Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Aşılamayı boşver tüp bebek yaptir derim 3 kere yapmışsınız cunku ben iki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçtim sonuc pozitif

Antalya ivf - sorun sperm sayısı
23 yumurta oluştu
10 tanesi embriyo oldu
6 tanesi 1. Kalite
2 tane transfer
4 tanesi donduruldu
ilk deneme sonuc pozitif

1.deneme Bahçeci ama doktor dışardan 1.kalite 11 embriyo oluştu iki tane transfer edildi negatif
2.deneme Bahçeci mustafa bey dondurulmuş embriyo transferi kimyasal gebelik
3.deneme Bahçeci mustafa bey ikiz gebelik Allaha binlerce şükür. ..

1.deneme ızmir symrna tup bebek merkezi
Sonuc. Pozitif allahima şükür hamileyim allah herkese versin
Sorun. Fsh yuksekligi rezerv azlığı
Sut hormonu yüksekliği
morfoloji sorunu

sorun sperm hareket hız sayı ve morfoloji
1,tüp denemem ankara medikana tolga ecemiş pozitif (6haftalıkken düşükle sonuçlandı)
2,için araştırmalardayım

Mrb cnm ben de medicanada 1. tuP bebek denememi yaptı
Bugun transferden sonra 6.gunüm beklemelerimi ...Pozitif olduğu halde neden başka bir kürüm ariyorsun merak ettim

Bugun transferden sonra 6.gunüm beklemelerimi ...Pozitif olduğu halde neden başka bir kürüm ariyorsun merak ettim

canım benim şuan sanki bir tanıdığımı görmüş gibiyim 6 günün demek inşallah olumlu sonuç alırsın ben tolga beyden çok memnun kaldım düşükle sonuçlandı ilk denemem olsun kısmet buymuş arayışım şundan ocak gb tekrar başlamayı düşünüyorum ımsı tekniğini kullanmıyolar sanmıştım ama buğun aradım varmış eğer olursa ımsı yaptırmak istiyorum

Bir de benim karnım cok agriyo ateşler basıyor sanki adet olcakmışım gibi tıpkı aynı belirtiler hiçbir farklılık yok kafayı yiycemmmm ağlamak ve uyuyup zamanın geçmesini istiyorum morale ihtiyacım var eşim
Cok umutlu destek oluyor ama ben de is yok;(( bizim de morfolojik bozukluk var %2 ooooy ooooyyyyy Allah sonumuzu hayır eylesin

Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi, Dr. Burçak Erzik, transfer Dr. Aytun Aktan :114:, ilk deneme, sonuç pozitif

IMS de şans daha fazlaymis okuduklarıma göre ama İVF den ne farkı var:44::44::44:

canım benim hiç stres yapma desemde yapacaksın bin kendi bekleyişimde 10 gün içinde 7 tane test yaptım ama bence sen yapma çıkmadığı zaman insanın morali bozuluyor benimki kanda biraz geç belli oldu onun yüzünden olacağına inan hep dua et bizde haziran topiğinden bayağı bir arkadaşla gün saymıştık belirti aramaktan sıyırdık ve poztifi görmüştuk sonc düşük ama bu bile başarı benim için yaradan sınıyor buna şukur ...inan rabbimin izniyle olur her şeyde vardır bir hayır bak arkadaş beni haberdar et sonuçtan beklemedeyim morfoloji napcaz bilmiyorum o yüzden senden haber bekliyor olacağım

Rabbime inancım sonsuz benim için en iyisini o bilir hakkım hayırlısını vereceğini de biliyorum ama kalbime soz geçiremiyorum boğazımda bir düğüm gözüm de bir damla yaş... Ne yapayım elim de değil dualarınız da bana da yer verin lütfen ... Sonucunu haber veririm 10.10.2013 salı tahlil yapacagım tabi yarından itibaren test yapmaya başlayacağım cooook merakliyim fıtraten böylenin ))

memorial şişli 2. deneme. doktor nur dokuzeylül transfer semra kahraman. sonuç pozitif

Merhaba, 1. Deneme Gen-Art Aysun Hoca ikizlerim şuan 6 aylıklar. Problemimiz sperm sayısı azlığı idi genetik problemden dolayıda pgt yapıldı.

1. Deneme gazi universitesi pozitif (dusuk). 2.deneme gazi universitesi dondurulmus pozitif (dusuk). 3.deneme gazi universitesi sonuc bekleniyorrr

canım nasılsın durumlar nasıl bekleyiş nasıl gidiyor

kendimi yanlış ifade etmişim galiba evet 3 başarısız aşılama ve 3 başarısız tüpbebek deneyimim oldu o yazdıklarım aşılama yaptığım yerler değil tüp bebek yaptığımız yerler.şu an ankalife yle görüşüyoruz umarım ALLAH bu defa bana ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin......bendede ilkinde 2 adet 1. kalite 1 adet 2. kalite olmak üzere 3 tane ,,,,,,2. tüp bebek denemesinde 4 embriyo,,,,,3. yasa çıktığı için 2 embriyo transfer edildi sonuç dediğim gibi negatif...ALLAH sizin sevincinizide tamama erdirsin

ALLAH hayırlı pozitif haber almayı nasip etsin,,,ah ah, bilmezmiyim o 12gün ne zor geçer tam 3 defa bekledim aşılamaları saymassam.ama her defasındada test gününde testyaptım. ALLAH bilir bu 10 yıl zarfı içinde kaç negatif sonuç gördüm.şu an ankalife ile tedaviye başlıyacaz galiba, bu defa test yapmıyacam diyorum zaten test yapıyorum hemen ardından hastalanıyorum.ne olur arkadaşlar sizde benim durumumu yaşamış olarak bana dua edin yanlız biz birbirimizi anlıyoruz.tanımasakta bu noktada birbirimize duada bulaşlım .RABBİM hepimizin gönlüne göre versin

Allah sana da yaşatsın canım allah sabit versin en zoru sabretmek

Tanı : Azosperm 1.Deneme İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Sonuç: Negatif
2.Deneme Memorial Şişli henüz transfer yapılmadı merakla beklenmekte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…