,

ben de bu hafta itibarıyla mutfak yenilemeye başladım.,
bugün mutfak dolabı mekanizmaları ve ankastre satan bir yere gittim.Ben de siemens ve teka arasında bocaladım.
Siemens daha pahalı olmasına rağmen satıcı bana teka yı tercih etmemi söyledi.
Teka da Siemens gibi Alman markasıymış ve adamlar sadece evye ve ankastre işi yapıyorlarmış,ama Siemens küçük ev aletlerine kadar herşeyle uğraşıyor,kararınızı buna göre verin dedi.
Ben sanırım Teka'da karar kılacağım.

kolay gelsin,

bende teka da karar kıldım...

arkadaşlar ankastre set alıcam kısmetse... teka veya franke düşünüyorum ancak en çok üstünde durduğum şey fırının pişirme özelliği 10 yıldır kullandığım fırın beni resmen yıldırdı keki kabartmaz yemekleri kurutur yada çiğ bırakır fırında bişey yapamaz oldum.bu konuda acill öneriye ihtiyacım var zira 2 aya kadr taşıncaz

valla hem teka hem franke kullanan arkadaşlarım var,fırınlarından çok memnunlar.
ben de bu ay ankastre set alacağım,teka istiyordum ama Antalya'da teknik servisi sadece 2 tane olduğundan kararsız kaldım,sanırım siemens alacağım..

ben frankenin yan ürünü olan dominosu kullanıyorum iki yıldır çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım. fırınım kekten böreğe hepsini harika yapıyor, üstelik franke kadar fiyatlıda değil

Evet sonunda tasinabildim yeni evime daha önce yazdığım gibi ankastreler hepsi franke Ocak elektrikli sadece buzdolabı g.e ay anda fırını ve mikrodalgayi kullanmadığım için yorum yapamiycam elektrikli Ocak Çelik tencerelerde harika bugun süre tuttum 6dakikada soğuk suya yayla çorbası kaynatti çok çabuk pişirme yapıyor sadece teflonlarda daha yavaş çok temiz sil geç ayrıca pilav bile yaptım tutturabildim pek korkacak bişeyler yokmuş yahu

Yok yahu teflonda patates kizarttim gayet başarılıydi sanırım çözdüm benim diğer tavanın tabani tam oturmuyomus bu tam düz olunca sorun çözüldü

arkadaşlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum yukarda göreceğiniz resim benim mutfağımdan ben ankastre alıp görmüş olduğunuz dolap altına boşluğa koymak istiyorum ben kiracıyım ama ankastrenin havası farklı o dolabı çıkartıp fırını koymak için marangozdan boş bir dolap yaptırsam üstüne ocağımı koysam diyorum ama davlumbazı nasıl asıcam bu durumda (dolaplar birbirlerine içten bağlı komple çıkar diye tahmin ediyorum en sondaki dolap altında tezgah olmayan ) bana yardımcı olurmuusnuz umarım anlatabilmişimdir.

resim başka bi üyeden alıntıdır
birde canım görüntüde süper işte resmi

Eki Görüntüle 316575
bende böyle gazlı siyah bi set almayı düşünüyorum.. ıcf fiyat olarak daha uygun diyorlar..
siyah ocak kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi acaba.. olumlu olumsuz yanları nedir acaba.. çok mu leke gösteriyor

bi fark yok sadece görüntü güzeliği bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…