Öksüremedim dikişlerimden şimdi de ona panik oldum Boğaz'da ki gıcık hissi ölüyorum sandım yaşayan varmı Sezeryan sonrasıCanım bi doktora git bence
Şimdiki aklım olsaydı bende beklerdim normali allahım felaket herşeyi yaBen norma doğurdum ama ablam yaşamıştı aynısı rahat ol
Mrb seraptı demi sen bizim whatsapp grubumuzdaydın doğum mu yaptın?Şimdiki aklım olsaydı bende beklerdim normali allahım felaket herşeyi ya
Evet yaptım canım ve Sezeryan çok zor geçti agrılar yürüyememek yatamamak göğüs ucu çatlakları ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum pskolojim daha da bozuldu ilaca başlıcam Dr pasiflora al Dedi geçmezse paksera mı ne onu başlarız dedi çok zor durumdayım 3. GünMrb seraptı demi sen bizim whatsapp grubumuzdaydın doğum mu yaptın?
Ayy canım sağlıkla büyüt bebeğini. Canım bende normal doğurdum bende ağladım goguslerim şişti yara oldu dikiş vardı afedersin tuvalette falan fenaydım.öksüremiyordum falan on on beş gün malesef kötü oluyor sonra iyi oluyorsun duzeliceksin inşallah. Gogsune hakiki zeytin yağı sür makyaj pamuğuna dök streç filmle sar canım. İyi gelir. Neden sezeryan oldunEvet yaptım canım ve Sezeryan çok zor geçti agrılar yürüyememek yatamamak göğüs ucu çatlakları ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum pskolojim daha da bozuldu ilaca başlıcam Dr pasiflora al Dedi geçmezse paksera mı ne onu başlarız dedi çok zor durumdayım 3. Gün
Dr normali kaldıramaz pskolojin Dedi bende korkak inandım halbuki Sezeryanı kaldıramadı bünyemAyy canım sağlıkla büyüt bebeğini. Canım bende normal doğurdum bende ağladım goguslerim şişti yara oldu dikiş vardı afedersin tuvalette falan fenaydım.öksüremiyordum falan on on beş gün malesef kötü oluyor sonra iyi oluyorsun duzeliceksin inşallah. Gogsune hakiki zeytin yağı sür makyaj pamuğuna dök streç filmle sar canım. İyi gelir. Neden sezeryan oldun
Nasıldı peki? Kaç haftada aldılar bebeği? O anda panik vs olmadın demiDr normali kaldıramaz pskolojin Dedi bende korkak inandım halbuki Sezeryanı kaldıramadı bünyem
Pzt 39 a girdim aldı işte yaptım spinal olunca tansiyonum düştü sonra Allah bi kolaylık verdi dayandım ama berbattı ya insan kesinlikle normal yapmalı doğumu benim bünyem kaldırmadı agrıları benden sonrakiler ayaklandı hastanede ben hala kötüyümNasıldı peki? Kaç haftada aldılar bebeği? O anda panik vs olmadın demi
Aslında normal daha iyi ağrı vs ile zaman geçiyor kotu Bi ağrı ama em azından daha iyi bencePzt 39 a girdim aldı işte yaptım spinal olunca tansiyonum düştü sonra Allah bi kolaylık verdi dayandım ama berbattı ya insan kesinlikle normal yapmalı doğumu benim bünyem kaldırmadı agrıları benden sonrakiler ayaklandı hastanede ben hala kötüyüminş geçecek
Evet ya sorma bilemedim işte bide kist varmış onu aldı ameliyat bayanuzun sürmüşAslında normal daha iyi ağrı vs ile zaman geçiyor kotu Bi ağrı ama em azından daha iyi bence
Uyuttular mı beya seni. Nasıl bebiş iyimi. Doktorlar hep öyle korkutuyorlar bizde panikliyiz hemen panik yapıyoruz.Evet ya sorma bilemedim işte bide kist varmış onu aldı ameliyat bayanuzun sürmüş
Spinal oldum uyutmadılar yaUyuttular mı beya seni. Nasıl bebiş iyimi. Doktorlar hep öyle korkutuyorlar bizde panikliyiz hemen panik yapıyoruz.
Geçmiş olsun canım bende evden çıkmak istemiyorum en güvenli yer sanki evim herkes evde olcak eşim çocuklar o zmn çok rahatım biri olmazsa senaryolar hemen hazır....Kızlar bu benim geçirdiğim en uzun depresyon gebelik şekeri ben de anksiyete yaptı simdi yemek pisirmek istemiyorum siz ne gibi rahatsızlıklar yaşadınız sürekli dışardayim eve girmek istemiyorum
Slm bende de uykusuzluk problemi var hamileyim 37.haftamdamdayim.suan psikiyatr in önerdiği ilacı kullanıyorum.emzirirken nasıl olur kullansam bi sıkıntı çıkar mi ki bebekte.ben emzirdim açıkçası. Kızım dada bir sorun olmadı çok şükür. hatta çok uslu bir bebekti.dr iç dediyse iç bence.sen iyi olmadan o kuzucuga nasıl bakabilirsin.seni çok iii anlıyorum suçluluk duygusu oluyor insanda ilac alırken emirin ce. ama sonuçta mecburiyet.Allah a sığın ve başla. emin ol geçiyor bu günler. hatta suan 4 sene öncesine bakıp o sıkıntılarla bebeğimin en güzel günlerini heba etmişim diye kendime kızıyorum. İkinciyi de düşünmüyorum sırf bu panik kaygi korkusu yüzünden
Bende de var uykusuzluk sorunu.suan 37.haftamdayim.psikiyatr in önerdiği ilacı kullanıyorum.Bitkisel şeyler bana fayda vermedi.ilac icmeyincr de hiç bisey yiyemez oldum ve zayfladim o yüzden mecbur aldım ilacı.peki doğum yapınca ne olacak.uykusuzluk devam edecek büyük ihtimalle.siz nasil yaptınız doğumdan sonra.uykusuzluk ile nasıl mücadele ettiniz.kusura bakmayın soruyorum ama şu uykusuzluk hastalığı ile tek uğraşan ben miyim.aglamaktan helak oluyor insan ve uyuyamamaktanBende gündüzleri uyumak istediğim halde panikten uykuya dalamıyordum sizin gb geceleri de hiç uyumadan sabah ederdim ama gündüz sabrını verdi Allah uyku ilaçları aldım kimi iyi geldi kimi uyanınca daha beter almadan daha iyiydi inanın bu bi süreç geçecek inş papatya çayı içtim Melisa uyuyamıcam gerginliği çok kötü çnkü herkes bu yollardan geçiyor galiba ne kadar aciziz hastalıkla insan bunu anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?