Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durumunuz nedir bilmiyom ama. Ben cok kotu depresyon yasarken hamile kaldogimi ogrendim. Ilaclari kestik. Yuruyusler yap. Ama ilac kullanma be hep kendine gececek diye telkin et. Sonucta cok fazla insan var bixim gibi. Ve atlatiyolar bizde yeneriz idare et. Kullanma ilac sonrasinda cok pismanlik yasarsin. Sorunun nedir tam olarak neler .

Canım benim psikolojik mide bulantılarım war şimdiye kadar idare edebiliyordum ama şimdi tekrar başladı sanırım Doğum yaklaştığı için idare etmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Sadece mide bulantisimi tek derdin buysa
ilac kullanmalik birseyin yok. Bende intihar etme korkusu.hicbirseyden mutlu olmama. . Hayat ile butun baglar kopma. Bir lokma bile yemek yiyememe ve daha neler neler. Bunlara ragmen dayandim ilaç kullanmadim. Mide bulantisi ise onu cok rahat haledebilirsin saglicakla kal

Allahim bu sikintilarin sebebi ne 33 yaşindayim. 30 yaşina kadar mutlu mesut yaşamişken şimdiki yaşadiklarim ne .. omur boyu boylemi yaşayacam.dogum yaptim oglum dunyaya geldi. Ama simdi huznum ikiye katlandi. Ogluma karşi hislerim olusmuyor. Onuda benim gibi sorunlu bir anneye mahkum ettim. Guçlu olup atlatmak için elimden geleni yapcam ama elimde olmuyo bazi seyler. Allah aşkina bu şekilde deprsyon okb v.s panik atak her ne sikinti yaşayan varsa nasil atlattilar lutfen yazsinlar atlatanlar muhakkak vardir bu sekilde yaşamak çok agir geliyo. Litfen yaşayip atlatanlar yazsınlar. Nasil başardilar lutfennnn yazin

Doğum yapmışsın ne güzel nasıldın Doğumda bence birazcık daha sabret belki lohusalık döneminde olduğun için böyle hissediyorsundur Allah yardımcın oldun bebişin sana dayanma gücü wersin ama eğer dayanamıyorsam doktorunla görüş belki ilaç werebilir sana

Ins. Ilacin faydasi olurmuki . Daha once 1 sene kullandim kalici çozum olmuyo.. olsa biterdi bu sikintilar. Dayanmak zorundayim ama busekilde mitsuz yasamak cok zor geliyo.. ben kurtulanlari merak ediyom ne yaptilar. Anlatsalar ne iyi olurdu. Bir umut olurdu bana.

Kizlar banada yardimci olun 17 haftaliqim buqune kadar hic aklimdan cikmayan bisey war sanki her an birinin ölüm haberini alacam qibi dusunuyorum hatta almisimda onu yasamis qibi aci cekiyorum bebeqime bile odaklanamiyorum dun doktora sordum yardim al dedi napicami sasirdim cok sacma biliyorum ama nasil yenecem bunu bebeqimin zekasini falan etkilermi bu korkular Allah korusun

Kızlar yarın doğuma gircem ama çok korkuyorum sezeryanla Doğum yapmış arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi anlatırmısınız

Ilaclari birakmayi denedim ama birakamadim dha kotu oldm suan tekrar ilaca basladik doktorum hamileyken bu ilacj kullanabilecegimi soyledi ama benim hala korkularim var
Merhabalar bendede panik atak anksiyete var 17 haftalık hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum iştahsızlık mutsuzluk var acaba destek almalımiyim siz hangi ilaçları kullaniyosunuz

Merhabalar bendede panik atak anksiyete var 17 haftalık hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum iştahsızlık mutsuzluk var acaba destek almalımiyim siz hangi ilaçları kullaniyosunuz
Bende salak qibi birilerinin oleceqini öldüqunu dusup dusunup uzuluyorum nolacaksa boyle disimi skyorum ilac kullanmamak icin....

Bende salak qibi birilerinin oleceqini öldüqunu dusup dusunup uzuluyorum nolacaksa boyle disimi skyorum ilac kullanmamak icin....
Bende de felaket iştahsızlık mutsuzluk başladı nefes alamama korkusu oluştu sanki nefessiz kalıp ölücem ki gerçekten nefes alamıyorum ama sanırım dayanamayıp doktora gidicem çünkü böyle çok yipraniyo rum Allah hepimizin yardımcısı olsun senin tek korkun kötü bi haber alma korkusumu

Canim uzulme antidepresan kullanipta bebegini saglikli dunyaya getiren bir suru kadin var. Hamileler c grubu antidepresanlari kullanabiliyor bende doktora git icini ferah tut ben selectra kullaniyorum

Aynen tek korkum.bu hatta almisim qibi uzuluyorum.o ani yasiyorum sanki .s nolacak bilmiyorummmm insaAllah bebeqimin beyni falan etkilenmez demi ya

Aynen tek korkum.bu hatta almisim qibi uzuluyorum.o ani yasiyorum sanki .s nolacak bilmiyorummmm insaAllah bebeqimin beyni falan etkilenmez demi ya
Yok Allahın izniyle etkilenmez ama işte diyolar anne huzursuz olunca bebekte huzursuz olurmuş ben ilk hamileligimde anksiyete yasamadim ama bunda yine tekrarladı panik atagim sende kendini korkutma dicem ama biliyorum elde değil kimse anlamiyo bilmiyorum Allahım yardım etsin

Canim uzulme antidepresan kullanipta bebegini saglikli dunyaya getiren bir suru kadin var. Hamileler c grubu antidepresanlari kullanabiliyor bende doktora git icini ferah tut ben selectra kullaniyorum
Bende Allahın izniyle gidicem Rabbim korusun hepimizin evladı ona emanet onun emaneti böyle yemek yiyemiyorum nefesim kesiliyor 1hafta 10 gündür neler cekiyorum

Ben bugun psikiyatre gittim ve doktor bana bütün açıklığıyla oluşabilecek zararları anlattı ve karar sizin dedi tedavi için ve eşimlede konuştu eşime dedi ben bebekte bi sorun olmucaginin garantisini veremem dedi herşey olabilir dedi bebekte işte eşim karşı çıkınca dedi ilaç veremem şimdi çünkü ikinizde aynı fikirde değilsiniz dedi psikolog ilede konuşun dedi yani durum bu ama benim sorunum oturduğum yerde kuruntu yapıyorum eve girmek istemiyorum hiçbişey istemiyorum yemek yiyesim yok çok kafam bulanık sizce nasıl yapayım eşimle konuşuyorum diyo sen o bebeğin günahına nasıl giriceksin ne yapmalıyım sizce nasıl bi yol izlesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…