- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Siz misafirlige yemek yemek icin mi gidiyorsunuz da yapilan yemegi begenmeyince bir daha gitmiyorsunuz?Kusura bkamayın ama bir parça hak verdim, evime gelen eşimin ailesi ise, etsiz yemeğe burun kıvırıyorlar demek yerine ne seviyorlarsa onu yapmaya çalıştım, onlarda bana öyle yaptı, ayrıca yemek kültürdür ben tavuklu pilavı menu yapamam, kuru gelir, antibiyotikli tavukları yemem çorba ararım, sulu yemek ararım. Ayrıca dip not, misafir olduğum evde karşılaşsam surat yapmam ama bir daha da kolay kolay gitmem ve bana geldiğinde özenmem
ben yaparım ama bukadar beklentiye girmem.çok fazla değilmi beklentilerinizKusura bkamayın ama bir parça hak verdim, evime gelen eşimin ailesi ise, etsiz yemeğe burun kıvırıyorlar demek yerine ne seviyorlarsa onu yapmaya çalıştım, onlarda bana öyle yaptı, ayrıca yemek kültürdür ben tavuklu pilavı menu yapamam, kuru gelir, antibiyotikli tavukları yemem çorba ararım, sulu yemek ararım. Ayrıca dip not, misafir olduğum evde karşılaşsam surat yapmam ama bir daha da kolay kolay gitmem ve bana geldiğinde özenmem
Misafir olarak gittiğim evde yemege bu kadar anlam yüklemem tamam özenilir misafire ama bu kadar bir daha gitmem gelince de özenmem kısasa kısası nedir yani? Garip geldi bana.Kusura bkamayın ama bir parça hak verdim, evime gelen eşimin ailesi ise, etsiz yemeğe burun kıvırıyorlar demek yerine ne seviyorlarsa onu yapmaya çalıştım, onlarda bana öyle yaptı, ayrıca yemek kültürdür ben tavuklu pilavı menu yapamam, kuru gelir, antibiyotikli tavukları yemem çorba ararım, sulu yemek ararım. Ayrıca dip not, misafir olduğum evde karşılaşsam surat yapmam ama bir daha da kolay kolay gitmem ve bana geldiğinde özenmem
+1 ilk paragrafaSiz misafirlige yemek yemek icin mi gidiyorsunuz da yapilan yemegi begenmeyince bir daha gitmiyorsunuz?
Biz genelde hoş sohbet icin gideriz yemek bahane olur. Size de oylesini tavsiye ederim guzel olur, aksi halde her yer lokanta oralara gidebilirsiniz ama gerci bedava degil.
Ekonomi bu haldeyken önüme et çikaran ev sahibi icin uzulurum ben, keske zahmet etmeseymis dunya para derim, tavuklu pilav yapsa daha sevinirim.
Misafir misafirligini bilsin de onune konani yesin.
Benim evime gelcek ben yemek yapcam agiz burun kivircak insan bir daha benim elimden yumurta yiyemez.
Anne baba olarak cocuklarina bu aciklamayi yapmayı gerektirecek kadar yediği yemeği sorun etmeleri onların ayıbı bence, imkânınız neyi elveriyorsa onu yaparsınız.Kizlar biraz ustten yazmistim ayrintiya gireyim kusura bakmayin geldiklerinde yatiya geliyorlar aksam sabah ve ogle yemegi hepsine et yapiyoruz tavuklu pilav yaptigim gunde habersiz geldiler acikcasi artik tavugu haslarken haber verdiler ayrica yine evde yatili baska misafirimde vardi onlar istedi bende yaptim kv kp uzerine gelmis oldu esiminde o hafta cok odemesi vardi yemegi yerkende dedi hatta esim biraz durum sıkısık bu seferlik boyle olsun diye yoksa her seferinde ozenle hemen esine ben soyluyorumki ailen geliyor hemen eti alir getirir yada firinlardan yemek yaptirir tavuguda zaten ben aldirdim mecburen o bile yoktu evde
Birde evet cok sık geliyorlar diger kaynimlara gittiklerinde bu beklentileri yok hatta o yuzden gitmezler evlerinde ne varki gidelim derler beni uzen bu durum cok sukur durumumuz iyi ama olmadigi zamanda oluyor su ekonomide bizde zor duruma dusuyoruz zaman zaman ve bunu biliyorlar yoksa neden yapilmasin herseyi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?