Anlaşmalı Boşanma Dava /Mahkeme Günü

Bu gün kuzenimle adliyeye gittik bayramdan önce 20 temmuzda boşanma dilekçesi vermişti eşiyle anlasmali bu gün gun aldık 10.09.2017 ye gün verdi sonucu ne olur gelicek süreç ler ne gelişir merak ediyoruz bilgisi olan varsa bilgilendirirse seviniriz iyi günler

arkadaşlar eşimle konuştum kabul etti
bazı arkadaşların dediği gibi bi aydan önce halledemicez gibi duruyor avukattan o yönde bilgi geldi
mahkemeler çok dolu olduğu için
sanırım bende anca alışacağım
sevgim vardı ama ümidim ınancım yoktu
çok zor bu şekilde ayrılmak ama öteki türlü de çok üzülüyorum
kesinkes karar vermeme rağmen iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
Allah kimseyi evliliği ile sınamasın

Eski konu:
arkadaşlar eşim artık son sabır noktamı da taşırdığı için boşanmaya kesinkes karar verdim
ama kendisi çarşamba günü ailesinin yanına gidiyor memleketine

bende kendisi ile konuşmak istiyorum ama ailesinin yanına gitmeden konuşmak istemiyorum
çünkü eşimin annesi para için dünyaları değişir , memleketine gitmeden önce söylersem o davayı çekişmeliye çevirir diye korkuyorum, üstelik bana karşı doldururlar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz işler çirkinleşmesin istiyorum

anlaşmalı boşanmada pazartesi başvurulup salı günü gibi gün alma şansımız var mı
haftasonu konuşup kurtulmak istiyorum

Yaşadığın zor birşey. Evlendiğimizde boşanıcaz düşüncesiyle evlenmiyoruz. Bir sürü hayal bir sürü umutla evleniyoruz. Sevgi de bitse(kolay kolay bitmez ama en azından soğukluk girer araya) yine de ağlarsın. Ben eşimle bir ara boşanma derecesine gelmiştim ve gram sevgi yoktu hiç bişey hissedemez hale geldim o zaman bile ağlama krizlerine girmiştim. Kolay değil bir düzenin var ve onu bir anda bozuyorsun. Hayatın alt üst oluyor. Kendini sıkma istediğin zaman ağla içini boşalt. Herşey geçecek birgün bunu unutma. Allah sabır versin ve yeni hayatında başarılar dilerim..

Back
X