Anksiyeteyi yenmek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah iyiligine versin Insallah herkes sifa bulur :) dertlesmek cok iyi geliyor soyledigin gibi

Bilişsel davranışsal terapi mi sakin ha bi halta yaramiyo iki fotokopi okuyup okuyup yolluyor psikolog kendinde okursun bilişsel isteyene ben beleş yaparim haberiniz olsun :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ölmekten korkmuyorum ama surekli aldatilmak korkum var .eski sevgilim benim icim ölup biterken birden baskasiyla nisanlandigini duydum.hayatin bundan sonrasi benkm icin cok zor olacakmis ozaman anlamamisim.bilincaltim hep aldatilacagimi soyluyor .kiskanclik krizlerim sayesinde sevgilimide kaybettim biktirdim nefret ettirdim..Kalbim cikacak gibi oluyor ritim bozuklugu yapiyorum kendimi kasmaktan dilim sanki buyuyor bogulacak gibi oluyorum.ilac kullanmiyorum biraktim uyusmak istemiyorum..hayir lavinia kalbinde bisey yok sen oyle dusundugun icin kalbin hizlaniyor sen iyisin nefeste alabiliyorsun diyorum surekli.Ahh simdide mide bilantim var yemek gorunce adini duyunca midem bulaniyor 10 gunde 4 kilo verdim.Hayatimi geri istiyorum birisi bu korkulari alsin benim icimden .Bu korkuyu bana yasatani benim gelecegimi mahvedeni Allaha havale ediyorum

Cnm cok tsk ederim cok iyi geldi sözlerin.. Bende denicem ins olumlu telkini. Sorum olursa sorarim cok ama cok tsk ederim

bir sürü yöntem var aslında da denemekten korkulduğu sürece bilemiyoruz hangisi iyi geliyo diye hipnoz olabilir bilişsel davranışsal terapi gibi

Hipnoz bende yaptiricaktim hatta iletisime de gectim bi uzmanla ama nasip olmadi. Eft teknik,linden metodu da denedim ama bende irad yok bu konuda, heme pes ediyrum.. Hacamat ta oldum bikac kere onun faydasini gördüm ben ama

Allah iyiligine versin Insallah herkes sifa bulur :) dertlesmek cok iyi geliyor soyledigin gibi

Aminnn. Ben cok istedim birileri olsn beni anliyan dertlesebilecegim arkadslarim olsun istedim..derdimi buraya paylasinca birsürü güzel yükekli güzel msjlr aldim cok mutlu oldum..hepinize cok tsk ederim

Cnm dr gittin mi bu sIkintin yüzünden? Ins asarsin kurtulursun sIkintilarindan..karsina da cok iyi biri cikar ins

Gittim ama bi sonuc alamadim .hayatima iyi birisi girmisti ve cokta anlayisliydi ama ben o huylarim yuzunden kaybettim 10 gun oldu

Cnm kendine yüklenme, senin icin belki hayirlisi buydu. Su an cok zor gelebilir ama ilerde iyki bitmis diyeceksin belki. Herseyde bir hayir vardir. Bende cok agladim üzüldüm kendime göre zor günler gecirdim ama simdi iyiki diyorum iyiki olmamis zamaninda olmasini istedigim seyler. O yüzden sende lütfen kendine yüklenme. Önüne bak mutlu olmaya calis. Ins da cokk güzel bir hayatin olur. Su an üzüldügün seylere gülersin ins

slm canım yazını simdi okudum bendede sosyal fobi ve heyecan panik atak var.hayatımda baya sorun acıyor bu durum bana.Allah dermansız dert vermesin.sorunlarımızı asacagımızı düsünüyorum.cok sıkıntı cekiyorum bende ama ailemin yanında rahatlıyorum.dogumdan sonra tedavi almayı düsünüyorum

arkadaşlar baya bi zaman geçmiş aradan yenebilen var mı? ben de üniversite yaz tatiline girdiğinde hafif bir mide yanması başlardı. sanki boşluktaymış gibi hissederdim. bi ara glokomdan dolayı hastanede yattım ameliyatlar o zamanlar kusmaya başladım. doktorlar hafta sonu eve gönderirdi toparlardım. ama daha sonra biri girdi hayatıma. ailemle tanıştı ben abimlerle ailesinin yanına tanışmaya gittim. herşey çok iyiydi. ama mezhepler farklıydı benim ailem siz mutlu olun dedi engellisiniz sorun etmeyin dedi. ailesi de öyle davranınca herşey yolunda sanmıştım. bi gün bir mesajla ayrıldı benden. o dönem hastalığın en uç noktasını yaşadım. hep kustum hiçbir şey yiyemedim sürekli ağladım. ailemde benle birlikte çaresizlikten ağladı. acillerdeydik hep. ailene hekimine gittik cok bilgiliydi babamla benle konuştu ilaçların yan etkilerine bakma dedi. psikiyatra gittik 2 ilaç verdi. verdiği uyku ilacıyla bile 4 saat uyuyabiliyordum. 1 aya baya toparladım. aradan yıllar geçti evlendim. ama en ufak bir olayda endişeler terlemeler terk edilme korkusu ya da amansız bir hastalığa yakalanma korkusu hiç geçmedi. sadece kötü olduğumda aynı uyku ilacını tek seferlik içiyorum. çabalıyorum ama geçmeyen bir virüs gibi.

Yillardir vardi da bende, ben ilacsiz bir sekilde goturuyordum hayatimi. 8 ay once yeni is buldugumda bir atak yasadim ki dusman basina. Depresyon ve anksiyeylte bir aradaydi. Doktora gittim, ilacimi aldim, yuksek lisansa basladim, spora yazildim ve Allah'a sigindim. Simdi gunluk hayatta asiri iyiyim. Tek sorunum uykudan once, bazen daraliyorum nefes alamiyorum o zaman da hemen bdv acip unutmaya calisiyorum

çok geçmiş olsun düzeltmenize sevindim. uykuya dalmadan ya da uyku sırasında bende de oluyor onları cok kafaya takmıyorum anlık bikaç dakika sonra geçiyor.

Sekiz yqsindayken kizkardesim dogdu annem inanilmaz cahil bir kadindi kzkardesimi cok cok sever benim yuzume bakmazdi.kizkardesim buyudukce onun sorumlulugunu annem bana yukledi 12 yasimda okb hastasi oldum 18 yasimda bayagi psikopat konumundaydim simdi 30 lardayim yaygin anksiyete sorunum var.
Babam panik atak hastasi annem ruhsuz sevgisiz bir kadin agabeyim issiz gucsuz diktator biri hemde babamin goz bebegiydi.son uc yil alkolik oldu kizkardesim inanilmaz simarik bencil ve dolandirici bir tipti bunlarin arasindan yine iyi diyrildim bir YAB la bunyem saglammis...
Evlendim cok sukur ortamim cok iyi sakin bir esim bir minik yavrum var genelde evde uysal sakin biriyim disarda canavar oluyorum boyle agresif hircin...
Benimde derin korkularim var ailemden ceyiz bana..
Namaz ve dua bunun caresi

Aştım sayılır. Ama donem dönem geri donermis gibi oluyor. Bir donem ilac da kullandım ama ilacla cozulecek bir sey degil bence. Kendi kendinin ilacı olacaksın. O korku geldigi anda kendimi rahatlatacak rutinler buldum. Bir de çocuklarım mesguliyetimi arttırdı. Illet bir sey bu anksiyete Allah yardimcin olsun.

Gecmez bu hastalik bizle omur boyu helir 7 yildir bu hastalikla yasiyorum ilac kullandim iyi oldugunu dusundum biraktim sonra tekrar basladim tekrar sonra gecen yil namaz kilmaya basladim dua etmeye basladim o rahatlatiodu beni ama tamamiyla gectimi derseniz hayir gecmedi ara ara yokluyo beni tum hayat enerjimj alio yasayan olu gibi oluyorum zaman zaman ama terketmi beni bende ne bulduysa anlamadim:)))

Aldıgım nefes bnada yetmıyor esnıyorum bolca nefes alayım dıye. Cok zor cokkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…