Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

konuyu acandan ve tecrubelerini paylasanlardan allah razi olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepinize insallah.once allahimin
sonra sizlerin sayesinde hangi tup bebek merkezinde tedavi gorecegime karar verdim tabi insallah hayirlisi olur rabbim nerde hayirli sonuc alacaksak oraya yonlerdirsin ayaklarimizi ve beynimizi insallah.cunku cok zor maddi ve manevi yipraniyor insan.Ben umut tup bebek merkezine karar verdim.ilk istanbul tup bebegi dusunmustum ama en cok umut tup bebek ve bruksel tup bebek merkezi yer aliyor formda.Bruksel tup bebek merkezinin doktoru yucel beyin Bruksel'deki muaynehanesine gittim iyi ilgilendi ama onun bazen tedaviyi baska doktora birakip Bruksel'deki muaynehanesine gittigini duydugum icin ondan vazgectim.Insallah Umut tup bebek merkezinde yuzumuz guler...

Merhaba herkese,
bende gecen ay ılk tup bebek denememı yaptım. Yumurta rezervım dusuk cıkınca hıc asılama yapmadan tup bebek ıle basladım.

Sorun;yumurta rezerv azlıgı
1.deneme ınternatıonal hospıtal bıo kımyasal gebelık
2. Deneme ıcın beklyorum
dr ılknur cıtıl dr dan ve ekıpden memnun kaldım ama hastanenın ssk ıle anlaşması yok.
Ssk ıle anlasması olan ozel hastane bılıyor musunuz?

arkadaşlar bizdede sperm azlığı 1.istanbul üniversitesi: NEGATİF 2.Diyarbakır venividi:NEGATİF mayısa tekrar denemek istiyoruz büyük ihtimal ya UMUT tüpbebek merkez yada gayrettepe florance N.... tüpbebek merkezi(hla g5 yöntemi vamış başarı oranı %70) bu hastahanede tedavi olan varmı ha birde bu yöntemi deneyenvarsa acil yardım edin bu hastahaneyi araştırıyorum.ACİLLLLL KARAR AŞAMASINDAYIZ

Son düzenleme:
Bizede önce sebepsiz infertile dendi.ama şuan kan pıhtılaşmam varmış.iğne kullanıyorum.ilk tüp bebk denemem olacak.akay tüp bebek merkezi.tolga ecemiş.bakalım hayırlısı bu arada bende pcos var.

canım kan pıhtılaşmam vardı demişsin nsıl anladı doktorların ya kızlar tüp bebek yapılmadan önce doktorlarınız bu kan pıhtılaşmasının olup olmadığına bakıyorlar mı?
bu arada ben ilk denememi hrs ankara da yaptıracağım.sebep:sperm hareket sayı azlığı.

benim sağ yumurtalığım kist nedeniyile alındı sol taraftada tüp kapalı buna bağlı rezerv azlığı.
1.deneme akdeniz unversitesi tüp bebek merkezi sonuç negatif
2.denemem antalya tüp bebek merkezi sonuç negatif
3.denemem antalya tüp bebek merkezi sonuç bekliyorum ama çok şans vermediler 1 embriyo kondu 2 kalite ve 2 hücreli onanda olayı çok uzgünüm dualarınıza ihtiyacım var kızlar.Hayırlısı artık ALLAH ol dedikten sonra nerel olmazki?.
2 denememi 3 sene önce yaptırmıştım o zaman merkezden memnun kalmıştım ama bu sefer hiç memnun kalmadım ya tuhafıma giden transferden sonra hiç yatırmadılar hemen kaldırdılar ve eve gönderdiler şaştım kaldım

merhaba canım bence hiç üzülme kaderinde yazılyisa evladının olacağı kesinlikle olur hiç umudunizi kaybetmein.bizim bir arkadaşımız vardı onunda aynı problem vardı ve 14 sene çocukları olmadı ve sonra bir daha deniyelim dediler ve tekrar tahlilllere başladılar ve sonuç şaşırtıcı oldu ve onlar sadece ikinci aşılamada hamile kaldı ve şuanda 4 yaşında kızları var.ve inanırmısın cadece aşılamaile tüp de değil.İNŞALLAH sizinde öyle olur.çünkü insanın büniyesi her 7 ve 10 senede yenileniyormuş diye duidim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

sorun; sperm azlığı
1. deneme istanbul tüp bebek merkezi. sonuç pozitif lakin gelişimi 10. haftada durdu ve kürtaj
2. deneme bu sefer dondurulmuşlarla istanbul tüp bebek merkezi. sonuç yine pozitif, 5 haftalık hamileyim sonu benzemez inşallah

tüplerim tıkalıydı normal yolla gebe kalamıyordum ilk önce onlar alındı sonra tüp bebek tedavisi
1. deneme beylikdüzü medicana POZİTİF (su an 17 haftalık hamileyim )allah herkese nasib etsin inş....

arkadaşım neolur beni aydınlat medicanaya 10gün içinde tedaviye başlıcaz ama çok kararsıızm içimde bi kararmasarlık var herkes memorial diyor ama maddi açıdan çok pahalı olduğu için medicanaya karar verdik sen memnun kaldınmı drlar nasıl benim sorunum sebepsiz infertilite ve ilk denemem olucak

sebepsiz infertilite ne büyük dert arkadaşım bnde aynı dertteyim canım bukadar denemeden sonra tutmamasının nedeni ney diyolar ben ilk denenem çok korkuyorum

Bizde sebep sperm azlığı hareket ve morfoloji bozukluğu

1-deneme Brüksel tüp bebek NEGATİF

2-deneme için Çevre hastanesi prof.Dr.Ümit Özekici ile görüştük benden hormon testi eşimden genetik test istedi
tedavimize burda devam edeceğiz kısmetse.

merhaba bende 1 nisanda brukselde ve normaldede ilk tup bebek denememizi yapacagiz. insallah hayirla sonuclanir.
benim esiminde sperm milyon ama sekil bozuklugu ve ileri hareket azligi var.
sakincasi birinci denemenin evrelerini bana yazarmisin lutfen?
birde yucel hoca mi husamettin hoca mi yapti tedavinizi ?
insallah tez zamanda hayirlisiyla +sonuc alirsin sende.

tuplerım kapalı...
1. denemem olumlu...
izmir bornava sifa hastanesı...
sukur 10 aylık dunya tatlısı bır kızım var...
DILIYORUM RABBIM DILEYEN BUTUN ARKADASLARIMA NASIP EDER....

Merhaba,
Endometriozis hastasıyım.9 kez ameliyat geçirdim.
2007 yılında Ankara Gazi Hastanesinde ilk kez tüp bebek denemesi:ikiz gebelik ama 24. hafta da kaybettik.
Şimdi İzmir deyim Ege Üniversitesi mi Kent Hastanesi mi Şifa mı bilmiyorum,başka deneme şansım yok....
Bu arada emeklerinin karşılığını alıp bebişlerine kavuşan herkesi tebrik ediyorum dilerim ki sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.....

kusura bakma biraz geç oldu ama bizim tedavimizi Yücel bey yaptı ben Hüsamettin beyi
görmedim.Aşamalarına gelince ilk muayeneden sonra ilaç dozajını belirleyip seni hemşireye havale
ediyorlar.İğne ve ilaçlarını aldıktan sonra 2 günde bir kontrole gidiyosun yumurtaların durumuna
bakıyorlar sanırım.İşte sonra yumurta toplama işlemi ve transfer var en son.Ama merak etme işlemler
ağrılı değil yalnızca biraz zahmetli..umarım tedavin başarılı olur bebişini kucağına alırsın sevgiler..

sebepsiz infertil
1.deneme bursa pembemavi pozitif (7 haftalık düşük)
2.deneme bursa pembemavi pozitif(11 haftalık ikiz düşük)
3.deneme izmir bornova şifa negatif (hayatımın hatasıydı erol beyde tedavi maddi olarak remen yoldu bizi)
4.deneme bursa pembemavi(21 haftalık kız bebek erken doğum)
5.deneme bursa pembemavi kimyasal gebelik
6..deneme bursa pembemavi pozitif (v 6haftalık hamileyim şükürler olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…