Anksiyete bozukluğu

Hastaneden çıkınca bu ona yapıldığı için verceği tepkiden de korkuyorum aslında

Haklısınız ama hastanede işe yarayacak bir tedavi alacağını varsayıyoruz. Bu arada bu konu, bir psikoloğu aşar gibi görünüyor.

İlaçların etkisi çok ağır, 2 hafta zehir zemberek geçiyor.
O süreyi atlatsaydı alışırdı.
Özelde fark etmiyor, ilaç vermek için hastalık teşhisi konulmalı, ki bu teşhis tek seansta mı konulur bilemem

Haklısınız ama hastanede işe yarayacak bir tedavi alacağını varsayıyoruz. Bu arada bu konu, bir psikoloğu aşar gibi görünüyor.
Evet ben zaten halama sadece doktor için ikna et dedim
Konuştum dedi bir yandan da onun da eşiyle sorunları var o yüzden yoğunlaşamıyor belkide

Bende bilemiyorum biraz araştırdım hastaneye rızası dışında yatırılması için evdeki eşyalara zarar vermesi yeterliytmiş
Ama anne babamın rızası olmadan bunun kararını ben kendim verip bu sorumluluğu nasıl alırım bilmiyorum

Benim arkadaşım da, kardeşi hastaneden çıktıktan sonra kendisine kötü bir şeyler yapabileceğinden endişe ederdi. Gerçi kötü bir şeyler olmadı ama her hasta farklı.

Ana babanızın yüreği elvermez tabii, ama tek çıkış yolu hastane gibi. Ya da iyi bir psikiyatrist bulup kardeşinizi önce doktora götürün. Bir de öyle bir doktorun teşhisini alın. Tabii kardeşinizi ikna edebilirseniz.

Bana mı yazdınız?
Benim bildiğim intihar teşebbüsünde yatarak tedavi ediliyor.

Bana mı yazdınız?
Benim bildiğim intihar teşebbüsünde yatarak tedavi ediliyor.
Hangi özelliklerdeki hastaları, zor kullanarak hastaneye alıyorlar, bunu bilemiyorum ama sadece bir örnek verebilirim; arkadaşımın kardeşi şizofrendi. O da annesiyle yaşıyordu. İntihar girişimi yoktu. Ancak annesine davranışları, konu sahibinin kardeşininki gibi ve ilaveten akıl mantık dışı paronayaları vardı. hezeyan mı denir buna, emin değilim.

Annelerin hakkını ödemek asla mümkün değil asla o kadar iyi görüyorum ki

Hayatım şizofreni bambaşka

Bu dediğiniz şey kaymakamlıktan yazı almadan olmuyor. Yani zorla götürülebilir yazısı oluyor. Bunun için aile kaymakamlığa gidiyor. Çevreye ve bize zarar veriyor endişe ediyoruz diye dilekçe yazıyor. Kaymakamda onaylayarak polis ve ambulans ile zorla götürülebilir yazısı veriyor. Aksi halde zorla götürülemiyor. Bizzat götürdüğümüz için sürekli biliyorum

Benim kardeşiminde. Mantık dışı paranoyaları var anlatsam kahkaha atarsınız o derece saçma
Babam bipolar benim doktor ona tedbir amaçlı bipolar ilacı da vermişti şuan nesi var hiç belli
Bile değil

Çok geçmiş olsun umarım biran önce huzurlu günleriniz olur

Zorla yatırın hastaneye canım yazık insanlar onunlamı uğraşacaklar babanız zatem hastaymış üzüntüden daha kötü olur allah korusun evlatsa evlatlını bilsin hastaysa hastalanı bilsin evlat diye onun kahrını çekmesinler bende de anksiyete var ama en kötüsünü yaşadım ama kimseye saldırmadım...
Böyle de söyledeim ama benim de çocugum var ben olsam öyle yapardım herhalde iyiliği için sonuçta büyük konuşmayım yine de allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm. insanın kendini böyle çıkmazda hissetmesi çok kötü. yine de ikna edilmesi en iyi yol bence. Bi cesaret yanına gidip ablacımseni anlıyorum ve yardım etmeye çalışıyorum şeklinde konuşmak yani Aylarca sürse de uğraşmak lazım . Halanız sessiz kalıyırsa devletin bir psikiyatristine danışın
O daha iyi yönlendirir Zorla ya da gönlüyle ...

Anksiyetede ofke cok olmaz. Ama gecen yil bende de ofke nobetleri olmaya baslamisti. O dönem gittim dra ilac kullandim bir tik daha azaldi ama sonra biraktim dru da ilaclarida. Sizinki hepten zarar verme boyutuna gecmeden bir sekilde ikna olması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…