Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Merhaba
2 aşılama negatif=Ege Üniversitesi
2 Tüp bebek denemesi negatif=Ege Üniversitesi
3. Tüp bebek denemesi Kent Hastanesi=İnşallah Pozitiffff

Merhaba
2 aşılama negatif=Ege Üniversitesi
2 Tüp bebek denemesi negatif=Ege Üniversitesi
3. Tüp bebek denemesi Kent Hastanesi=İnşallah Pozitiffff

merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

Bende haziranda başlıycam tedaviye...Merkez araştırıyordum ve öngörüşme için florance ferticenter a bende gittim. Birde umut tüp bebeğe gittim.Kararım umut tüp bebekten yana oldu.Ama tam da emin değildim.Senin söylediğine göre sanırım doğru karar vermişim. Senin sonucun negatif mi oldu?

benim sonucumun negatif olması çok önemli değil sorun da o değil zaten ama kimse benim olumsuz tecrübeme göre değerlendirme yapmasın bana öyle davranıldı diye sizede öyle olacak diye birşey yok.kimsenin kaderini etkilemek istemem isteyen gidebilir ben gördüklerimi anlattım içim rahatladı.

Slm arkadaslar ben suanda bekleme donemindeyim bugun 2. Gunum transferin
Asilama fulya jinemed- negatif
İlk tup fulya jinemed - bekleme :)) ins sonuc guzel olucak

Canım , bende sonuçtan çok davranış şekline istinaden konuşmuştum.Tabiki kimsenin kaderini kimse etkilemek istemez ama sonuçta burda birbirimize deneyimlerimizi yazmamız çok önemli.Bu şekilde birbirimize destek olduğumuza inanıyorum. Psikolojik olarak merkezin tavrıda tedaviyi etkiler diye düşünüyorum ben...

mehaba arkadaslar;
sebepsız ınfertılıte problemım var
1. denemem beylıkduzu medıcana sonuc NEGATIF
2. tup bebek denememı de bahcecı fulyada yaptırmayı dusunuyorum temmuz ayının basında baslayacagım.

1. deneme gazieurofertıl negatif
2.deneme gazieurofertil negatif
3 deneme gazieurofertıl negatıf
4. deneme fertijin negatif sorun azospermı

Selam arkadaslar malesef benim sonucum negatif oldu ama dondurulmuslarim var agustosta ins onu denicem ins olucak bu sefer ben hastanemden ama ozellikle doktorumdan cok memnunum saolsun hep yanimda ve destek oldu negatif sonuc aldigimda o kadar yikildim ki doktorumda uzuldugunu farkettim ins ikincisinde bebegim tutuncak annesine benim akramam iki kere yapti ikiside tuttu ayni merkez belki oyuzden umutluyum

sorunumuz: sperm azlığı ve hareket azlığı

1. deneme olacak çorlu reyap hastanesi Dr. Kemal YILDIZ la
işallah sonuç pozitif olur

Sakın bahceciye gitmeyin sakın .bizim sebeb bilinmiyor 2 deneme ikiside negatif ama
bundan dolayı gitmeyin demiyorum ,okuyunuz..
aman arkadaslar siz siz olun bahceciye gitmeyin hemsirelerle muhattap olursunuz surekli,
denedim orda evet olumsuz oldu ama sinirim inanın ondan diil .
benim canımı yaktılar sizinkinide yakmasınlarr..
bütün dünyaya haykırasım var ,cok psikolojimi bozdular .
biri başka konusur öteki baska konusur ararsın acan olmaz acınca acele 2-3 kelime cevaplar .
hic güvenin kalmaz.. sakın kızlar sakın gitmeyin bahceci mustafa bey 'e sakın

Sorun: İleri anne yaşı (ilk başladığımda 41)

4 tüp bebek denemesi, sonuç negatif.

Bahçelievler Medikal Park hastanesi. Doktoruma çok güvendiğim için hepsini orda yaptırdım. Şimdi olsa farklı yerleri denerdim. Yumurtalarım iyiydi ama oluşan embriyolar tutunamadı. Donasyon düşünüyorum.

canım tez zamanda olur ınsallah bende ılk denememı bahcelıevler medıcal parkta yaptırdım cok sukkur pozıtıf..sorun erkek faktoruydu.dr umda Latif küpelioğluydu..

Merhaba arkadaşlar benim de sebepsiz infertilite dendi;
1.denemem memorial Şişli hast.aşılama negatif(-):2: Müstecep bey
2.denemem memorial Şişli hast. tüp bebek bugün transferin yapıldığı 7. gün
2 gün sonra öğreneceğim trasferi Semra hn. yaptı
Ama çok umutlu olduğumu söyleyemem

İlk deneme açıklanamayan infertilite sebebi ile
erciyes üniversitesi gelişemeyen embriyo nedeniyle transfer iptal...
2.deneme ankalife dr.gurur polat negatiff
3.deneme donmuslarla olacak transfer tarihi için telefon bekliyorum allah pişman ettirmesin inşallah doktorumdanda merkezimdende memnunum

İlk deneme açıklanamayan infertilite sebebi ile
erciyes üniversitesi gelişemeyen embriyo nedeniyle transfer iptal...
2.deneme ankalife artık eşimde sperm hareketliliğinde azalma ve benim bir tüpüm kapalı dr.gurur polat negatiff
3.deneme donmuslarla olacak transfer tarihi için telefon bekliyorum allah pişman ettirmesin inşallah doktorumdanda merkezimdende memnunum

İlk denememiz ve şuan 12 haftalık hamileyim tedavi Bahçeci fulyada gerçekleşti Doktorum Güvenç Karlıkaya kendisinden memnunum bi arkadaşım Bahçeciyi pek tavsiye etmemiş ama sanırım Mustafa Bahçeci olduğu için öyle başka yerlerde de okuduğum kadarıyla kendisi çok yoğunmuş takibi başka doktorlar yapabiliyormuş Fakat Güvenç Bey her adımda kendisi ilgilendi opu transfer şimdi de gebelik takibi
Bu yolda emek harcayan herkesin Allah yardımcısı olsun...

bende guvenc beyde tedavi oldum hemde 4 sefer. iki sefer memorialda, sonra guvenc bey bahceciye gecince bende onunla beraber bahceci tup bebek merkezine gittim. ben cok memnumdum doktorumdan. merkezdende ayni oyle. asil Memorialdaki hemsirelerden pek memnun degildim. hatta 2 sefer tartismam oldu orda. onlarin yaptiklari hata yuzunden nerdeyse tedavim yarida kaliyordu..birde ben yurtdisindan geliyorum!
Benim bir arkadasim mustafa bahcecide tedavi oldu ama maalesef o cok yogun oldugu icin herseyle ilgilenemiyor.

arkadaşlar 10 yıllık evliyim sorun eşimin sprem yetersizliği
2 aşılama fertijin (rezalet )
1. tüp bebek alman hastanesi sonuç negatif(ekip bahçeçi ekibi memenundum doktorum burçak erzik)

2.tüp bebek denemem bahçeçi umut tüp bebek merkezi sonuç kimyasal gebelik doktorum süleyman tosun çok memnunum

1 tane 6.gün dondurulmuş embriyom var öğretmen olduğum için aralık-ocak gibi düşünüyoruz allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…