sebepsiz infertil
1.deneme bursa pembemavi pozitif (7 haftalık düşük)
2.deneme bursa pembemavi pozitif(11 haftalık ikiz düşük)
3.deneme izmir bornova şifa negatif (hayatımın hatasıydı erol beyde tedavi maddi olarak remen yoldu bizi)
4.deneme bursa pembemavi(21 haftalık kız bebek erken doğum)
5.deneme bursa pembemavi kimyasal gebelik
6..deneme bursa pembemavi pozitif (v 6haftalık hamileyim şükürler olsun )
Şükürler olsuun,İnanamadın ve azmini anormal takdir ettim.Ben bukadar guçlu olurmuyum bilemiyorum.İlk denemem Negatif .Mayısda 2.ci deneme
bu yola çıktığında kabul etmen gereken ilk şey asla pes etmek yok ben dün akşam ilk konntrolüme gittim ve doktoruma bu ilk gebeliğim eskileri unuttum sildim hayatımdan dedim ve inan çok rahatım korkum yok bu arada bebeklerim ikiz :) inşallah benimle kalıp yaşam savaşını kazanırlar annelerini ödüllendirirler.
Çok sağol moral için.Sen suan bana buyuk umit oldun valla.
İkizlerin sağlıkla gelicekler issallah.İnan çünkü sana benzemişlerse çok güçlü ve mucadeleci onlar
inşallah cnm bana çekerlerse cadı olurlar mücadeleci olurlar ve beni bırakmazlar.sana umut oldumsa ne mutlu bana bizi bizden iyi kimse anlamaz ben inanıyorum tez zamanda senden güzel haberler alıcama
papatya2882
ben ablam adına yazıyorum ist tüpbebek aret kamar 1.tüpbebek sonuç negatif herşey çok güzeldi.ablamda zaten sorun yoktu.eniştemde şekil bozukluğu vardı ama tüp bebekte önemli değilmiş.7 embriyo döllenmişti 2 tanesini koydular.16 nisan ablamın doğum günüydü o gün sonuç aldık tamamen hayal kırıklığı oldu.ben hala ağlıyorum allah ablama ve ablam gibi olan herkese en yakında bebek nasip eder inş.2 deneme dondurulmuşla haziran gibi düşünüyorlar.inş tutar.
mnkprmk,
istanbul tup bebekte tedavi oldun mu??
mnkprmk
Benim Doktorum Aret değil di :) Bende rezerve azlığı varmış.Polip vardı onu aldı sonraki ay Tüp bebek ama Sonuç Negatif.Tedavi derken ?
yumurtalık rezervi az, eşimde de sperm azliığı var.
1. deneme Bursa Soranus negatif
2. deneme dondurulmuşlar Bursa soranus negatif
şu anda 3. için bahçeci fulya ya gidiyorum.
Aşılama Lemi İbrahimoğlu negatif
1. tüp bebek memorial okmeydanı negatif
2. tüp bebek memorial ataşehir embriyolar gelişmediği
için tedavi yarım kaldı.
3. tüp bebek Bahçeci Fulya şu anda tedavideyim umarım
sonuç pozitif olur.
bahçeci kliniği (fulya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?