- 23 Şubat 2017
- 52
- 6
- 1
- 45
- Konu Sahibi EU3
-
Bitkisel tedavi zararlı degil mi erken kasılma yapabilir.. ben de napcami bilmiyorum ilaç icsem mi İçmesem miIlaç kullanmayıp spor.bitkisel yollar denediniz mi ben de şu 28 haftalık vebeyimm 1.5 yıl kadar once çok ama çok kotu halseydim hamile olduğumu ogrenince ilacı kestik. Tekrar o günler gelecek diye çok korkbebeğimbebeeğime karşi hiç ama hiç duygum yok. 30 yaşında kamuda çalışan özgüveni olan.eşim ve çocuğuyla hiçbir problemim yokken neden eski ben olamıyorum
Baş edemedim ilaç kullanıyorum hoş oda bi işe yaramıyor dediğin gibi hergün kusma millet kilo alır ben kilo veriyorum kaç haftalıksın?Merhaba
Hamilelikte panik bozukluk anksiyete ile nasıl baş attiniz, ben ilaç kullanırken birden kestim 4 ay aşırı kusma vs onla mesguldunuz idare ettim ama su an hiç idare edemiyorum, tecrübeleriniz neler, ilaç içen var mı ben de en sonunda artık ilaç icicem
17 hafta kusma vs diye meşguliyet olsu ama o sorunlar yani kusma sorunları azalınca tekrar başladı napicam bilmiyorum ilaç alicam bu gidişle ama zararı var mı diye korkuyorum siz kac hafta hamilelik ve hangi ilaç.. İnanın şu an odada perdeler kapalı yatıyorumBaş edemedim ilaç kullanıyorum hoş oda bi işe yaramıyor dediğin gibi hergün kusma millet kilo alır ben kilo veriyorum kaç haftalıksın?
Bende 18. Haftaya kadar dayanabildim sonra baktım bebeği daha çok üzüyorum o yüzden başladım çok konuştum doktorlarla bir zararı olsa verirmiyiz sence dediler Allah'a sığındım içiyorum ha iyimisin diye sor değilim ama en azından titremiyorum17 hafta kusma vs diye meşguliyet olsu ama o sorunlar yani kusma sorunları azalınca tekrar başladı napicam bilmiyorum ilaç alicam bu gidişle ama zararı var mı diye korkuyorum siz kac hafta hamilelik ve hangi ilaç.. İnanın şu an odada perdeler kapalı yatıyorumokadar güçsüz ve isteksiz yapıyorki allah yardım etsin
Allah şifa versin hepimize haberleselim birbirimizi haberdar edelim..kaçıncı haftadasin ne kullaniyorsunBende 18. Haftaya kadar dayanabildim sonra baktım bebeği daha çok üzüyorum o yüzden başladım çok konuştum doktorlarla bir zararı olsa verirmiyiz sence dediler Allah'a sığındım içiyorum ha iyimisin diye sor değilim ama en azından titremiyorum
31 olduk şükür ama çok zor günler geçirdim hala devam ediyor passiflora prozac 20 mg. Bide nevrium verdi ama az geliyor sanırım bu ara kontrolüm var bakalım ne dicek...Allah şifa versin hepimize haberleselim birbirimizi haberdar edelim..kaçıncı haftadasin ne kullaniyorsun
Pasiflora pek İse yaramıyor ben de ilaca baslamam lazım ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum aynen ben de çok zor günler geçiriyorum31 olduk şükür ama çok zor günler geçirdim hala devam ediyor passiflora prozac 20 mg. Bide nevrium verdi ama az geliyor sanırım bu ara kontrolüm var bakalım ne dicek...
Bende o korkuyla başladım malesef yapacak bişey yok başka ilaç kullanamıyorum işte zor derken burayıda kastettim alerji yapıyo vücut kaşıntı başlıyo o yüzden çok halsizim yani heryerden bir sıkıntı çıkıyorPasiflora pek bir
Pasiflora pek İse yaramıyor ben de ilaca baslamam lazım ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum aynen ben de çok zor günler geçiriyorumomega 3 alıyor msnz
Bende o korkuyla başladım malesef yapacak bişey yok başka ilaç kullanamıyorum işte zor derken burayıda kastettim alerji yapıyo vücut kaşıntı başlıyo o yüzden çok halsizim yani heryerden bir sıkıntı çıkıyor[/QUOTEp
Psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara yine ataklar çoğalıyor çarpıntım var nefesim daralıyor vs. Bazı hamileliklerde oluyormuş malesef alerjik reaksiyon ben hem jinekoloğumla konuştum hem psikiyatrmla organ gelişimi tamamlanmış bişey olmaz dediler ama yinede tedirginim işte hala içim rahat değilPeki psikolojik olarak iyi misiniz
İlaç mi alerji yapıyor? İlk kez ilacın alerji yaptığıni duydum doktorunuz ilaç kullanimini za ne diyor bebeğe zararı açısından
Çok geçmiş olsun hepimize insalah hem bebeklerimize sağlıkla kavuşur bizler de çok iyi oluruz inslalah
Nereye gidiyorsunuz psikiyatriste istanbul mu. Ben de bugun gidicem inşallahPsikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara yine ataklar çoğalıyor çarpıntım var nefesim daralıyor vs. Bazı hamileliklerde oluyormuş malesef alerjik reaksiyon ben hem jinekoloğumla konuştum hem psikiyatrmla organ gelişimi tamamlanmış bişey olmaz dediler ama yinede tedirginim işte hala içim rahat değil
Yok Kayseri'deyim ben hadi bakalım hayırlısı inşallah haber et gelince...Nereye gidiyorsunuz psikiyatriste istanbul mu. Ben de bugun gidicem inşallah
Gittim ama vitamin takviyesi yaptı b12Nereye gidiyorsunuz psikiyatriste istanbul mu. Ben de bugun gidicem inşallah
Ben ilaç kullandım 22. Haftada başladım.Bebeğimde sorun yok.Aynı durum napicam bilmiyorum
MerhabaBen ilaç kullandım 22. Haftada başladım.Bebeğimde sorun yok.
Kaçıncı haftaya kadar kullandınız ve adı neydi doz yarım miBen ilaç kullandım 22. Haftada başladım.Bebeğimde sorun yok.
Ne kullandınız ve dozu nedir doğuma kadar kullandınız miBen ilaç kullandım 22. Haftada başladım.Bebeğimde sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?