- 5 Haziran 2016
- 51
- 5
- 6
- 44
- Konu Sahibi EU3
-
Durumunuz nedir bilmiyom ama. Ben cok kotu depresyon yasarken hamile kaldogimi ogrendim. Ilaclari kestik. Yuruyusler yap. Ama ilac kullanma be hep kendine gececek diye telkin et. Sonucta cok fazla insan var bixim gibi. Ve atlatiyolar bizde yeneriz idare et. Kullanma ilac sonrasinda cok pismanlik yasarsin. Sorunun nedir tam olarak neler .Kızlar merhabalar bende 31.haftalık hamileyim bu zamana kadar ilaç kullanmadan ilerledim ama doğum yaklaştıkça korkularım arttı we ilaçsız ne yapacağımı bilemiyorum ankarada olanlar kime gidiyorlar acaba benim gittiğim pskiyatristler ilaç kullanmaya izin wermiyorlar çünkü
Durumunuz nedir bilmiyom ama. Ben cok kotu depresyon yasarken hamile kaldogimi ogrendim. Ilaclari kestik. Yuruyusler yap. Ama ilac kullanma be hep kendine gececek diye telkin et. Sonucta cok fazla insan var bixim gibi. Ve atlatiyolar bizde yeneriz idare et. Kullanma ilac sonrasinda cok pismanlik yasarsin. Sorunun nedir tam olarak neler .
Allahim bu sikintilarin sebebi ne 33 yaşindayim. 30 yaşina kadar mutlu mesut yaşamişken şimdiki yaşadiklarim ne .. omur boyu boylemi yaşayacam.dogum yaptim oglum dunyaya geldi. Ama simdi huznum ikiye katlandi. Ogluma karşi hislerim olusmuyor. Onuda benim gibi sorunlu bir anneye mahkum ettim. Guçlu olup atlatmak için elimden geleni yapcam ama elimde olmuyo bazi seyler. Allah aşkina bu şekilde deprsyon okb v.s panik atak her ne sikinti yaşayan varsa nasil atlattilar lutfen yazsinlar atlatanlar muhakkak vardir bu sekilde yaşamak çok agir geliyo. Litfen yaşayip atlatanlar yazsınlar. Nasil başardilar lutfennnn yazin
Ilaclari birakmayi denedim ama birakamadim dha kotu oldm suan tekrar ilaca basladik doktorum hamileyken bu ilacj kullanabilecegimi soyledi ama benim hala korkularim varNe durumdasin hersey yoluna girdimi
Merhabalar bendede panik atak anksiyete var 17 haftalık hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum iştahsızlık mutsuzluk var acaba destek almalımiyim siz hangi ilaçları kullaniyosunuzIlaclari birakmayi denedim ama birakamadim dha kotu oldm suan tekrar ilaca basladik doktorum hamileyken bu ilacj kullanabilecegimi soyledi ama benim hala korkularim var
Bende salak qibi birilerinin oleceqini öldüqunu dusup dusunup uzuluyorum nolacaksa boyle disimi skyorum ilac kullanmamak icin....Merhabalar bendede panik atak anksiyete var 17 haftalık hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum iştahsızlık mutsuzluk var acaba destek almalımiyim siz hangi ilaçları kullaniyosunuz
Bende de felaket iştahsızlık mutsuzluk başladı nefes alamama korkusu oluştu sanki nefessiz kalıp ölücem ki gerçekten nefes alamıyorum ama sanırım dayanamayıp doktora gidicem çünkü böyle çok yipraniyo rum Allah hepimizin yardımcısı olsun senin tek korkun kötü bi haber alma korkusumuBende salak qibi birilerinin oleceqini öldüqunu dusup dusunup uzuluyorum nolacaksa boyle disimi skyorum ilac kullanmamak icin....
Merhabalar bendede panik atak anksiyete var 17 haftalık hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum iştahsızlık mutsuzluk var acaba destek almalımiyim siz hangi ilaçları kullaniyosunuz
Aynen tek korkum.bu hatta almisim qibi uzuluyorum.o ani yasiyorum sanki .s nolacak bilmiyorummmm insaAllah bebeqimin beyni falan etkilenmez demi yaBende de felaket iştahsızlık mutsuzluk başladı nefes alamama korkusu oluştu sanki nefessiz kalıp ölücem ki gerçekten nefes alamıyorum ama sanırım dayanamayıp doktora gidicem çünkü böyle çok yipraniyo rum Allah hepimizin yardımcısı olsun senin tek korkun kötü bi haber alma korkusumu
Yok Allahın izniyle etkilenmez ama işte diyolar anne huzursuz olunca bebekte huzursuz olurmuş ben ilk hamileligimde anksiyete yasamadim ama bunda yine tekrarladı panik atagim sende kendini korkutma dicem ama biliyorum elde değil kimse anlamiyo bilmiyorum Allahım yardım etsinAynen tek korkum.bu hatta almisim qibi uzuluyorum.o ani yasiyorum sanki .s nolacak bilmiyorummmm insaAllah bebeqimin beyni falan etkilenmez demi ya
Bende Allahın izniyle gidicem Rabbim korusun hepimizin evladı ona emanet onun emaneti böyle yemek yiyemiyorum nefesim kesiliyor 1hafta 10 gündür neler cekiyorumCanim uzulme antidepresan kullanipta bebegini saglikli dunyaya getiren bir suru kadin var. Hamileler c grubu antidepresanlari kullanabiliyor bende doktora git icini ferah tut ben selectra kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?