Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Şükürler olsuun,İnanamadın ve azmini anormal takdir ettim.Ben bukadar guçlu olurmuyum bilemiyorum.İlk denemem Negatif .Mayısda 2.ci deneme

Şükürler olsuun,İnanamadın ve azmini anormal takdir ettim.Ben bukadar guçlu olurmuyum bilemiyorum.İlk denemem Negatif .Mayısda 2.ci deneme

bu yola çıktığında kabul etmen gereken ilk şey asla pes etmek yok ben dün akşam ilk konntrolüme gittim ve doktoruma bu ilk gebeliğim eskileri unuttum sildim hayatımdan dedim ve inan çok rahatım korkum yok bu arada bebeklerim ikiz :) inşallah benimle kalıp yaşam savaşını kazanırlar annelerini ödüllendirirler.

Çok sağol moral için.Sen suan bana buyuk umit oldun valla.
İkizlerin sağlıkla gelicekler issallah.İnan çünkü sana benzemişlerse çok güçlü ve mucadeleci onlar

Çok sağol moral için.Sen suan bana buyuk umit oldun valla.
İkizlerin sağlıkla gelicekler issallah.İnan çünkü sana benzemişlerse çok güçlü ve mucadeleci onlar

inşallah cnm bana çekerlerse cadı olurlar mücadeleci olurlar ve beni bırakmazlar.sana umut oldumsa ne mutlu bana bizi bizden iyi kimse anlamaz ben inanıyorum tez zamanda senden güzel haberler alıcama

inşallah cnm bana çekerlerse cadı olurlar mücadeleci olurlar ve beni bırakmazlar.sana umut oldumsa ne mutlu bana bizi bizden iyi kimse anlamaz ben inanıyorum tez zamanda senden güzel haberler alıcama

Bana birşeyler oldu.Ben anormal ümitliydim moralliydim.Son 2 haftadır berbatım.Hastalanmama yakın bir bunalıma bağlıyorum ama hastalandım artık geçmeli,

Haftaya Adanaya çok sevdiğim arkadaşımla ve ikizleri ile gidiyorum işşallah bana iyi gelir.Hemen toparlarım.

ben ablam adına yazıyorum ist tüpbebek aret kamar 1.tüpbebek sonuç negatif herşey çok güzeldi.ablamda zaten sorun yoktu.eniştemde şekil bozukluğu vardı ama tüp bebekte önemli değilmiş.7 embriyo döllenmişti 2 tanesini koydular.16 nisan ablamın doğum günüydü o gün sonuç aldık tamamen hayal kırıklığı oldu.ben hala ağlıyorum allah ablama ve ablam gibi olan herkese en yakında bebek nasip eder inş.2 deneme dondurulmuşla haziran gibi düşünüyorlar.inş tutar.

cok gecmis olsun. insallah 2 sinde tutuar. acana co-culture yapilmismiydi??

bu arada
2 aşılama izmir symrna art negatif
2 tüp bebek izmir symrna art negatif

artık no izmir symrna art...

İzmir İrembe Tüp bebek merkezi = Mikroenjeksiyon = 1. Deneme = Pozitif ama daha sonra Negatif

Son düzenleme:
mnkprmk
Benim Doktorum Aret değil di :) Bende rezerve azlığı varmış.Polip vardı onu aldı sonraki ay Tüp bebek ama Sonuç Negatif.Tedavi derken ?

selamlar mnkprmk,
istanbul tup bebek negatif diyince tup bebek tedavisi mi demek istemistim. biraz suursuzca yazmisim kusura bakma. ben de oraya mi gitsem diye dusundugumden soruyorum. izmirdeyim de buradaki merkezlerde mi kalsam yoksa napsam diye dusun dusun bir hal oldum. brosurunde co-culture yaziyor mesela. sansi arttiriyormus diyorlar. o yapildi mi diye bir arkadasa daha sordum. iste boyle bilgi toplamaya calisiyorum canim. allah hepimize kolayliklar versin. insallah bu tedavinde olumlu sonuc alirsin.

yumurtalık rezervi az, eşimde de sperm azliığı var.

1. deneme Bursa Soranus negatif
2. deneme dondurulmuşlar Bursa soranus negatif
şu anda 3. için bahçeci fulya ya gidiyorum.

bahçeci kliniği (fulya)

kızlar bende bahçeci fulyaya başladım geçen hafta aşılama yaptırıcam. bana biraz bilgi verirmisiniz. hastane nasıl ne gibi zorluklarla karşılabilirim.
neler dikkat etmem gerekir.

merhaba bende yumurta rezervinde azalma sorunu vardı
ilk deneme adana başkent esra hanım sonuç pozitif 1.5 yaşında kızım var
kardeşi olsun diye tekrar denedik sonuç yine pozitif ancak 8 haftalık düşük,
bu ay kalan 2 dondurulmuşla denedik sonuç yine pozitif ancak henüz usg ye girmedim
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…