- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
Ya bilmiyorum ona kesin bir şey diyemem ama seviyosa bile böyle sevgiyi neyleyim ben?Malesef degeris hissediyorum kendimi acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bilmiyorum ona kesin bir şey diyemem ama seviyosa bile böyle sevgiyi neyleyim ben?Malesef degeris hissediyorum kendimi acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyorum hep
Evet oda doğru ben de öyle diyorum hatta aileme de dedim ailem yuvamı yıkma yazık olur çocuğa dedi ben de her gün annesini aglerken gormesinden daha iyidir dedimBoşanınca babalik bitmiyor ki. Yine birlikte olurlar. Mutsuz bir anneyle büyümeyi hiçbir çocuk istemez.
Yuva sadece aynı evin içinde olmakla olmuyor ki. Yuvayı yuva yapan huzur,mutluluk aynı zamanda. Büyükler neden bunu anlamıyor ya?Evet oda doğru ben de öyle diyorum hatta aileme de dedim ailem yuvamı yıkma yazık olur çocuğa dedi ben de her gün annesini aglerken gormesinden daha iyidir dedim
EvetYuva sadece aynı evin içinde olmakla olmuyor ki. Yuvayı yuva yapan huzur,mutluluk aynı zamanda. Büyükler neden bunu anlamıyor ya?
Gerçekten mi yaHepimiz soyledik seni boyle yetersiz hissettiremez, sen kimsenin zevkini saglamakla gorevli degilsin diye.
"O kimse değil, benim eşim" diye cevap verdi.
Canım senin kocanın onu anlayacağını sanmıyorum yaO kadar haklsiin ki çok teşekkür ederim hata üstüne hata yaptım evet başkasından duyunca bunu daha iyi kabulleniyorum ama ben de ilk defa sustum yani ilk defa sessiz kalmış olucam oda eminim bu duruma çok sasiracak ve bu kadına ne oldu böyle diycek önceden başımın etini yerdi şimdi çekti gitti ne arıyor ne soruyor diycek doğru yaptığımı düşünüyorum aslında
Demi uzerek kırarak sevgi olmaz ki ben ona kıyamıyorum onun yaptığına bakYa bilmiyorum ona kesin bir şey diyemem ama seviyosa bile böyle sevgiyi neyleyim ben?
Denemekte fayda vardır yaCanım senin kocanın onu anlayacağını sanmıyorum ya
Düşünüyorum eşimin yanında değilim sakin kafayla düşünmek istiyorumGerekirse boşanmaya varır süreç yazmışsın... Hım demek ki hala gerekmiyor kafanda. Kolay gelsin ne diyeyim
Evet tam yapmak istediğim bu inşallah yapabilirim yarın muhakkak gelir yanıma gelmese de arar onunla bir yandan konuşmak istiyorum bir yandan yüzünü bile görmek istemiyorum karışık duygular içindeyim ya hemen kaniyorum ona yada aptalım yapıcam bu sefer inşallahBence ilişkilerde böyle davranışların sebebi karşımızdaki insandan ne de olsa gitmez beni asla bırakmaz diye güvenmekten oluyor. Bence eşinize onsuz yaşayabileceğinizi hatta mutlu olacağınızı onun ilgisine ve şefkatine muhtaç olmadığınızı gösterin. Bir süre aramayın ne kadar zor olsa da eve dönseniz bile ilgilenmeyin fark etsin bu durumunuzu. Üzerine düşmeyin siz üzerine düştükçe hatalar kombosu gelmiş…
Evet kesinlikle cunki benim annemle babamda yıllar önce boşandı ben hep keşke daha önce bunu yapsalardı dedim.. Çünkü kavga gürültü çocuk mutsuz oluyor evde .. Ayrılmaları çocukların hayrına oluyor bu durumlard.. Benim kız kardeşim 4 yaşında iken babama yalvarıyordu eve gelme baba tamam mı diye yazık .. kızın ödü kopuyordu kavga çıkacak diye.. yavrummBoşanınca babalik bitmiyor ki. Yine birlikte olurlar. Mutsuz bir anneyle büyümeyi hiçbir çocuk istemez.
Ben aramam asla eve de bir süre dönmek istemiyorum ama o geldiğinde nasıl bir cevap vermem gerek onu da bilmiyorum tekme tokat dalasim geliyorBence ilişkilerde böyle davranışların sebebi karşımızdaki insandan ne de olsa gitmez beni asla bırakmaz diye güvenmekten oluyor. Bence eşinize onsuz yaşayabileceğinizi hatta mutlu olacağınızı onun ilgisine ve şefkatine muhtaç olmadığınızı gösterin. Bir süre aramayın ne kadar zor olsa da eve dönseniz bile ilgilenmeyin fark etsin bu durumunuzu. Üzerine düşmeyin siz üzerine düştükçe hatalar kombosu gelmiş…
Gerçekten mi 4 yaşında bide kıyamam ya evet sadece kızımı dusunucek olursam onun mutlu huzurlu bir yerde büyümesini istiyorum beni hep gülerek görmesini istiyorum ama kızım babasına çok düşkün daha 19 aylık babasının kucağında uyur hep bana pek gelmez babası ise gidince oda oda gezer evde olmadığını anlayınca ağlarEvet kesinlikle cunki benim annemle babamda yıllar önce boşandı ben hep keşke daha önce bunu yapsalardı dedim.. Çünkü kavga gürültü çocuk mutsuz oluyor evde .. Ayrılmaları çocukların hayrına oluyor bu durumlard.. Benim kız kardeşim 4 yaşında iken babama yalvarıyordu eve gelme baba tamam mı diye yazık .. kızın ödü kopuyordu kavga çıkacak diye.. yavrumm
Zaten denemişsin bunca zaman bir şeyler olmamış ki.Düşünüyorum eşimin yanında değilim sakin kafayla düşünmek istiyorum
Ya evet de böyle hiç konuşmadan hiç yuzlesmeden gidip dava açmak filan ne bilimZaten denemişsin bunca zaman bir şeyler olmamış ki.
Eğer kesin kararlıysan gerçekten son 1 kez şans vereceğine ama gerçekten bunun son şans olduğuna eminsen,al karşına ya kendine çekidüzen verirsin ya da boşanırız de.Ya evet de böyle hiç konuşmadan hiç yuzlesmeden gidip dava açmak filan ne bilim
Dedim tabiki o zaman niye evlendin kafana silah mı dayadım dedim hiç oralı değil kendini haklı cikarma peşindeAçık açık seni beğenmediğini söylüyor seni beğenmiyorsa neden evlenmiş? Bunu da sorsaydın sen de o biçim kadınım de yol ver yakında gerçekleştirirde bu sonra da yattırmasaydın o zaman der