yy iyi ki ulaştım size yasamış bırıyle görüşmek istiyodum hep kac gundur araştırıyorum cok sagolun ıyı kı varsınızCok sağolun yaa inşaAllah gecer bu durumum uc aydan snra baslayabılır mıyım bir ilaca
nasıl bı ılac ıyı gelıyo mu içim sıkılıyo bnm cok daralıyorumYanlış bilgi vermiyim ama prozac kullanılıyor cnm benim doktorum çok iyi bi doktordu
Canım ilk uç ay yasak bende neler yaşadım. Paxil kullanıyordum hamile kaldım birden kestim ve çok kotu geçti 15.haftaya kadar zor dayandım her gün ağlıyordum artık. Papatya çayı kürler falan denedim. Oyalamak için herşeyi yaptım en son özel e gittim doktor paxera stilizan pasiflora başladı. Orta depresif nöbet geçiriyormuşum. İlaçları içmeye başladığımın 10.gunu daha iyi oldum. Şuanda hala daha kullanıyorum bebeğim 4 aylık oldu emziriyorum. Ama canım tavsiyem ilk uç ay kullanma çok zor biliyorum. Yada başka doktora git terapi falan al.Cok ıyıymiş doktorum bana suan lustral verdı içeyim mi onu dayanamıyorum ama acaba lustral bişe yapıyo mu ama lustral da c grubundan bı ılac içmeyınce cocuguma daha cok zarar verdgımı düşünüyorum o yuzden buyuk ıhtımal dayanamayıp kullanıcam psıkıyatrı randevu aldım ama haftaya oazarteso o zamna kadr da dayanamıcam heralde napsam içsem mi arkadaslar yardım edin
O lustral diyo canım prozac ı bilmiyorum. Doktora danışmak em iyisini o bilirÖzgecim eğer Duramayacak gibiyse kullanabilir doktorun izniyle benimki içebilirsin demişti ben içmiştim hemde kadın doğum uzmanım demişti zaten üstünde en çok çalışılan ilaç mış prozac
Uykuya dalamamaya da yarıyor mu bu ilaçlar ölüyorum resmen.O lustral diyo canım prozac ı bilmiyorum. Doktora danışmak em iyisini o bilir
Anksiyeteden uyuyamıyorsundur. Pasiflora falan alsan. Kaç haftalık hamilesinUykuya dalamamaya da yarıyor mu bu ilaçlar ölüyorum resmen.
Anksiyeteden uyuyamıyorsundur. Pasiflora falan alsan. Kaç haftalık hamilesinUykuya dalamamaya da yarıyor mu bu ilaçlar ölüyorum resmen.
Merak etme bu bi süreç benimde aklım çıkıyordu uyuyamıyorum diye daha bi panik oluodum ki günde 12 saat uyuyan biriyken 2 saat belki uyuyordum ana gündüz hiçbişey olmuyor sabrını veriyor Allah şimdi uykum kaçsa alıyorum tel ile ilgileniyorm panik yapmıyorum kendiliğinden uykun geliyor ztn unutma ilaçla uyumaktansa uzun uzun 2 saat uyumak bile aslında yetiyor uyku gaflet die boşuna denmemiş uyku kalbi öldürür diye yada nekadar az uyursan okdr iyi ki hamileysen çok sabırlı bi anne olucaksın Buda avantajı oyüzden sabret geçecekUykuya dalamamaya da yarıyor mu bu ilaçlar ölüyorum resmen.
Evet duramayacak gıbıyım ama lustralda prozac gbı c grubu bı ilaç sen ilk üç ay içtin mi inanın zor dayanamıyorum böyle cocuguma daha zarar verıyorum cnku kasılıyo butun vucudumÖzgecim eğer Duramayacak gibiyse kullanabilir doktorun izniyle benimki içebilirsin demişti ben içmiştim hemde kadın doğum uzmanım demişti zaten üstünde en çok çalışılan ilaç mış prozac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?