Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence herhangi bir hamilelik söz konusu değil ayrıca eğer yapamayacağını düşünüyorsan aldırman sorun değil çünkü ilk kızına da yazık görmesin seni o halde. beni bir merak ettiğim doğumdan sonra ilaç kullanırken kızını emzirebildin mi?

Allah yardımcın olsun canım ne kadarlık hamilesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Inş.hemen geçsin ben de aynı durumları yaşadıgîm icin anlayabiliyorum ceken bilir dedikleri dogru 11 gün var doguma hala aglıyorum benim mide bulantım da hiç gecmedi oda sinir yapiyor bende inan 11 gun bile uzun geliyor midem bulanınca

BilmeZmym bi gün bile zor geçiyor insan dardaysa Allah yardımcınız olsun çok zor hem depresyon hem panik atak var.. Ölüö takıntısı yaşamak bile istemiyorum..

bende 6haftalik hamileyim ve surekli icimde sıkinti canim sıkliyor isteyerek hamile kaldim ama suanda bebegi istemiyor gibiyim ilacta kullnmak istiyorum yalnizlikta beni olduruyor ve sanki esime karsi bi bagimlilik olustu bende ilk hamilelikte boyle degildm

Dogurmuş olmalîsın arkadaşım aynı durumdayım ben de canım benim burda napacağımı bilmez durumdayken yazıları okuyarak rahatlamaya çalışiyorum ben de anksiyete depresyon hastasıyım ve nüksetti yine 30. haftamdayım

yok ben dogum yapmadim daha 7.haftamdayim rahatlamak icin surekli dua lar okuyorum ve mesguliyet bul kendine yoksa 9ay inanki hic bitmz benim ilk hamileligim boyle berbat degldi

Arkadaşlar nolur çok ihtiyacım var bu konuda olumlu tecrubelerinizi yazın biraz destek olalım birbirimize kimse yokmuu

Merhabalar bende de ayni problemler var malesef 3bucuk aylik bebegim var hamileyken hic problem yasamamistim ama dogumdab beri cok kotuyum ilac icemedim cesaret edip ana simdi guvendigim bi cocuk dokturundan haber bekliyorum pskiyatristle konuscak benim icin insallah uygun bi ilac yazar yoksa emzirmeyi birakmak istemiyorum Allah hepimize sifa versin yanliz bu hastalik bekleyerek gecmiyor arkadaslar mutllaka destek almamiz gerekiyor

Hamileyken tedavi olanlar yokmu arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var şuan doktordayım yardımcı olmaz diye çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

ben varım bende konuşacak birilerini arıyorum. bende hamileyim ve cok kötü bunalımdayım

Ben basta enfeksiyon ve kum dokme yasadim surekli usudum heryer soguktu.burnum tiksndi nefes slamadim iykusuz geceler gecirdim.tam iki ayi gecti.hep soguktu hava sinusler sismis nefes alamadikca gece olmasini istemedim.uykusuzluktan usume terleme nobetleri geciriyorum.suan 30 haftalik hamileyim 29.haftadakanama gecirdim.plesentanin asagida oldugu teshisi koydular dogumda kan kaybim olur korkusu yasiyorum.gunduz uykum gelsede uykuya dalamiyorum.gecede cogu gun uyuyamiyorum.ii ayda 9 kilo verdim yerimde duramiyorum.hala kendi istegimle uykuya dalamiyorum.acaba psikologa gitsem uykusuzluk icin bi ilac verirmi vede bu kaygilarim icin surekli aklimda kotu seyler geciyor.

Hamileyken tedavi olanlar yokmu arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var şuan doktordayım yardımcı olmaz diye çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşım ben 15 haftalıkken başladım ilaca hala daha da içiyorum emziriyorum bebeğim 4 aylık geçen sene bu zamanları oyle kötüydüm ki anlatamam Allah yardım ediyor inan bana bende sen gibi umutsuz ve çaresizdim

Peki çocukta bi anormallk yapıyor mu ilaç uyku veya uykusuzluk gibi

Benim bebeğim de 4 buçuk aylık ama cesaret edip de devam edemedim ilaca 4 gün içtim sanki uykusuzluk yaptı bebekte sonra vicdanen rahat olamadım ilacı içince de acaba ilaçtan mı oldu felan takıntı oluyo şimdilik İbrahim saraçoğlu nun anksiyete kürü uyguluyorum inş iyi gelir 3 günümdeyim

Sanmıyorum öyle olsa hiç uyumaz ki kullanmayan tanıdıklarımda var ama onlarda aynı

Bende gündüzleri uyumak istediğim halde panikten uykuya dalamıyordum sizin gb geceleri de hiç uyumadan sabah ederdim ama gündüz sabrını verdi Allah uyku ilaçları aldım kimi iyi geldi kimi uyanınca daha beter almadan daha iyiydi inanın bu bi süreç geçecek inş papatya çayı içtim Melisa uyuyamıcam gerginliği çok kötü çnkü herkes bu yollardan geçiyor galiba ne kadar aciziz hastalıkla insan bunu anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…