Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canın sen ilacı sabah içiyorsun süte tam 5 saatte geçiyor bu da akşam üstü bebeğe geçmiş oluyor bi dene bence ben başlamak zorunda kalırsam gündüz emzirmeyi düşünmüyorum sadece geceleri çünkü ben ilacı içtiğimde öyle bi etki yaptı bebekte

Arkadaşlar profesörler le konuşmuş ilacın %10 u anca geçermiş yani ben sanmıyorum. Ki ben öğleden sonra alıyorum ilacı

Ya bana da öyle gelmiş olabilir malum bu sıra herşeyi kafaya takar oldum

Uyuyamicam gerginligini nasil astiniz bende ileri derecede yasioru suan bu gerginligi..ilac tedivisi mi gordunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyamicam gerginligini nasil astiniz bende ileri derecede yasioru suan bu gerginligi..ilac tedivisi mi gordunuz
tedavi görmedim kendiliğinden dualarla geçti hep dua ettim inanın bu bi süreç nekadar kırkarsanız panik olup uyuyamıyorsunuz ben papatya çayı içtim birde gerginliği alsın die hala uyanırım gece mutlaka ama 2 saat bile uyuyorsanız şükredin ilaçla uzun uyumak çok kötü yapıyor hamile msnz

Uykuya dalmak istiyorum olmuyor.
Evt hanmileyim

İbrahim saraçoğlu anksiyete kürünü tavsiye ederim 5 gündeyim çok iyi geliyo

Aradan uzun zaman gecti ama yazayım dedim belli birine faydası dokunur arkadaslar en son dr ilaç verdi onu alıyorum rahatladım biraz ama eski halime dönemedim henüz bide anksiyete yogun bende biraz azaldı ama ilaç yetersiz galiba 75e çıkalım dedi ben çıkamadım bu girdaptan rabbim bizi çıkarsın doğuma sadece 4 haftam kaldı bebeğimi düşünemiyorum bile

Canım ben de 25 mg içtim bugün 5 aylık bebeğim inş bi yan etkisi olmaz sadece emziriyorum hep böyle başlayıp sonra geri içmiyorum Allahım korusun onu ne diyim emzirmeyi bırakamam anne sütü gibi var mı vereceğim mama daha mı iyi olcak hep bunu düşünüyorum

genellikle hamilelik döneminde yetmiyor ilaçlar emin olun. Eğer çıkalım demişse doktorunuz yükseltin ilacı. Kullanan arkadaşlar var etrafta.

Doktorunuza güvenin. ilaca ihtiyacınız varsa doktor kontrolünde onun belirleyeceği oranda kullanin.ben de hamileliğimde ilac kullanmak zorunda kaldim. Bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz umarim
İlaç kullanmadan yasadiginiz stres de çocuğu etkiler. o yüzden ona zarar vermeyecek dozu doktor belirler ve stresiniz azalir
bi de bitkisel çaylarla rahatlayabilirsin.
benim oğlan 5 yasinda oldu.bu konuyu gorunce bizim yaşadıklarımız aklıma geldi.insan korkuyor. ilaçları kullanmak tedirgin ediyor.benim çocuğum gayet saglikli. kendi kendinizi bu konuda suçlayıp uzmeyin.

İbrahim saraçoğlu anksiyete kürünü tavsiye ederim 5 gündeyim çok iyi geliyo
Kac aylık hamılesınız bn 5 gaftalık hamıleyım ama cok kotuyum doktor bana ilac verdı korkuyorum kullanmaya kullanan oldu mu acaba ?

Canım çok kullanan var doktor yazdıysa iç yoksa bebeğe daha çok zarar ben hamileyken içmiştm şimdi de tekrar başladım

Canım çok kullanan var doktor yazdıysa iç yoksa bebeğe daha çok zarar ben hamileyken içmiştm şimdi de tekrar başladım
Ilk üç ay bebegin gelişimine bile yapar mı doktor onermıyorum dedı bn dayanamıyorum ama vucudum kasılıyo korkuyorum çoçugum sakat olursa dıye sız suan kac aylıksınz ilk üç ay bişe içdnz mı bıde saraçoglunu bıtkısel ılaclarından smdı bn alsam kullansam ıyı gelır mi ilk uc ay bebek duser dıyolar felan kafam kariştı napacagımı bilmiyorum

Nasıl bi rahatsızlık yaşıyorsunuz?depresyon felan mı?

Nasıl bi rahatsızlık yaşıyorsunuz?depresyon felan mı?
Ben zaten uc senedır anksiyet bozuklugu var ilac kullanıyorum bir ay once bırakıp başka ılaca basladım yenı ılacı kullandığımda hamileymişim bm bnu bır ay snra ogrendım ıkı gun ilac içmedim kasıldım aglama oldu serum verdi doktor ama işe yaramadı dr gittim baska ilac verdi ama onermiyorum dedı dayanamıyorum dedim ben oyle verdı ama içmeye korkuyorum ilk üç ay çok zararlı diyo herkes ne yapacağımı sasırdım

Canin sikilinca burdan yaz.biz de sana destek oluruz insallah.kendini m3sgul edecek seyler bul.cocuk yetistirme kitaplari okumustum ben.beni cok motive etmidti ve yelek flan ordum bebegime :)) syresi azaltiyot bunlar

Canım ben de prozac hamile kalmıştım kadın doğum uzmanım içebilirsin demişti ama sonraları kendim içmedim çok iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…