- 5 Ağustos 2013
- 160
- 57
- 323
- Konu Sahibi TatliDillim85
-
Allah razı olsun canım ben de sana edicem inşallahnolur beni yanlıs anlamayın ama dua ederken bile çok kötu oluyorum bazen ya Allah yoksa ya bu dunyada yalnızsam ya bu cektiklerim boşaysa ya bana yardım edecek bi güç yoksa diye çıldırdıgım zamanlar bile oluyo ve cok utanıyorum bu yuzden cok gunahkar hissediyorum kendini O2nun varlığını bile sorguladıgım için
Ne kadar sevindim senin adina cnm hayirli olsun ins. Ben ibadetlrimi yerin getirdigimde dah iyiyim. Duanin gücüne mucizesine inaniyorum ve cok yasadim hissettim mucizesini.. Sana gecmis olsun in daha yasamazsin. Herzaman olumlu düsünelim karamsar olmayalim ins
Anksiyete ne ki?
Hıı o bende de var.Korku panik demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ins asariz hepimiz. Ben su an bitkisel ilac ve bitki karismi damla kullaniyorum ve onlar her zaman yanimdadir. Olur da unutursam yanima almayi panik oluyorum hemen
Selam arkadaslar.. Bende anksiyete rahatsizligi var.. Bazen cok zorlaniyorum. Hayat cok zor, anlamsiz geliyor, dayanmak cok zor geliyor, yasadiklarimi anlatmak,dile getirmek de zor.. Bu rahatsizligi yasayip da asanlar var mi?
Estf cnm yanlis anlamiyorum. Bende bi ara duanin gücünü sorgular olmustum dibe vurmustum sanki ama sükür mucizeyi yasadim inandirdi Rabbim beni tekrar. Biz hassasiyetimizden dolayi bence daha fazla sorguluyoruz bazi seyleri. Ve sonra kendimizi sucluyoruz. Ama insan unutandir hata yapandir hata yapsak bile bizi affedecegini söylyen Rabbimiz var.. Bence günahkr oldugunu düsnüp kendn üzme cnm. Biz bu rahatsizliktan kurtulmak istedigmiz icn cirpiniyoruz umutszluga kapiliyoruz bu yüzden öyle düsünceler gelebiliyor. Firsat vermeyelim ins Allah icimizi biliyor nasilsa hem. Ins Allah bize güc versin kendini unutturmsin. Ben bu yasadiklarimi Allahin hediyesi olarak görüyorum imtihanim bu diyorum böylelikle sabretmesi daha kolay oluyor❤️
Cnm bendede var ayni sorunlar yillardir 12 yasimdan buyana nasil basladi dersen ben yasimla hic uyusmayan bir kitap okumustum kiyametle filan ilgili ve cok korkmustum 12 yasindayken ilk panik atak krizimi gecirmistim ve su an o kitap halen odamdabazen bakiyorum diyorumki sen nerden ciktin benim karsima simdi okusam korkmam mesela.. sonrasinda buyukdukce farkli farkli sorunlarim oldu tabikide ve dahada siddetlendi her panik atak krizi gecirdigimde agliyordum hungur hungur yasam kalitem dustu tam uyku esnasinda gozumun onune korkunc goruntuler gelirdi ve nefes nefese kalirdim okulumu aksattim tatillerimi iptal ediyordum disariya tek basima adim atamiyordum sanki her an basima kotu bisi gelcekmis gibi vs vs daha nicesi ama panik atakla anksiyeteyle savasmaya karar verdim gitmedigim doktor kalmadi terapisten tut bitkisele varasiya kdr hatta you tube esligiyle nefes egsersizleri terapi seanslarida yaptim faydasinida gordum ve atlattim (sayilir) cok sukur ha bazen acaba panik atak gecirecegimmi diye dusunuyorum mesela ama ben ne yaptim korkularimin uzerine gittim panik atagimla konustum resmen ben senden degil sen benden kork diye diye yendim bu SIKINTILARIMI aslinda anksiyete hastalik degil tamamen psikolojik bir sorun ama cidden cok caba sarfettim tabikide cok inatci sorun yasadigin anda tepene binebiliyor .. ne bileyim cok zor vallahi anliyorum seni bu arada ben dogustan stresliyim .. ozelden ulasmak istiyorsan yazabilirsin ..
amin canım çok sağol.korkuların üzerine gitmek lazım canım.bol bol dua et Allah yardım eder canım.herzaman pozitif düşünmeye çalış.inşallah geçip gidecek bu yaşadığın günler
Benim anksiyete sorunum disari yemek sorunu olarak yansiyor yani yemek yiyemiyorum. Hamile kalabilmek icin ilac tedavimi biraktim ve 10 gunde 5 kg vermisim. Suan 40 kiloyum. Bu hizla gidersem heralde 20 falan olurum. Tedaviye de yeniden baslamak istemiyorum cocuk istedigimizden. Allah yardim etsin hepimize.
anksiyete bende 3 senedir var..son bir aydır kendimi hep kötü hissediyorum mesela..ama havalara bağlıyorumda biraz..midemden giren bir korku tabakası..durmadan sıkıntılı ruh hali ama dönemsel geçiyor..ama hayatının her döneminde muhakkak seninle..anksiyete ile yaşamaya alışmak lazım
Cnm dilerim sende heme asarsin sorunlsrini.. Bazen diyorum ki kend kendime sadece panik olsa üstne giderm yasarim böyle ama bazen cok kisitlaniyor hayatim.. Yazacak söyleyecek o kadar cok sey var ki aslinda ama gücüm yok bunlari anlatmaya
anksiyete bende 3 senedir var..son bir aydır kendimi hep kötü hissediyorum mesela..ama havalara bağlıyorumda biraz..midemden giren bir korku tabakası..durmadan sıkıntılı ruh hali ama dönemsel geçiyor..ama hayatının her döneminde muhakkak seninle..anksiyete ile yaşamaya alışmak lazım
panikatak foruma gel..Google a yaz ilk sayfada bizler ordayız..ben orayı okudukça rahatlıyorum belki sende de işe yarar..tez zamanda daha sağlıklı demeyeyimde zaten sağlıklıyız elhamdülillah daha mutlu huzurlu bireyler oluruz amin..
ben de artık öyle düşünmeye basladım bun dunyada yasadıgımız her hastalık dert gunahlarıma kefaret olurmus hiç gecmeyecek bile olsa bunu düşünürüm diyorum
sözlümün bana ihanetinden sonra bende şuan bu durumdayım.beni aldatalı 1 sene oldu bana beni her zaman ne kadar çok sevdiğini ve herşeyi olduğumu söylerdi ama o kadınla benimle ne yaşadıysa hepsini yaşamış 1 ay boyunca resmen hem duygusal hemde cinsel açıdan..ve bunları yaparkende beni aramayı ihmal etmedi aynı şehirde olduğumuz halde benimle 2 kere buluştu bu aldatma olayından önce zaten aramız bozuktu ama bir kadının numarasını alması yüzünden ipler iyice koptu beraber yaşıyorduk aynı evde ve ben ailemin evine gittim o da o sıra da benim peşimden geleceğine o kadının peşinden gitmiş ve beraber yaşadığımız dayayıp döşediğimiz evlenince oturacağımız eve kadar getirip bu evde beraber olmuş defalarca ve biz onunla barıştık sadece ben o kadınla öylesine görüştü dışarda oturdu kalktı biliyordum ben barıştıktan 3-4 ay sonra herşey ortaya çıktı ve iş işten geçmişti işte ben bu olaydan sonra hala o tramvadan çıkamadım ve bana da hayat çok anlamsız geliyor yaşamaktan hiç zevk almıyorum hiç birşeyden mutlu olmuyorum.hatta 4 gün önce herşeyi öğrendim üzerinden 11 ay geçmesine rağmen ve 4 gündür ağzıma birşey girmedi yiyemiyorum.ve maalesef hayatımdaki adam günlerdir aynı evde benimle ama benim üzüldüğümü göre göre ne beni sakinleştirdi ne de manevi destek oldu.ve biz eylülde evlenicez demiştik herkes öyle biliyor şuan.ama artık ben hiçbirşey hissetmiyorum neredeyse 5 yıldır hayatımda daha öncede aldatma girişimleri oldu ama bu en sonki beni mahvetti psikolojim yerle bir oldu bu evde durdukça ve sözlümün yüzüne baktıkça hep aklıma yaptıkları geliyor.ben nasıl eski mutlu ve huzurlu hayatıma geri döneceğim nasıl yaşamaktan zevk alacağım bundan sonra bilmiyorum artık hiçbirşeye inancım kalmadı söylediği ne uyku kaldı ne açlık derinden etkiledi bu ihaneti ilişkimizide benide...ne diyim Allah sana da bana da kolaylık versin.
Cnm gecicegine inandiralim kendimizi. Düssek de kalkalim silkelenelim ve devam edelim. Bu güc var bizde. Ins Rabbim ins gecsin gitsin gelmesin bizde bu zor günlerden kurtulalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?