Anlam veremediğim bazı şeyler

cerkes84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
188
1
13
41
kızlar yeni evlendim 4 ay oldu eşimle genel olarak çok iyiyiz evde yardım eder söz dinler vs bi şikayetim yok, dengelidir .. tek sorun her şeyi kendi sülalesine bizim yapmamızı bekliyor. Biz pandemiden dolayı 20 kişiyle evlendik ikimizin ortak kararı gayet güzel oldu ben memnunum o da memnun . Doğal olarak herkes onun tarafı benm tarafım hediye verme kısmında. Benm tarafım eve geliyor evime gayet güzel ama onun tarafına biz gidecekmişz yani böyle söylemiyor direk ama mesela az önce kızkardesinn görümcesiyle konuşmuş kadın davet etmiş hediyeniz hazır gelin o çalışıyormuş bi haftasonu gideriz hayatım bizde çalışıyoruz buyursun gelsin dedim .. genel olarak böyle biz yapalım biz gidelim biz arayalım neden ya gidilmesi gereken yapılması gereken vardır elbette.. Her şeyde böyle yahu bi kere de sen de bekliyoruz karşı taraf için söyle yok . Neden hep benm üzerimden benm görevimmiş gibi davranılıyor her şeyde. Söylüyorum oo gene başlıyoruz diyo sende ikizler burcusun takıntılısın ooo diyo komple değiştirmek lazım bu burcları diyo dayanamadım sen burcları değil beni değiştirmek istiyorsun sanırım dedim buyur tabi dedim hop geri vites yanlış anladın ben eşimd3n memnunum kısmına dönüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Benim bildiğim yeni evlileri yemeğe davet ederler aile büyükleri işte kv ,teyze hala,yenge vs de kızkardeşinin görümcesi ne alaka anlamadım birde hediyeniz hazır gelin demesi de tuhaf geldi ayrıca şu dönemde gelme gitme olmasa daha iyi olur bence ,hediyede bozulcak bişey değildir sanırım dursun yani , ayrıca sen oturmaya davet etsen gelse öyle getirse hediyeyi daha doğru olur gelin hediyenizi alın demek ayıp geldi bana

Yeni evlisiniz insanlar sizi davet etmiş benim bildiğim davete icabet etmek adettendir. Hemde Allah aşkına böyle konularla niye evliliğinizi huzursuz ediyorsunuz ki anlamadığım gidin yeyin için hediyenizi alın napacaksınız size geldiklerinde belkide onlarda yeni evliler evlerine öyle hurra gitmeyelim diye düşünüyolardır ? Bence bunu görev olarak düşünmeyin böyle hem kendinizi hem eşinizi hemde evliliğinizi çok yıpratırsınız. Merak etmeyin size daha çok gelirler artık siz bile bir bakmışsınız istemez hale gelmişsiniz

Canım ya adetleri öyle demek ki.. Ayrıca çok da güzel adetmiş Ne güzel işte sana hizmet edecekler misafir edecekler seni.. Çok mu meraklısın millete hizmet etmeye.. Ben bi ara bize gelmek isteyeni sezdiğim an aaa tabi görüşelim haftasonu dışarı çıkacaktık size uğrarız akşama diyordum.. Keşke herkes bana gelmeye çalışmak yerine aynı sizde olduğu hep davet edilsem gitmek zorunda bırakılsam falan..

Bazi ailelerde nikahtan sonra el opmesi olur ,onun gibi sanirim
Bunda cekismeye gerek varmi gidin gezin ,yiyin icin hediyenizi alin,ilimli olmak orta yolu bulmak lazim
ikizler burcuyum pragmatigimdir ,çin astrolojisinde keçi burcu var inatci siz o olmayasiniz

Söz dinler???????
Ayrıca ne var ne güzel gidin sizde evinizde bir sürü iş çıkar gidersiniz alırsınız hediyenizi. Sıkıntı çıkarılacak bir şey değil bence. Ben mutlu bile olurdum
Ebet söz dinlrr bendr söz dinlerim karşılıklı söz dinleriz dikkate alırız ..
Sorun gitmek değil eşimn hep her şeyi bizden beklemesi bizim görevimizmiş gbii

Nikahtan sonra büyüklere gidilir bixfr evet. Ama eşimn sürekli bizim görevimizmiş gibi her şeyi beklemesi bana söylemesi garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…