Teşekkür ederim destek arıyorum su an zaten tek yenemeyecek gibiyimmerhabalar, öncelikle belirteyim bu rahatsızlıktan yıllarca çok çektim. yaşamayan asla bilmez neler denedim. 2 yıl ilaç kullandım ama hepsi beni mahvetti şükür 8 aydır ilaç kullanmıyorum ve çok iyiyim özel terapi alıyorum sakın aman sakın asla ilaç kullanmayın. kendiniz biraz zor yenersiniz ama çabalayın üstüne gidin hepsi sadece beynimizin bir oyunu o düşünceyi ne kadar beslersek o da bizi o kadar seviyor ve gitmek istemiyor.
Aminn , teşekkür ederim . Destek görmek bile iyi geliyor aslindaArkadaşım anksiyete bende de var seni çok iyi anlıyorum.
Hiçbirşey yokken birden sevdiğim insanlarla alakalı kötü olayların olduğunu düşünüyorum.
Oğluna annem bakıyor,isteyken annem arasın telefonu yüreğim ağzımda açıyorum çocuğum dusmus hastalanmış annem o yüzden arıyor diyorum.
Aileden birini araba çarpmış ve hastaneye götürülüyor diye düşünüyorum
Buna benzer felaket senaryoları üretiyor beynim
İki ay kadar antidepresan kullanmıştım Dr kendi başına birakmayacaksin ilaçları dedi
Ama çocuk sahibi olmak istediğimden kendi başıma bırakmıştır. O iki ay bile çok iyi geldi aslında bir yıl kadar hiç bir prob. Yaşamadık
Ama anne olunca tekrar başladı.
Allah yardımcımız olsun .
Çok zor bir hastalik
Bu arada kullandığım ilaç cipralex ve zanax bende de beynimden kaynar au dökülüyo gibi olup vücuda yayılıyor ter basıyor bazen sanki beynim sıkılıo o şeyi yapmaya devam edersem gözlerim kararıyo başım ağrıyo sonra geçiyor sonra tekrar özellikle stres yapınca daha çok nöbet oluyor günde 7 8 geçecek biliyorum da insan hemen geçsin istiyorArkadaşlar hala aynı durumdamısınız merak ettiğim kimi 6 ayda kurtuldum kimi 1 sene sürdü yazmış anladığım o ki geçmeyen YÖK çok şükür fakat hiç azalmıyo mu belirtiler bende de 1 aydır var jergece aynı saatte uyandırıyor beni bazen gün boyu oluyor bazen günlerce yabancılaşma hissi oluyor ilaç kullanmaya başlayalı 18 gün oldu Bi etkisini görmedim görmem için çok mu erken ?ba
Bu kadar ciddi yan etki varsa hemen doktora gidin ilacı değiştirir muhtemelen.Şimdi zaten kötüyüm bir aydır var ve normal birşeyi yaparken bile beynim sıkılıyo sanki başımdan kaynar su dökülüyor kollarıma yayılıyor beni en çok korkutanda gözümün önüne bir nokta parlıyor siyah ve gözüm bulanık görüyor çok sık olduğunda ise yabancılaşma hissi kendimi çok yordum 4 yılda 2 Doğum ve çocuğum gecede 5 defa uyanıyor şimdi ben bakmıyorum geve uyuyayım diye fakat saat dört buçukta hep aynı saatte atak uyandırıyor beni o an sanki hiç bitmeyecek hep öyle olacakmış gibi hissediyorum geçiyo ama konuşunca sanki rüyada gibiyim konuşmak bile korkutuyo beni beynim bozuldu resmen düzelir dimi ya
Sizde de Gözde bulanıklaşma ve yabancılaşma hissi oluyor muydu birde başta Ağrı kitap okurken bile gözüm kararıyo gibi oluyor ne olur dua edin iyileşeyim bir de çalılıyorum işyerinde de çok oluyo insanların suratına boş boş bakıyorum sanki kendimi zorlamalıyım dini başım dönse gözüm kararsa da kaçtıkça beni kovalayacak gibi geliyor yalnız kalmak iyi geliyor İnan’a yabancılaşması hissinden dolayı ama bu seferde hiçbişe yapamadığım için depresyona giriyorumBen burda gördüğüm bütün anksiyete konularina yaziyorum. Anksiyeteden çok çekmiş biri olarak. Dogumdan sonra artmasi normal. Hamileyken benim anksiyetem 0 di.. resmen sifir. Dogumdan sonra benim de artti tek yaptigim o dusunceleri kafamdan kovup yalniz kalmamakti. Başka şeylere odaklandim. Allah yardimciniz olsun. Dogumumdan 1.5 yil geçti artik daha iyiyim. Bir ilaç kullanmadim, ama bunun sebebi daha önce de anskiyeteyle tek basima başedebilmem. Bebeginiz yüzünden uykusuz kaliyorsaniz bu da tetikler lütfen o uyuyunca siz de uyuyun. Ev işleri 1. Önceliginiz olmasin.
Cuma başka doktora randevum var ama ilacın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum ankaiyetenin yaptıkları bunlar profa gittim anksiyeten devam ettiği için dediBu kadar ciddi yan etki varsa hemen doktora gidin ilacı değiştirir muhtemelen.
Her ilaç herkese uygun olmayabiliyor. Aslında psikiyatri ilaçları test yapılarak verilmeli ama testler çok pahalı olduğundan doktorlar ilaç verip yolluyor, sıkıntı olursa değiştiriyorlar diye biliyorum
Beyninden kaynar su boşalır gibi olması, yan etki muhtemelenCuma başka doktora randevum var ama ilacın yan etkisi olduğunu düşünmüyorum ankaiyetenin yaptıkları bunlar profa gittim anksiyeten devam ettiği için dedi
İlaç kullanmadan da vardıBeyninden kaynar su boşalır gibi olması, yan etki muhtemelen
Anladım Allah şifa versin inşallahİlaç kullanmadan da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?