Hamilelik daha iyi bile gelebilir cocukla oyalanmak dertlerini unutturur sana bu sekilde duzelen arkadaşlarim var bebek iyi gelebulir .dr ile goruşmelisin . Ilaci kes ve 9 ay başka sekilde ruhsal sikintilarini atmaya çalis.spor yap inan cok iyi hissedeceksinKizlar merhaba ben aranizda yeniyim. anksiyete panik hastasiyim 4 senedir ilac kullaniyorum 5 yillikta evliyim ama esim artik cocuk istiyor ama ben ilaclara okadar baglanmisim ki sanki birakamayacak misim gibi geliyo. Hamilelik sürecinden hamilelikten korkuyorum hastaligim tekrarlar mi diyee lutfen yardimci olun kizlaarr
Canimm gercekten icimi cok rahatlattin tsk ederimm inslhh bende oyle deniycem bu ay birakiyoruz ilaclari insallah allahim.nasio etsin o guzel duyguyuuHamilelik daha iyi bile gelebilir cocukla oyalanmak dertlerini unutturur sana bu sekilde duzelen arkadaşlarim var bebek iyi gelebulir .dr ile goruşmelisin . Ilaci kes ve 9 ay başka sekilde ruhsal sikintilarini atmaya çalis.spor yap inan cok iyi hissedeceksin
Benimde tek umudum bu kaldiBen bazen düşünüyorum da beynimin sağlıklı işlediği zamanlar da:) bu bebek doğunca oyalar beni. bağlanırım severim hastalığımı da unuturum gibi geliyor. hepimiz iyi olacağız inşallah ilaç olsun bu yavrular bizlere.
Aminn insallah rabbim hepimize sifa versin anne olmayi nasip etsinBenimde tek umudum bu kaldi
Ne durumdasin hersey yoluna girdimiAminn insallah rabbim hepimize sifa versin anne olmayi nasip etsin
Arkadaşlar iyi kotu 33 hafta oldum. Allahim bebek doğunca bu bunalimlar biter mi. Yoksa bu ruh haliyle bebegime kotu bir annemi olacam korkusu. Depresyon bu kadar mi kotu birseymis intiharin eşigine geliyo insan. Bazen acaba yanlis mi teshis konuyo bana. Bu kadar zor olmamali bu depresyon denen sey. Benim gibi eglenceli ve hayat dolu bic bir sikintisi olmayan birinim bu hale gelmesi cok tuhaf
Benim hamilelik oncesinde d3 vardi . Ceset gibiydim evli ve bir oglumun olmasi intihar etmemi engelledi. Mucadele ettim.çunku bir derdim yoktu. Hamilelikte de olmaya başladi insanlar ile goruşmek istemiyorum. Arkadaslarimiz onceden bize gelince eglence safhada olur du. Bunu ben saglardim.sanki şimdi bize gelmektem zevk almiyolar gibi geliyor ve ben kendimi sucluyorum.gecmeyecek korkusu ve intihar ede4miyim korkusu var. Sizinde boylemiydi bu kadar zormuydu. Birde nasil atlattiniz bekleyerek geçer mi.. neler yaptiniz lutfen anlatinBende hamileyken aynı durumdaydım,doğunca geçicek sabır
Benim hamilelik oncesinde d3 vardi . Ceset gibiydim evli ve bir oglumun olmasi intihar etmemi engelledi. Mucadele ettim.çunku bir derdim yoktu. Hamilelikte de olmaya başladi insanlar ile goruşmek istemiyorum. Arkadaslarimiz onceden bize gelince eglence safhada olur du. Bunu ben saglardim.sanki şimdi bize gelmektem zevk almiyolar gibi geliyor ve ben kendimi sucluyorum.gecmeyecek korkusu ve intihar ede4miyim korkusu var. Sizinde boylemiydi bu kadar zormuydu. Birde nasil atlattiniz bekleyerek geçer mi.. neler yaptiniz lutfen anlatin
Merhaba nasıl önlemler aldınız ben de de durum aynı ilaç icsemmi icmesem mi kararsizimArkadaşlar iyi kotu 33 hafta oldum. Allahim bebek doğunca bu bunalimlar biter mi. Yoksa bu ruh haliyle bebegime kotu bir annemi olacam korkusu. Depresyon bu kadar mi kotu birseymis intiharin eşigine geliyo insan. Bazen acaba yanlis mi teshis konuyo bana. Bu kadar zor olmamali bu depresyon denen sey. Benim gibi eglenceli ve hayat dolu bic bir sikintisi olmayan birinim bu hale gelmesi cok tuhaf
Aynı durum napicam bilmiyorumbazı kişiler c grubu olan antidepresanları kullanıyorlar diye biliyorum. doktordan doktora göre değişiyor sanırım. aslında en güzeli hiç ilaç almadan hamilelik geçirmek tabiki siz ne güzel bu aya kadar gelebilmişsiniz nasıl dayandınız nasıl oyaladınız kendinizi. ben de dayanırım inşallah çünkü şu an hiçbir ilaç almıyorum. ama korkularım başladıyeni bir şey çünkü bir bebek bir can bir hayat var içimde nasıl paniklemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?