Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitkisel tedavi zararlı degil mi erken kasılma yapabilir.. ben de napcami bilmiyorum ilaç icsem mi İçmesem mi

Merhaba
Hamilelikte panik bozukluk anksiyete ile nasıl baş attiniz, ben ilaç kullanırken birden kestim 4 ay aşırı kusma vs onla mesguldunuz idare ettim ama su an hiç idare edemiyorum, tecrübeleriniz neler, ilaç içen var mı ben de en sonunda artık ilaç icicem

Baş edemedim ilaç kullanıyorum hoş oda bi işe yaramıyor dediğin gibi hergün kusma millet kilo alır ben kilo veriyorum kaç haftalıksın?

Baş edemedim ilaç kullanıyorum hoş oda bi işe yaramıyor dediğin gibi hergün kusma millet kilo alır ben kilo veriyorum kaç haftalıksın?
17 hafta kusma vs diye meşguliyet olsu ama o sorunlar yani kusma sorunları azalınca tekrar başladı napicam bilmiyorum ilaç alicam bu gidişle ama zararı var mı diye korkuyorum siz kac hafta hamilelik ve hangi ilaç.. İnanın şu an odada perdeler kapalı yatıyorum okadar güçsüz ve isteksiz yapıyorki allah yardım etsin

Bende 18. Haftaya kadar dayanabildim sonra baktım bebeği daha çok üzüyorum o yüzden başladım çok konuştum doktorlarla bir zararı olsa verirmiyiz sence dediler Allah'a sığındım içiyorum ha iyimisin diye sor değilim ama en azından titremiyorum

Allah şifa versin hepimize haberleselim birbirimizi haberdar edelim..kaçıncı haftadasin ne kullaniyorsun

Allah şifa versin hepimize haberleselim birbirimizi haberdar edelim..kaçıncı haftadasin ne kullaniyorsun
31 olduk şükür ama çok zor günler geçirdim hala devam ediyor passiflora prozac 20 mg. Bide nevrium verdi ama az geliyor sanırım bu ara kontrolüm var bakalım ne dicek...

Pasiflora pek bir
31 olduk şükür ama çok zor günler geçirdim hala devam ediyor passiflora prozac 20 mg. Bide nevrium verdi ama az geliyor sanırım bu ara kontrolüm var bakalım ne dicek...
Pasiflora pek İse yaramıyor ben de ilaca baslamam lazım ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum aynen ben de çok zor günler geçiriyorum omega 3 alıyor msnz

Pasiflora pek bir

Pasiflora pek İse yaramıyor ben de ilaca baslamam lazım ama bebeğe zararı olur mu korkuyorum aynen ben de çok zor günler geçiriyorum omega 3 alıyor msnz
Bende o korkuyla başladım malesef yapacak bişey yok başka ilaç kullanamıyorum işte zor derken burayıda kastettim alerji yapıyo vücut kaşıntı başlıyo o yüzden çok halsizim yani heryerden bir sıkıntı çıkıyor

Peki psikolojik olarak iyi misiniz
İlaç mi alerji yapıyor? İlk kez ilacın alerji yaptığıni duydum doktorunuz ilaç kullanimini za ne diyor bebeğe zararı açısından
Çok geçmiş olsun hepimize insalah hem bebeklerimize sağlıkla kavuşur bizler de çok iyi oluruz inslalah

Psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara yine ataklar çoğalıyor çarpıntım var nefesim daralıyor vs. Bazı hamileliklerde oluyormuş malesef alerjik reaksiyon ben hem jinekoloğumla konuştum hem psikiyatrmla organ gelişimi tamamlanmış bişey olmaz dediler ama yinede tedirginim işte hala içim rahat değil

Nereye gidiyorsunuz psikiyatriste istanbul mu. Ben de bugun gidicem inşallah

Nereye gidiyorsunuz psikiyatriste istanbul mu. Ben de bugun gidicem inşallah
Gittim ama vitamin takviyesi yaptı b12
2.tremester den sonra verebilirim dedi çok kötü olursan stilizan yarım al dedi bir de gece pasiflora. Pasiflora size iyi geliyor mu
Ah Kayseri mi ben istanbul sizin ilk hamileligin iz mi?

Kızlar merhabalar bende 31.haftalık hamileyim bu zamana kadar ilaç kullanmadan ilerledim ama doğum yaklaştıkça korkularım arttı we ilaçsız ne yapacağımı bilemiyorum ankarada olanlar kime gidiyorlar acaba benim gittiğim pskiyatristler ilaç kullanmaya izin wermiyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…