En son sadece okb vardı şuan başka bildiğim birşey yok çünkü doktorada gitmiyorBu anlattıklarınız OKB ye girmiyor bence .
Emin misiniz siz kaygı bozukluğu olduğuna ?
Çok daha vahim bir durum gibi geldi bana.
Anksiyete bozukluğu olan bir kişiyle uzun süre yaşadım çünkü. Alakası yoktu bu dediklerinizle .
Okb vardır evet ama bence başka şeylerde var. Saldırgan tavrı hiç normal gelmedi. Acaba bir psikolog ile anlaşıp arkadaşımız diye eve getirip, terapi mi yapsanız ?En son sadece okb vardı şuan başka bildiğim birşey yok çünkü doktorada gitmiyor
Dışarıda süt dökmüş kedi gibiBu durumda ki hastaların kendi iradelerine bırakılmamalı evlatsa evlat yine onun iyiliği için yapılmalı bu duygusal davranmayın o bu ne der demeyin zorla da olsa yatırın hastaneye dışarda birine sataşsa anne babamız gibi karşılanmıyacak en azından önleminizi alın Allah yardımcınız olsun ailenizi ikna edin bu şekilde kalması kötülük kardeşiniz için
Onun müsadesi olmadan birşey yapılınca evi yıkar geçerOkb vardır evet ama bence başka şeylerde var. Saldırgan tavrı hiç normal gelmedi. Acaba bir psikolog ile anlaşıp arkadaşımız diye eve getirip, terapi mi yapsanız ?
Ama yarın öbür gün ya geri dönülmeyecek bişi yaparsa bu öfkeyle zor bi durum ama anksiyete falan değil bu aslında kötülük ediyorlar kendi kendine geçecek bildirim değil ki nasıl ki bacağı kırılsa hastaneye yatması gerek buda onun gibi inşallah durumun vahim olduğunu anlarlarDışarıda süt dökmüş kedi gibi
Zorla yatıırlmasını bende anneme çok söyledim neden bilmiyorım yanaşmıyorlar
İnanın annemin acısını içimde hissediyorum geceleri kabus görüyorum, arkadaşlarımla otururken bile arayıp sesini kontrol ediyorum
Dedim böyle hayat geçmez ama ne yapayım ben diyor
Umarım anlarlar hastaneye yatacaksa yatsın ne iyi gelecekse o yapılsın ama annemle babamın gözü birşey görmüyor başları eğik sürekli üzüntüden ve mantıklı düşünemiyorlarAma yarın öbür gün ya geri dönülmeyecek bişi yaparsa bu öfkeyle zor bi durum ama anksiyete falan değil bu aslında kötülük ediyorlar kendi kendine geçecek bildirim değil ki nasıl ki bacağı kırılsa hastaneye yatması gerek buda onun gibi inşallah durumun vahim olduğunu anlarlar
İnşallah bu yoğun öfkesi, ailenin canını yakmaya kadar gitmezOnun müsadesi olmadan birşey yapılınca evi yıkar geçer
10 gün yıllık iznimde gittim sabahlara kadar uyutmadı annemle babamla kavga etti
Ağladım konuştım bazen kavga ettim benimde üstüme yürüdü
Yanlarına gitmeye bile korkar haldeyim
İlaç tedavisi ilacı doktora danışmadan bıraktı ve daha kötü hale geldiGeçmiş olsun. Bence de kardeşiniz OKB gibi durmuyor. Tedavi dediğiniz neydi? Yani ilaç tedavisi mi? Yoksa sadece psikoterapi mi?
Huzursuzluk tüm aileyi etki altına almış sağlıklı düşünemiyorlar bişi yapmaya güçleri kalmamış anladığım kadarıyla kendilerini acımaktan başka aslında çok yakınınız bu konuyla ilgili tekrar ondan mı yardım isteseniz acaba zorla götürülse bu seferde anne babanızın size kızma ihtimali var yine de bunu göze almaya değer halanızla bu konuyu bir daha görüşün derimUmarım anlarlar hastaneye yatacaksa yatsın ne iyi gelecekse o yapılsın ama annemle babamın gözü birşey görmüyor başları eğik sürekli üzüntüden ve mantıklı düşünemiyorlar
Ne yapsam ne etsem ikna edemiyorum
Çok çaresiz hissediyorum
Elimden birşey gelse son damla gücüme kadar yapacağım ama gelmiyor
Okb ve anksiyete farklıBu anlattıklarınız OKB ye girmiyor bence .
Emin misiniz siz kaygı bozukluğu olduğuna ?
Çok daha vahim bir durum gibi geldi bana.
Anksiyete bozukluğu olan bir kişiyle uzun süre yaşadım çünkü. Alakası yoktu bu dediklerinizle .
Aslında daha öncede demiştim yüzüm kalmadı demeye yarın birdaha diyeceğim ama sanmıyorum ki birşey yapsınHuzursuzluk tüm aileyi etki altına almış sağlıklı düşünemiyorlar bişi yapmaya güçleri kalmamış anladığım kadarıyla kendilerini acımaktan başka aslında çok yakınınız bu konuyla ilgili tekrar ondan mı yardım isteseniz acaba zorla götürülse bu seferde anne babanızın size kızma ihtimali var yine de bunu göze almaya değer halanızla bu konuyu bir daha görüşün derim
Anladım. Anlattıklarınıza göre zaten, psikoterapi, en azından şu haldeyken, işe yaramazdı zaten. Kardeşinizle ilgilenebilecek uzman, bir psikolog değil, bir psikiyatrist. Ve farmakolojik yanı güçlü bir psikiyatrist gerektiğini düşünüyorum. Yani doğru teşhis konulduktan sonra doğru ilaç verilmesi çok önemli.İlaç tedavisi ilacı doktora danışmadan bıraktı ve daha kötü hale geldi
Tam hatırlayamamakla birlikte ikisi de var demişlerdi sanırım devlet değil özel hastaneye gitmiştiOkb ve anksiyete farklı
Teşhisi koyan hekim devlet hastanesinde ise, ilaç yazmak için bir hastalık yazmış olabilir
Anksiyete denilmiştir.
Aile üyeleri bu konuda yardımcı olamaz,
Bütün kan değerlerine bakıldı mı acaba?
Bazı değerlerin farklı olması asabiyete sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?