Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar sezeryan oldum hala kötüyüm ilaç başlamak istyrm Bebekle ilgilenmek için depersonalizasyon devam ediyo çok mutsuzum doğurunca geçer demişlerdi lustral a devam edicem ben tavsiyeniz var mı göğüs uçlarım da çok kötü emzirmek bile ağlaya ağlaya bana yardım edin

Aradım pasiflora iç Dedi sonra paxera başlıcakmış iyi hissetmezsem

Ben norma doğurdum ama ablam yaşamıştı aynısı rahat ol

Mrb seraptı demi sen bizim whatsapp grubumuzdaydın doğum mu yaptın?
Evet yaptım canım ve Sezeryan çok zor geçti agrılar yürüyememek yatamamak göğüs ucu çatlakları ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum pskolojim daha da bozuldu ilaca başlıcam Dr pasiflora al Dedi geçmezse paksera mı ne onu başlarız dedi çok zor durumdayım 3. Gün

Ayy canım sağlıkla büyüt bebeğini. Canım bende normal doğurdum bende ağladım goguslerim şişti yara oldu dikiş vardı afedersin tuvalette falan fenaydım.öksüremiyordum falan on on beş gün malesef kötü oluyor sonra iyi oluyorsun duzeliceksin inşallah. Gogsune hakiki zeytin yağı sür makyaj pamuğuna dök streç filmle sar canım. İyi gelir. Neden sezeryan oldun

Dr normali kaldıramaz pskolojin Dedi bende korkak inandım halbuki Sezeryanı kaldıramadı bünyem

Nasıldı peki? Kaç haftada aldılar bebeği? O anda panik vs olmadın demi
Pzt 39 a girdim aldı işte yaptım spinal olunca tansiyonum düştü sonra Allah bi kolaylık verdi dayandım ama berbattı ya insan kesinlikle normal yapmalı doğumu benim bünyem kaldırmadı agrıları benden sonrakiler ayaklandı hastanede ben hala kötüyüm inş geçecek

Aslında normal daha iyi ağrı vs ile zaman geçiyor kotu Bi ağrı ama em azından daha iyi bence

Evet ya sorma bilemedim işte bide kist varmış onu aldı ameliyat bayanuzun sürmüş
Uyuttular mı beya seni. Nasıl bebiş iyimi. Doktorlar hep öyle korkutuyorlar bizde panikliyiz hemen panik yapıyoruz.

Kızlar bu benim geçirdiğim en uzun depresyon gebelik şekeri ben de anksiyete yaptı simdi yemek pisirmek istemiyorum siz ne gibi rahatsızlıklar yaşadınız sürekli dışardayim eve girmek istemiyorum

Kızlar bu benim geçirdiğim en uzun depresyon gebelik şekeri ben de anksiyete yaptı simdi yemek pisirmek istemiyorum siz ne gibi rahatsızlıklar yaşadınız sürekli dışardayim eve girmek istemiyorum
Geçmiş olsun canım bende evden çıkmak istemiyorum en güvenli yer sanki evim herkes evde olcak eşim çocuklar o zmn çok rahatım biri olmazsa senaryolar hemen hazır....

Bayanlar ben gerçekten kötüyüm. Hele uykumu alamayınca acayip sersemlik oluyo. Kafam sersem gibi. Hamileligimin tadını çıkartamıyorum. (

Slm bende de uykusuzluk problemi var hamileyim 37.haftamdamdayim.suan psikiyatr in önerdiği ilacı kullanıyorum.emzirirken nasıl olur kullansam bi sıkıntı çıkar mi ki bebekte.
Bende de var uykusuzluk sorunu.suan 37.haftamdayim.psikiyatr in önerdiği ilacı kullanıyorum.Bitkisel şeyler bana fayda vermedi.ilac icmeyincr de hiç bisey yiyemez oldum ve zayfladim o yüzden mecbur aldım ilacı.peki doğum yapınca ne olacak.uykusuzluk devam edecek büyük ihtimalle.siz nasil yaptınız doğumdan sonra.uykusuzluk ile nasıl mücadele ettiniz.kusura bakmayın soruyorum ama şu uykusuzluk hastalığı ile tek uğraşan ben miyim.aglamaktan helak oluyor insan ve uyuyamamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…