Gizliden gizliye faceden birbirimize sözlerle laf sokmamıza rağmen biz niye konuşamıyoruz gurur yapıyoruz anlam veremiyorum pis gurur ve inat
haklısın cnm...ztn bu fikirin olması yüreğime su serpiyor..tek tesellimOlamaması, olmasından daha hayırlıdır belki? bide bu açıdan bak
biraz vitamin desteği rahatlatabilir...yada omega3..gün aşırı yutHep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda
Zaten face olmasa ne olurdu bilmiyorum eskiden msn de şarkılarla msj veriliyordu sanırım hala o olurdu sanırsam
Halbuki bolcada balık tüketirim yetmiyormu nedir:) balinamı yiyim yok artıkbiraz vitamin desteği rahatlatabilir...yada omega3..gün aşırı yut
Yahu kış geldi ne sineği halaışıkta yakalayamadığım sivrisineği az evvel bilgisayarın ışığıyla nasıl hakladım anlayamadım
Hep duyarım '' yattım uyudum dinledim'' ya peki ben neden kalkınca yorgun oluyorum bunu anlamıyorum... çokda usrutuplu yatarım ama yorgunluktan geberirim kalktığımda
balık yağı dolaşımı filanda rahatlatıyo cnm bak dene...bende atıyorum halsizliğimi aldı...yutmadığımda farkediyorumHalbuki bolcada balık tüketirim yetmiyormu nedir:) balinamı yiyim yok artıkkendime anlam veremedim şimdide:)
Ay iyi ki gelip girmşim kk gece gece yarıldım gülmektencevap veriyorum efem, kafanız doludur da o yüzden.
aynı şikayet bende de mevcut, sabah, sanki gece harbiye'de travestilerden dayak yemişim gibi uyanıyorum : ))
Telefonda önce sen kapat hayııırrrrr ama önce sen kapat diye en az 45 dakika telefonu kapatamayan pazar sevişgenlerine anlam veremiyorum : )
Sibirya sinekleri cins oluyor onlar mavi gözlü falanYahu kış geldi ne sineği hala
valla bilmiomki bende onu düşünüodum hep beni bulur dieYahu kış geldi ne sineği hala
ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahahacevap veriyorum efem, kafanız doludur da o yüzden.
aynı şikayet bende de mevcut, sabah, sanki gece harbiye'de travestilerden dayak yemişim gibi uyanıyorum : ))
Telefonda önce sen kapat hayııırrrrr ama önce sen kapat diye en az 45 dakika telefonu kapatamayan pazar sevişgenlerine anlam veremiyorum : )
ahahhahahahaha neden travestilerden? neden ordasın? hadi ordasın neden dayak yiyosun bide:))) çok anlamsızzz ahahahahaha
ne bileyim işte : )) konu başlığı anlam verememek ya, yorgunluğu ifade edecek başka tabir gelmedi : )))
amann Allah korusun dayağı yesem en az bir ay giremem buraya : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?