Anksiyete..

Bu konuyu İlk okuduğumda vesvese dedim bende. Dua edin konu sahibi..bnm de aklıma geliyor kızıma kötü Birşey olursa diye Allah'ıma emanet diyorum hemen

Terapiye gidebilirsin. aklina böyle şeyler geldiğinde bunların senin değil anksiyetenin düşünceleri olduğunu tekrarla.

Fiziksel belirtileri varmıydı sizde ? Başdönmesi titremeler yabancılaşma hissi bulanık görme?

Çitalar bende kullandım diş gıcırdatma ve uyku düzensizliği yaptı ilaç değiştiren inşallah fayda eder bu siDe de fiziksel belirtiler var mı

Yabancılaşma hissi de yaşıyor musun benim birde çocuklarım var küçük

Amin inşallah geçsin Rabbimden tek dileğim sağlıklı sevdiklerimle bir hayat Rabbim verdiği aklı almasın sende de oluyor mu benim de yoğun şuanda aklımı kaybedicem diye cokkorkuyorum düşüncelerimi dağıtamıyorum hep korku var içimde ya delirirsem kendimi kaybedersem diye sende de oluyor mu

Evet cnm özelden yazayım sana

bu kadarını yaşamadım ama beyin kimyanız bozulmuş sanki.ilaç tedavisi gerekebilir ama bu normal değil.psikiyatriye gitmeniz gerek.

Yazdıklarınız içimi ferahlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…