Anlasılmayan Eş

mdbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
52
15
38
Kızlar şimdi olayı anlatayım. Esimin kardesi evlenecek.eşimin ailesi baska sehirde benim ailem baska sehirde.ben bayramdan önce esimin ailesinin memleketindeydim.bayramıda yapar 2.günü kendi ailemin yanına geliriz bi hafta kalırız düğüne bir iki gün kala gideriz diye düsünüyordum.iki gün öncede kuzenim evleniyo..bayramdan sonraki hafta görümcemin düğünü olacak.esimde dediki ben yabancı gibi son bi iki gün kalası gelmem düğüne dedi.en az bi hafta önce gelirim dedi. Kurbanda ayrı olalım sen ailenle ben ailemle olayım.hem sende zaman gecir dedi.tamam dedim.beni kendi getirdi.baska kuzeniminde nişanı olacak.nisandan sonrada beraber gideriz dedi.tamam dedim. Bugün telefonda kavga çıkardı bundan dolayı.ben hiç gelmek istemiyormusum umursamıyormusum vs vs. Durduk yere kavga cıkardı.tabi kavga çıkınca hemen konu baska eski meselelere kayıyor.bende dedim hatta laf söz olmuştur sende sesini cıkaramamıssındır demezsin ben gitmesini istedim ben götürdüm geldin simdide bana patlıyosun. Anlamıyorum yani ne yapsam olmuyor.orda olsam ha yapacagım ney oturmak. Bi hazırlık vs yok. Ve herseyi benden gizliyolar saklıyorlar.ben esim ve ailesi için sadece bibloyum ortalıkta görüneyim işlerini yapayım susayım oturayım tamam.

Kayinvalideniz büyük ihtimalle doldurmuştur düğün olacak hazırlık olacak karın nerde diye. Kendi beyni olmayam klasik Türk erkeği de size patlar gelip. Oyy oyy hep ayni sıkıntılar eş kendi düşünebilmiyosa sıkıntı devam eder.

Takma,düğüne katil güler yuzunle. Ailenle geçir zamanını diplerinden ayrılmasanda kıymetin bilinmeyecek.

Back
X