- 30 Eylül 2016
- 543
- 351
- 103
- 36
- Konu Sahibi EU3
-
tedavi görmedim kendiliğinden dualarla geçti hep dua ettim inanın bu bi süreç nekadar kırkarsanız panik olup uyuyamıyorsunuz ben papatya çayı içtim birde gerginliği alsın die hala uyanırım gece mutlaka ama 2 saat bile uyuyorsanız şükredin ilaçla uzun uyumak çok kötü yapıyor hamile msnzUyuyamicam gerginligini nasil astiniz bende ileri derecede yasioru suan bu gerginligi..ilac tedivisi mi gordunuz
Nasılsınız şimdiben varım bende konuşacak birilerini arıyorum. bende hamileyim ve cok kötü bunalımdayım
Evt hanmileyimtedavi görmedim kendiliğinden dualarla geçti hep dua ettim inanın bu bi süreç nekadar kırkarsanız panik olup uyuyamıyorsunuz ben papatya çayı içtim birde gerginliği alsın die hala uyanırım gece mutlaka ama 2 saat bile uyuyorsanız şükredin ilaçla uzun uyumak çok kötü yapıyor hamile msnz
genellikle hamilelik döneminde yetmiyor ilaçlar emin olun. Eğer çıkalım demişse doktorunuz yükseltin ilacı. Kullanan arkadaşlar var etrafta.Aradan uzun zaman gecti ama yazayım dedim belli birine faydası dokunur arkadaslar en son dr ilac mg verdi onu alıyorum rahatladım biraz ama eski halime dönemedim henüz bide anksiyete yogun bende biraz azaldı ama ilaç yetersiz galiba 75e çıkalım dedi ben çıkamadım bu girdaptan rabbim bizi çıkarsın doguma sadece 4 haftam kaldı bebeğimi düşünemiyorum bile
Kac aylık hamılesınız bn 5 gaftalık hamıleyım ama cok kotuyum doktor bana ilac verdı korkuyorum kullanmaya kullanan oldu mu acaba ?İbrahim saraçoğlu anksiyete kürünü tavsiye ederim 5 gündeyim çok iyi geliyo
Ilk üç ay bebegin gelişimine bile yapar mı doktor onermıyorum dedı bn dayanamıyorum ama vucudum kasılıyo korkuyorum çoçugum sakat olursa dıye sız suan kac aylıksınz ilk üç ay bişe içdnz mı bıde saraçoglunu bıtkısel ılaclarından smdı bn alsam kullansam ıyı gelır mi ilk uc ay bebek duser dıyolar felan kafam kariştı napacagımı bilmiyorumCanım çok kullanan var doktor yazdıysa iç yoksa bebeğe daha çok zarar ben hamileyken içmiştm şimdi de tekrar başladım
Ben suan 5 haflaık hamıleyım lustral verdı doktor ama onermıyorum dedı dayanamıyorum ama bı yandan da kırkuyorum ılk uc ay ılac kullandınız mı nolur yardım edın bna konusacak bırılerıne ıhtıyacım var kafamın rahatlaması lazım naçe yapmam Laz'ım[/
Ne GB bi rahatsızlık yaşıyorsunuz
Ben zaten uc senedır anksiyet bozuklugu var ilac kullanıyorum bir ay once bırakıp başka ılaca basladım yenı ılacı kullandığımda hamileymişim bm bnu bır ay snra ogrendım ıkı gun ilac içmedim kasıldım aglama oldu serum verdi doktor ama işe yaramadı dr gittim baska ilac verdi ama onermiyorum dedı dayanamıyorum dedim ben oyle verdı ama içmeye korkuyorum ilk üç ay çok zararlı diyo herkes ne yapacağımı sasırdımNasıl bi rahatsızlık yaşıyorsunuz?depresyon felan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?