Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

sebepsiz infertilite
1 aşılama international hosp. İsmail Çepni negatif
normal yolla gebelik düşük
2 tüp bebek amerikan hastanesi Kayhan Yakın negatif
3. tüp dnemesi öncesi genetik tarama istendi. daha yeni akılları başına geldi.
şimdi yeni merkez arıyorum. Bahçeci umuttan Süleyman bey ile görüştüm ancak merkez çok küçük. oraya pek ısınamadım.
ASMden Aydın bey ile görüşeceğim ancak ordan da buradakiler negatif sonuç almış.
başa döndüm nerne ne yaptırcam bilmiyorum.

Alman Hastanesi Aytuğ Kolonkaya Negatif (sebebi rahimde yapışıklık olması ve dr un bunu önceden tespit edip daha sonra uygulama yapması gerekirdi

benim önceki denemelerim ssk ve irenbe tüp bebek merkezinde gerçekleşti sonuç negatif.
sorun yumurta rezerv azlığı

benim önceki denemelerim ssk ve irenbe tüp bebek merkezinde gerçekleşti sonuç negatif.
sorun yumurta rezerv azlığı.şimdi bahçecide tedavi görmekteyim

Kesinlikle erkek infertilitesinde UMUT tüp bebek......Eşim hangi doktora gittiyse[hepsine gitti] hepsi umutsuz konuştular.Tabii bu işlerin içine girince öğreniyorsun... Eşimde sperm yoktu.Emre bey sayesinde sperm buldular .Süleyman bey sayesinde de gebe kaldım 2,5 aylık gebeliğimvar.Herşey yolunda allah dileyen herkese nasip eder inşallah .Sanırım bana en büyük fayda embriyo izleme cihazı sayesinde oldu.Çünkü zor hastalara uygulanan bir sistem sanırım.Bence deneme sayısı çok olan arkadaşlar bu konuyu bir araştırsınlar artık klasik yöntemlerin dışına çıkıp farklı teknikler deniyorlar

sorunumuz: sperm azlığı ve hareket azlığı

1. deneme olacak çorlu reyap hastanesi Dr. Kemal YILDIZ la
işallah sonuç pozitif olur

tatlım sonucun ne oldu? merak ettim. ben de çorluda yaşıorum ve pkoluyum kemal beye gittim. daha tüp bebek için değil ama hamile kalamıorum die gittim 5 aylık evliyim çnkü yeniyim. memnun msun kemal beyden ya çok merak ediorum. bana güven verdi ama yine de tavsiye istio insan :44:

Merhaba,

I. deneme Bahçeci Fulya- Mustafa Bahçeci sonuc: negatif
sorun:erkek infertilesi morfoloji %2 rahim filmimde yapısıklık cıkmıstı.Histereskopi yapıldı ve yapısıklık falan cıkmadı.

II. Deneme için doğru merkez arıyorum.Agustos ayında tekrar deneyeceğiz.İstanbul tüp bebek Aret Kamar ı düşünüyoruz.Sizlerin de tavsiyesine ihtiyacım var.Zeynep Kamilde de genetik tahlilleri yapıcaz kısmetse.Tabii inşallah buarada doğal yolla hamile kalırım...

Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun ( Umarım dediğin gibi doğal yolla hamile kalırsın tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah...

Ama şunu söyleyeyim bende Mustafa Bahçecinin hastasıydım. Orda tedavi gördüm ve bi oğlum var şimdi çok şükür. Hatta Kütahyada yaşıyorum tedavi için İstanbula gidip geliyorduk, orda otelde kaldık. Mustafa Bahçeci çok iyi bi doktor yani Bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez. Ben sana orda devam et derim. Ben 3. denememde kavuştum oğluma hiç pes etmedim ve Bahçeciden vazgeçmedim.. Daha iyisi bana göre yoktu. Eşim özellikle orayı istedi. Sende istersen yine tahlillerini dışarda yaptır ama takibin konusunda Bahçeciden vazgeçme derim. Şuan ordaki teknoloji inan biçok merkezde yok.. Allahım yolunu açık etsin arkadaşım

1. Denemem : Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi Dr. Ulun Uluğ Sonuç: Negatif

Genetik testler yapıldı, kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı.

2. Denemem ( Dondurulmuş embriyolar ile ) : Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi Dr. Ulun Uluğ Sonuç: Çok şükür pozitif

Genetik test sonucu kan sulandırıcı iğnelere başladım 2. denememde.

İki kere gaziosmapasada avrupa safak hastanesi 2 deneme sonuc:negatif

Yesilkoy internationa prof ismail cepni 2 denemesonuc:2pozitif biri 2 yasinda kizim suan kizimdan kalan dondurulmus yine cok sukur hamileyim

arkadaşlar :3 başarısız aşılama
1:istanbul çapa.........negatif
2:diyarbakır venividi..........negatif
3:İstanbul florans naytıngıle ........negatif

4: için de ANKALİFE düşünüyoruz bilgisi olan varmı bu hastahaneden ne olur yardım

erkek infertilesi
1.2 Samsun tüp bebek merkezi
1.kimyasal gebelik
2.pozitif ama yine düşük
3.istanbul tüp aret kamar
sonuç kocaman negatif
şimdi dondurulmuşlarla olacak ama bu kez bende tiroiid çıktı ne yaparım bilmiyorum
benim durumumda olup başarıyı sağlayan var mı

sorun sperm hareket hız sayı ve morfoloji
1,tüp denemem ankara medikana tolga ecemiş pozitif (6haftalıkken düşükle sonuçlandı)
2,için araştırmalardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…