canım merhaba bende bu ay ankara üniversitesinde düşünüyorum, benim doktorum batuhan özmen olacak kısmet olursa, benimde eşim azo idi, kaan hocanın hastası olduğu için ilk denemeyi orda yapalım dedik..sen şimdi böyle yazınca korktum yaaaaslında özel düşünüyorduk, genartı ama nedense ilkini orda yapmak geldi içimden iyimi kötümü artık göreceğiz, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. bu arada inşallah hamilesindir, sonucunu mutlaka yaz bize, duam seninle canım.
merhaba , yazınızı okuyunca ilgimi cekti cunku kaan hocanın hastasıyız ve ankara universitesinde batuhan özmene tüp bebek denememizi yaptırmayı düsünüyoruz. aslında tam bir kararsızlık icindeyim. sizin de yazınızdan anladıgım kadarıyla genart ile üniv arasında sızde kararsız kalmıssınız. bizim de tese ameliyatı olacak. bize ne tavsiye edersiniz. bu arada 6 yıllık evliyim ve 1.5 yılldır düsünüyoruz. yasım otuzüc . yani gec kaldık dezavantajlıyım galiba..
simdiden tesekkür ederim
sorunumuz: sperm azlığı ve hareket azlığı
1. deneme olacak çorlu reyap hastanesi Dr. Kemal YILDIZ la
işallah sonuç pozitif olur
birinci deneme ANKARA başkent hastanesi sonuç pozitif
sorun sperm azlığı, hareketsiz sperm ve bende pıhtılaşma problemi.
Merhaba,
I. deneme Bahçeci Fulya- Mustafa Bahçeci sonuc: negatif
sorun:erkek infertilesi morfoloji %2 rahim filmimde yapısıklık cıkmıstı.Histereskopi yapıldı ve yapısıklık falan cıkmadı.
II. Deneme için doğru merkez arıyorum.Agustos ayında tekrar deneyeceğiz.İstanbul tüp bebek Aret Kamar ı düşünüyoruz.Sizlerin de tavsiyesine ihtiyacım var.Zeynep Kamilde de genetik tahlilleri yapıcaz kısmetse.Tabii inşallah buarada doğal yolla hamile kalırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?