kızlar cam ocak ıstıyorum ama su ınternettekı patladı catladı yorumları benı korkutuyor bırde vestel cam ocak kullanan varsa memnunmusunuz??? sıcak sekerlı bısey damlarsa delınır yorumları var nette ...üç gundur arastırıyorum sımdıden tesekkurler
kızlar ankastrede teka mı arçelik mi karar veremedim.yardımcı olurmusunuz?
canım merhaba,
ben de bu hafta itibarıyla mutfak yenilemeye başladım.,
bugün mutfak dolabı mekanizmaları ve ankastre satan bir yere gittim.Ben de siemens ve teka arasında bocaladım.
Siemens daha pahalı olmasına rağmen satıcı bana teka yı tercih etmemi söyledi.
Teka da Siemens gibi Alman markasıymış ve adamlar sadece evye ve ankastre işi yapıyorlarmış,ama Siemens küçük ev aletlerine kadar herşeyle uğraşıyor,kararınızı buna göre verin dedi.
Ben sanırım Teka'da karar kılacağım.
kolay gelsin,
bende teka da karar kıldım...
güle güle kullan canım,allah içine sindirsin..
arkadaşlar ankastre set alıcam kısmetse... teka veya franke düşünüyorum ancak en çok üstünde durduğum şey fırının pişirme özelliği 10 yıldır kullandığım fırın beni resmen yıldırdı keki kabartmaz yemekleri kurutur yada çiğ bırakır fırında bişey yapamaz oldum.bu konuda acill öneriye ihtiyacım var zira 2 aya kadr taşıncaz
bende böyle gazlı siyah bi set almayı düşünüyorum.. ıcf fiyat olarak daha uygun diyorlar..
slm kızlar ben geçen hafta ankastre takım aldım siemensten. ayrı ayrı aldığımız için ankastre bulaşık makinesi yarı fiyatına alındı. sorum ankastre bulaşık makinelerinin normal bulaşık makinelerinden bir farkı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?