27 grdim saolunAllah yardımcın olsun canım ne kadarlık hamilesin
Inş.hemen geçsin ben de aynı durumları yaşadıgîm icin anlayabiliyorum ceken bilir dedikleri dogru 11 gün var doguma hala aglıyorum benim mide bulantım da hiç gecmedi oda sinir yapiyor bende inan 11 gun bile uzun geliyor midem bulanınca27 grdim saolun
BilmeZmym bi gün bile zor geçiyor insan dardaysa Allah yardımcınız olsun çok zor hem depresyon hem panik atak var.. Ölüö takıntısı yaşamak bile istemiyorum..Inş.hemen geçsin ben de aynı durumları yaşadıgîm icin anlayabiliyorum ceken bilir dedikleri dogru 11 gün var doguma hala aglıyorum benim mide bulantım da hiç gecmedi oda sinir yapiyor bende inan 11 gun bile uzun geliyor midem bulanınca
Merhaba arkadaşım ben 15 haftalıkken başladım ilaca hala daha da içiyorum emziriyorum bebeğim 4 aylık geçen sene bu zamanları oyle kötüydüm ki anlatamam Allah yardım ediyor inan bana bende sen gibi umutsuz ve çaresizdimHamileyken tedavi olanlar yokmu arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var şuan doktordayım yardımcı olmaz diye çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Yok Allah a şukur herhangi Bi sorun olağan şeyler gaz vs yaniPeki çocukta bi anormallk yapıyor mu ilaç uyku veya uykusuzluk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?