Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb ben yeni üye oldum 28 haftalik hamileyim hamilelik O ncesinden 2 yıl kadar önce bütün yaşama sevincim kayboldu ceset gibiydim intihar etmekten çok korkuyo dum. Olan kullandım kullanırken hamile kaldım kestik ilacı. Çok inişli çıkışlı geçiyor . Benim anlamadığım bu hastalıklar serotonin eksikliğinden kaynaklanıyor ise niye tedavi ile o maddeyi yükseltip sağlığımıza kavusmiyiruz

Bazen iyiyim gibi geliyo mutlu değilim ama idare edebiliyorum . Bazende kötü yine şükür hamilelikte ilaç kullanmadan

Sporun faydası ve mutluluk hormonu arttırıcı besinlerin faydası oluyo mu birde okb başladı çocuklarımçocuklarıma zarar verirmiyim korkusu bunun için nette atlatan birinin yorumunu okumustum

Bu tür korku dolu düşünceler gelince düşünmek yapmak değildir bunu aklına getir ve kötü düşünceler geldiğinde gelirsen gel deyip okb gi çağırmakla atlatmıştı bunu deniyom çünkü ben düşünmek istemedikçe daha çok korkuyorum

Kızlar 11. Haftamdayim kalp atislarim duyulur şekilde atiyor. Çok çabuk nefesim tukeniyo. Karnım da şişkinlik var. Bazen daraliyorum. Yaşayan var mı bunları?

Neler mesela bahseder misin? Kaçıncı haftadasin
24. Haftadayım 2 aydır ilaç kullanıyorum çaresiz kaldım panik atak anksiyete ne ararsan var geçmiş gelecek kaygısı çocuklara bişey olcak eşime bişey olcak onlar eve geliyo bu sefer bana bişey olcak diye ağlamaya başlıyorum doğumda ölcem çocuklar napacak vasiyet yazmalara kalkıyorum çocukları yerleştiriyorum nefes zaten hiç alamıyorum evden çıkamıyorum bunlar daha çok basit şeyler....

Rabbim yardımcımız olsun inşallah peki ilaç iyi geliyor mu

Bendede var bu sıkıntılar hamilelik düşünüyorum zorlar mı acaba. Ölüm korkusu vs. Sanki bişeyleri kafaya takmaktan zevk aliyorum. Bişey bitiyo tamam başka biiwyi kafaya takmıycam derken yine bişey çıkıyo. 6 AY ilaç tedavisi gördüm. Sonra iyi Hisset yim diye bıraktım. 2 aydır pskolog ile görüşüyorum. Ama kaygılar stres bitmiyo. Ne olacak böyle

ne kadarda iyiyim hamileliğe hazırım desende hormonlar tavan yapıyo dengen şaşıyor ne yazıkki Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Prozac, nervium, passiflora kullanıyorum ama yinede iyi değilim...
Ilaç kullanmayıp spor.bitkisel yollar denediniz mi ben de şu 28 haftalık vebeyimm 1.5 yıl kadar once çok ama çok kotu halseydim hamile olduğumu ogrenince ilacı kestik. Tekrar o günler gelecek diye çok korkbebeğimbebeeğime karşi hiç ama hiç duygum yok. 30 yaşında kamuda çalışan özgüveni olan.eşim ve çocuğuyla hiçbir problemim yokken neden eski ben olamıyorum

Birde anlamıyorum serotin hormonu eksikliğinden zihnimiz böyle kötü şeylerle bizden mutluluğumuzu alıyorsa. Dr ilaçlar niye bu durumdan kurtaramıyor bizi sonuçta versinler serotini bizde mutlu olalım ben bu şekilde yaşamak istemiyorum

Bitkisel bişey zaten yasak gebelikte birde benim düşük riskim var yataktan kalkamıyorum alışveriş bile yapamıyorum aynen şu an hiçbir problemim Yok gayet mutluyum eşimi çocuklarımı çok seviyorum ki beklenen çok istenen bir gebelik ama kötüyüm yapacak bişey Yok ilaca başladım...

Bu forumda 2 yıl öncesine kadar yorumlar var ve çoğu şu an yazmıyor bu da bize gosteriyoki hepsi bu sıkıntıları atlattılar o yuzden burda yoklar .keske yazıp nasıl yendiklerini söyleyip bize de umut olsalar cunku şu an bu hastalık asla bitmez geçmez gibi geliyor. Sonrada ya atlatan çok kişi var onlar atlattıysa bizde atlatırız diyorum..ins

Her pskiyatrist ilaç kullanmaya izin wermiyor canım ben 3 tane pskiyatriste gittim dayanacaksın ilaç weremem dedi en son pskiyatrist ilaç kullanmama izin werdi ama o da antideprasan değil sakinleştirici özelliği olan bir ilaç tabi ben cesaret edip kullanamadım ilaçsız idare etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar dayanabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…