Anlaşmalı Boşanma Dava /Mahkeme Günü

sende boşanmak istediğini söyledin mi
arkadaşım benim boşanma sebebim şöyle
eşimle çok zıt karakterleriz herşeyi ben taşıyorum yükleniyorum
ben çok seviordum o hiç birşeyde benim gibi hissetmiyordu
kendi ve ailesinin ne rahatına gelirse ben sayılmıyordum yani
sevmediğini düşünüyordum ya da sadece kendi kapasitesince sevdiğini bu yüzden de artık ümidim kalmadı

tabiki çok kavgalar ettik eşim kendince yatağı ayırdı
ayrı yorganlarda yattı aynı yatakta hep mesafe koyan oydu küsen oydu
beni çok kez yanlız bıraktı yanlız hissettirdi
Bende seninle benzer sorunları yaşadım evin kadını değil erkeği gibi hissediyordum her kavgada naz yapan kapris yapan oydu kaç kere ayrılık aşamasına geldik hep ben duzelttim adam inadından asla ödün vermedi güya çok değer vermiş ama beni mutlu edememiş son kavgamız da artık eve gelme istemiyorum seni dedim oda bir avukat bulmuş bosanacam diyo ben de tamam dedim hiç bir talebim yok gönder protokolü imzaliycam dedim . 2 ay oldu hala davayı açmadı ve düzeltmek için bir çabasında yok ve benim içimde ki sevgiye dair herşey bitti ve beklemek istemiyorum artık bu hafta konuşacağım o halletmezse ben açacağım davayı. Canım sende üzme kendini değmez bu adam olamamislara bal benim iki çocuğum ve kaybettigim 15 yılım var sen daha yolun basindasin şükret.Nezaman istersen yazabilirsin bana Allaha emanet ol

Bende seninle benzer sorunları yaşadım evin kadını değil erkeği gibi hissediyordum her kavgada naz yapan kapris yapan oydu kaç kere ayrılık aşamasına geldik hep ben duzelttim adam inadından asla ödün vermedi güya çok değer vermiş ama beni mutlu edememiş son kavgamız da artık eve gelme istemiyorum seni dedim oda bir avukat bulmuş bosanacam diyo ben de tamam dedim hiç bir talebim yok gönder protokolü imzaliycam dedim . 2 ay oldu hala davayı açmadı ve düzeltmek için bir çabasında yok ve benim içimde ki sevgiye dair herşey bitti ve beklemek istemiyorum artık bu hafta konuşacağım o halletmezse ben açacağım davayı. Canım sende üzme kendini değmez bu adam olamamislara bal benim iki çocuğum ve kaybettigim 15 yılım var sen daha yolun basindasin şükret.Nezaman istersen yazabilirsin bana Allaha emanet ol

benim eşimde mutsuzum huzursuzum ama boşanmayı düşünmedim
kararını vermişsin sen benim içinde kabul dedi
ben yangın yeriyim sadece şu an
bende 3 yıl evlılık 5 yıl sevgılılık 8 yıl
guvenemedıgım ıcın cocuk yapmadım

arkadaşlar eşimle konuştum kabul etti
bazı arkadaşların dediği gibi bi aydan önce halledemicez gibi duruyor avukattan o yönde bilgi geldi
mahkemeler çok dolu olduğu için
sanırım bende anca alışacağım
sevgim vardı ama ümidim ınancım yoktu
çok zor bu şekilde ayrılmak ama öteki türlü de çok üzülüyorum
kesinkes karar vermeme rağmen iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
Allah kimseyi evliliği ile sınamasın

Eski konu:
arkadaşlar eşim artık son sabır noktamı da taşırdığı için boşanmaya kesinkes karar verdim
ama kendisi çarşamba günü ailesinin yanına gidiyor memleketine

bende kendisi ile konuşmak istiyorum ama ailesinin yanına gitmeden konuşmak istemiyorum
çünkü eşimin annesi para için dünyaları değişir , memleketine gitmeden önce söylersem o davayı çekişmeliye çevirir diye korkuyorum, üstelik bana karşı doldururlar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz işler çirkinleşmesin istiyorum

anlaşmalı boşanmada pazartesi başvurulup salı günü gibi gün alma şansımız var mı
haftasonu konuşup kurtulmak istiyorum

Eşinizin annesi paracı da sizin evliliği çekişmeliye çevirirse ne gibi bir kazancı olacak ki? Eşiniz sizden para alamaz sonuçta, ortak mal var ve siz anlaştığınızda size kalacak olana mı göz koyar yani?

Sıkıntı ne tam olarak?

Eşinizin annesi paracı da sizin evliliği çekişmeliye çevirirse ne gibi bir kazancı olacak ki? Eşiniz sizden para alamaz sonuçta, ortak mal var ve siz anlaştığınızda size kalacak olana mı göz koyar yani?

Sıkıntı ne tam olarak?
sorun zaten kv ımın benı ıstememesi
daha biz konuşmadan mal vs paylaşımlar konusunda eşimi doldurma ihtimaliydi
zaten eşim oradayken söylemedim

şu anda zaten olayın en zor aşamalarından birini yaşıyorum
ne kadar karar vermiş olsamda dünyanın tüm yükü ciğerlerimin üstünde sanki nefes alamıyorum

ne kadar karar vermiş olsamda dünyanın tüm yükü ciğerlerimin üstünde sanki nefes alamıyorum

Canım emin ol bu da geçecek, Rabbim hayırlısını veriyor hep, bunu sınav olarak görürsen, Allah'a sığınırsan o kapattığı her kapının ardından kat kat güzelini açıyor.

1 ay evvel başka bir dertten nefes alamıcak durumdayken, geceleri uyuyamazken, dua ederek, Allah'a güvenerek resmen kapanan kapının katkat güzeli açıldı bana. Rabbim çok büyük, hakkında en hayırlısı canım.

Canım emin ol bu da geçecek, Rabbim hayırlısını veriyor hep, bunu sınav olarak görürsen, Allah'a sığınırsan o kapattığı her kapının ardından kat kat güzelini açıyor.

1 ay evvel başka bir dertten nefes alamıcak durumdayken, geceleri uyuyamazken, dua ederek, Allah'a güvenerek resmen kapanan kapının katkat güzeli açıldı bana. Rabbim çok büyük, hakkında en hayırlısı canım.

inşallah öyle olur
cidden çok ihtiyacım var

Allah kolaylık versin,yardımcınız olsun inşallah. Üzülürsünüz haklısınizda ama inanın saglıklı olduktan sonra atlatılamayacak sıkıntı yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

En zoru karar asamasi canim zaten.. Celiskiler belirsizlikler kaygılar cullaniyor uzerine.. Bol bol İnşirah Suresi oku ferahlarsin inşaAllah..
Mahkeme gunu filan gelsin geçsin, üstünden bi yük kalktığını hissedeceksin.. Insan ne kadar nefretle dolsa da kendi kirilan hayallerine uzuluyor, ciğeri yaniyor.. Cok iyi anliyorum ruh halini.. Rabbim seni feraha erdirsin tez zamanda..
Sukur ailen de destek, daha kolay atlatirsin Allah'in izniyle..

En zoru karar asamasi canim zaten.. Celiskiler belirsizlikler kaygılar cullaniyor uzerine.. Bol bol İnşirah Suresi oku ferahlarsin inşaAllah..
Mahkeme gunu filan gelsin geçsin, üstünden bi yük kalktığını hissedeceksin.. Insan ne kadar nefretle dolsa da kendi kirilan hayallerine uzuluyor, ciğeri yaniyor.. Cok iyi anliyorum ruh halini.. Rabbim seni feraha erdirsin tez zamanda..
Sukur ailen de destek, daha kolay atlatirsin Allah'in izniyle..
Amin canim insallah
Sanki yillarin depresyonu bu bosanma ile ortaya cikti

Neden boşanıyorsun canım?
eşimle hayata çok farklı pencerelerden bakıyoruz
benım onun hayatındakı sıram ile onun benım hayatımdakı sıramız aynı değil
sevgilerimizin düzeyi aynı değil
ilişkiye verdiğimiz emek aynı değil
özenimiz aynı değil

eşim evlilikten çok bekarlığa özenen bir adam
bana karşı emeği ile ailesine karşı emeği çok farklı
bana kendimi kadın gibi hissettirmiyor sanki evin hizmetçisi gibiyim

kavgalarda ise can düşmanım gibi
günlerce küser önemsemez ilişkinin alacağı yaraları

eşimle hayata çok farklı pencerelerden bakıyoruz
benım onun hayatındakı sıram ile onun benım hayatımdakı sıramız aynı değil
sevgilerimizin düzeyi aynı değil
ilişkiye verdiğimiz emek aynı değil
özenimiz aynı değil

eşim evlilikten çok bekarlığa özenen bir adam
bana karşı emeği ile ailesine karşı emeği çok farklı
bana kendimi kadın gibi hissettirmiyor sanki evin hizmetçisi gibiyim

kavgalarda ise can düşmanım gibi
günlerce küser önemsemez ilişkinin alacağı yaraları
O zaman en iyisini yapıyosun, inşallah karşına sana değer veren el üstünde tutan biri çıkar canım.

Back
X