Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı kişiler c grubu olan antidepresanları kullanıyorlar diye biliyorum. doktordan doktora göre değişiyor sanırım. aslında en güzeli hiç ilaç almadan hamilelik geçirmek tabiki siz ne güzel bu aya kadar gelebilmişsiniz nasıl dayandınız nasıl oyaladınız kendinizi. ben de dayanırım inşallah çünkü şu an hiçbir ilaç almıyorum. ama korkularım başladı yeni bir şey çünkü bir bebek bir can bir hayat var içimde nasıl paniklemem.

Canımm nasıl bu aya kadar gelebildiğimi hiç sorma inan ki çalışıyordum işten çıktım ewde kendimi daha iyi hissederim belki diye ama çok bir farkı olmadı ilk 4 ay kaygılarım tawan derecesindeydi yemek yiyemiyordum dışarıya çıkamıyordum sürekli midem bulanıyordu şimdi herşey düzeldi mi tabi ki hayır ama eskisi kadar değil kendime ben bunu yapabilirim böyle gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum sırf bebeğime bişey olmasın diye tabii ne kadar dayanabilirim onu da bilrmiyorum bakalım zaman neler göstercek

Ben bazen düşünüyorum da beynimin sağlıklı işlediği zamanlar da:) bu bebek doğunca oyalar beni. bağlanırım severim hastalığımı da unuturum gibi geliyor. hepimiz iyi olacağız inşallah ilaç olsun bu yavrular bizlere.

En çokta onu merak ediyorum acaba doğduğunda daha mı iyi olcaz unutcaz mı bu yaşadıklarımızın hepsini bir daha bebek istermiyim bilemiyorum

yasayarak öğreneceğiz kim bilir.. neyse en azından 1 tane olsun da sağ salim.

Aynen öyle canım sağlıkla gelsinlerde anneleri onlar için nelere katlanıyor

Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim. anksiyete panik hastasiyim 4 senedir ilac kullaniyorum 5 yillikta evliyim ama esim artik cocuk istiyor ama ben ilaclara okadar baglanmisim ki sanki birakamayacak misim gibi geliyo. Hamilelik sürecinden hamilelikten korkuyorum hastaligim tekrarlar mi diyee lutfen yardimci olun kizlaarr

Hamilelik daha iyi bile gelebilir cocukla oyalanmak dertlerini unutturur sana bu sekilde duzelen arkadaşlarim var bebek iyi gelebulir .dr ile goruşmelisin . Ilaci kes ve 9 ay başka sekilde ruhsal sikintilarini atmaya çalis.spor yap inan cok iyi hissedeceksin

Canimm gercekten icimi cok rahatlattin tsk ederimm inslhh bende oyle deniycem bu ay birakiyoruz ilaclari insallah allahim.nasio etsin o guzel duyguyuu

Benimde tek umudum bu kaldi

Arkadaşlar 31 haftalik gebeligimi doldurdum. Isten de izne ayrildim.evdede zaman cok daha zor geciyor. Bir tane komsum her gun çagirip oturmak istiyor.bu iyi birşey ama ben arayinca sıkıliyom.yine of konuşacak birşey kalmadi ne konusaca deyip oraya gidince bunaliyorum.sonrada korkuyorum acaba depresyonumun mu etkisi diye korkuyorum..cok bunaliyorum.

Bendeki bu durumun sebebi ne etrafimdaki dostlarim beni cok seviyor.esim dostlarim ailem. Ama ben birileri ile goruştuğumde ya da basit bir komsu kahvesi icip gelmekte bile ne konuşacazki diye duşunup cok zorlaniyorum.ama bunu yansitmamaya calisiyirum onlarda farkina varmiyor ama ben bu bunalmalardan cok sıkıldim..depresyon bitince bu bunalmalarimda bitecek mi...32 yasindayim 30 yqsina kadar boyle sikintilar yaşamayip simdi bu durumlari yaşamak beni cok şaşirtiyor..
...

Arkadaşlar iyi kotu 33 hafta oldum. Allahim bebek doğunca bu bunalimlar biter mi. Yoksa bu ruh haliyle bebegime kotu bir annemi olacam korkusu. Depresyon bu kadar mi kotu birseymis intiharin eşigine geliyo insan. Bazen acaba yanlis mi teshis konuyo bana. Bu kadar zor olmamali bu depresyon denen sey. Benim gibi eglenceli ve hayat dolu bic bir sikintisi olmayan birinim bu hale gelmesi cok tuhaf

Bende hamileyken aynı durumdaydım,doğunca geçicek sabır

Bende hamileyken aynı durumdaydım,doğunca geçicek sabır
Benim hamilelik oncesinde d3 vardi . Ceset gibiydim evli ve bir oglumun olmasi intihar etmemi engelledi. Mucadele ettim.çunku bir derdim yoktu. Hamilelikte de olmaya başladi insanlar ile goruşmek istemiyorum. Arkadaslarimiz onceden bize gelince eglence safhada olur du. Bunu ben saglardim.sanki şimdi bize gelmektem zevk almiyolar gibi geliyor ve ben kendimi sucluyorum.gecmeyecek korkusu ve intihar ede4miyim korkusu var. Sizinde boylemiydi bu kadar zormuydu. Birde nasil atlattiniz bekleyerek geçer mi.. neler yaptiniz lutfen anlatin

İlaç kullandım,aynen öyleydim.

Merhaba nasıl önlemler aldınız ben de de durum aynı ilaç icsemmi icmesem mi kararsizim

Aynı durum napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…