- 5 Haziran 2016
- 51
- 5
- 6
- 44
- Konu Sahibi EU3
-
O neyki daha neler yaşıyorum ben :)Kızlar 11. Haftamdayim kalp atislarim duyulur şekilde atiyor. Çok çabuk nefesim tukeniyo. Karnım da şişkinlik var. Bazen daraliyorum. Yaşayan var mı bunları?
O neyki daha neler yaşıyorum ben :)
24. Haftadayım 2 aydır ilaç kullanıyorum çaresiz kaldım panik atak anksiyete ne ararsan var geçmiş gelecek kaygısı çocuklara bişey olcak eşime bişey olcak onlar eve geliyo bu sefer bana bişey olcak diye ağlamaya başlıyorum doğumda ölcem çocuklar napacak vasiyet yazmalara kalkıyorum çocukları yerleştiriyorum nefes zaten hiç alamıyorum evden çıkamıyorum bunlar daha çok basit şeyler....Neler mesela bahseder misin? Kaçıncı haftadasin
24. Haftadayım 2 aydır ilaç kullanıyorum çaresiz kaldım panik atak anksiyete ne ararsan var geçmiş gelecek kaygısı çocuklara bişey olcak eşime bişey olcak onlar eve geliyo bu sefer bana bişey olcak diye ağlamaya başlıyorum doğumda ölcem çocuklar napacak vasiyet yazmalara kalkıyorum çocukları yerleştiriyorum nefes zaten hiç alamıyorum evden çıkamıyorum bunlar daha çok basit şeyler....
Hayır maalesef yetersiz geliyor ama yapacak bişey Yok idare etmeye çalışıyorumRabbim yardımcımız olsun inşallah peki ilaç iyi geliyor mu
ne kadarda iyiyim hamileliğe hazırım desende hormonlar tavan yapıyo dengen şaşıyor ne yazıkki Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...Bendede var bu sıkıntılar hamilelik düşünüyorum zorlar mı acaba. Ölüm korkusu vs. Sanki bişeyleri kafaya takmaktan zevk aliyorum. Bişey bitiyo tamam başka biiwyi kafaya takmıycam derken yine bişey çıkıyo. 6 AY ilaç tedavisi gördüm. Sonra iyi Hisset yim diye bıraktım. 2 aydır pskolog ile görüşüyorum. Ama kaygılar stres bitmiyo. Ne olacak böyle
Prozac, nervium, passiflora kullanıyorum ama yinede iyi değilim...Hangi ilacı kullanıyorsunuz bayan sorunlu-?
Ilaç kullanmayıp spor.bitkisel yollar denediniz mi ben de şu 28 haftalık vebeyimm 1.5 yıl kadar once çok ama çok kotu halseydim hamile olduğumu ogrenince ilacı kestik. Tekrar o günler gelecek diye çok korkbebeğimbebeeğime karşi hiç ama hiç duygum yok. 30 yaşında kamuda çalışan özgüveni olan.eşim ve çocuğuyla hiçbir problemim yokken neden eski ben olamıyorumProzac, nervium, passiflora kullanıyorum ama yinede iyi değilim...
Bitkisel bişey zaten yasak gebelikte birde benim düşük riskim var yataktan kalkamıyorum alışveriş bile yapamıyorum aynen şu an hiçbir problemim Yok gayet mutluyum eşimi çocuklarımı çok seviyorum ki beklenen çok istenen bir gebelik ama kötüyüm yapacak bişey Yok ilaca başladım...Ilaç kullanmayıp spor.bitkisel yollar denediniz mi ben de şu 28 haftalık vebeyimm 1.5 yıl kadar once çok ama çok kotu halseydim hamile olduğumu ogrenince ilacı kestik. Tekrar o günler gelecek diye çok korkbebeğimbebeeğime karşi hiç ama hiç duygum yok. 30 yaşında kamuda çalışan özgüveni olan.eşim ve çocuğuyla hiçbir problemim yokken neden eski ben olamıyorum
Bendede var bu sıkıntılar hamilelik düşünüyorum zorlar mı acaba. Ölüm korkusu vs. Sanki bişeyleri kafaya takmaktan zevk aliyorum. Bişey bitiyo tamam başka biiwyi kafaya takmıycam derken yine bişey çıkıyo. 6 AY ilaç tedavisi gördüm. Sonra iyi Hisset yim diye bıraktım. 2 aydır pskolog ile görüşüyorum. Ama kaygılar stres bitmiyo. Ne olacak böyle[/QUCanım benim inanki ben de senin gibiyim zaten hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için buradayız bende cok erteledim hamileliği yapamam diye düşündüm ama baktım yaş gidiyo hayatım önümden akıp giderken elim kolum bağlı takıntılar önümde engel deli cesareti geldi yaptım su an 5 haftalık hamileyim yine korkuyorum ama hamilelikte içilebilen ilaçlar var diye duydum ilk 3 ayı atlatırsam doktorlarımla konuşarak başlarım belki diye düşünüyorum. sen de doktor kontrolünde olursun psikolaga da gidiyormuşsun bak onun da cok yardımı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?