Anlam veremiyorum oyunu

Gizliden gizliye faceden birbirimize sözlerle laf sokmamıza rağmen biz niye konuşamıyoruz gurur yapıyoruz anlam veremiyorum pis gurur ve inat

Zaten face olmasa ne olurdu bilmiyorum eskiden msn de şarkılarla msj veriliyordu sanırım hala o olurdu sanırsam

Hep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda

Her vize final döneminden sonra bu sefer bir dahaki sınava kadar sistemli çalışacağım dememe rağmen çalışamıyorum ya işte buna anlam veremiyorum

Hep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda
biraz vitamin desteği rahatlatabilir...yada omega3..gün aşırı yut

Zaten face olmasa ne olurdu bilmiyorum eskiden msn de şarkılarla msj veriliyordu sanırım hala o olurdu sanırsam

Evet ya eskiden msnden şarkı sözü yazıp yollama olurdu şimdi yerini face aldı msn de yapan da vardır halen tabi bir doğru konuşmayı beceremedim hayatımda

ışıkta yakalayamadığım sivrisineği az evvel bilgisayarın ışığıyla nasıl hakladım anlayamadım

cevap veriyorum efem, kafanız doludur da o yüzden.
aynı şikayet bende de mevcut, sabah, sanki gece harbiye'de travestilerden dayak yemişim gibi uyanıyorum : ))

Telefonda önce sen kapat hayııırrrrr ama önce sen kapat diye en az 45 dakika telefonu kapatamayan pazar sevişgenlerine anlam veremiyorum : )

Halbuki bolcada balık tüketirim yetmiyormu nedir:) balinamı yiyim yok artıkkendime anlam veremedim şimdide:)
balık yağı dolaşımı filanda rahatlatıyo cnm bak dene...bende atıyorum halsizliğimi aldı...yutmadığımda farkediyorum

Ay iyi ki gelip girmşim kk gece gece yarıldım gülmekten

ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahaha

ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahaha

ne bileyim işte : )) konu başlığı anlam verememek ya, yorgunluğu ifade edecek başka tabir gelmedi : )))
amann Allah korusun dayağı yesem en az bir ay giremem buraya : )))

ne bileyim işte : )) konu başlığı anlam verememek ya, yorgunluğu ifade edecek başka tabir gelmedi : )))
amann Allah korusun dayağı yesem en az bir ay giremem buraya : )))

ALLAH seni hep güldürsün inşallah:) dayağın dozajını bile hesaplamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…