Anlaşmalı boşanma sonrası eşya talebi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar 2018 haziran da anlaşmalı boşandım bir şey istemiyorum dedim mahkeme de şimdi dava açabilirmiyim eşyalarım için. Ayrıca bana karşı tehditleri oldu eski den işte seni 25 yerinden bıçaklıycam yürürken arkana bak falan dava açsam hapse girer mi

Bu ülkede kadın cinayeti isleyenleri, çocuk tecavüzcülerini bile hapse zor atıyorlar.

Tehdit edeni hapse atacaklarını hiç zannetmem. Hatta adamı tahrik etmişsindir diye sizi suçlayabilirler bile.

Yine de adalete olan güveniniz güzel. Umudunuzu kaybetmeyin.

Denemeye değer.

Aslında sindirememişlik var geberir inş

Nerde ne zaman nasıl ne şekilde söyledi size bunları? Deliller varsa eğer çok iyi olur evet açabilirsiniz. Ne demek “25 yerinden bıçaklayacam” allah korusun. Vakit kaybetmeden açın.
İki sene yi geçti ben evi terk ettikten sonra telefon da söyle di boşanma gerçekleşmeden önce

Hala rahatsiz ediyormu sizi?

Yoksa hirs mi yaptiniz? Hirs yaptiysaniz hic bulasmayin hazir kurtulmus iken.

Enerjinizi kendi hayatinizi güzellestirmek adina harcayin.
Üç dört gündür aramıyor hırs yaptım açıkcası kafam dan atsam rahatlıycam antidepresan kullanırken aklıma gelmiyor du pek şuan kafam çok açık uyuşmuyor beynim gidip kırmak istiyorum eşyaları ama memur olma durumu var yapmıyorum geç kaldım en başta kırıcaktım

2018 yilinda bosandim yazmissiniz?
O günden bu güne hala iletisiminiz kopmadi mi.. üc dört gün önce ne konustunuz?
Niye iletisimi engellemiyorsunuz?

Iletisim kopmadikca önünüze bakamazsiniz yeni bir hayat kuramazsiniz.
Cocuklariniz mi var yoksa

Çocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani

Çocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani

iyi en azindan kendinizin farkindasiniz.

yasadiklarinizi söylediginiz gibi sindirememis hirs yapmissiniz.

bence iletisim yollarini tamamen kapatin ona karsi ve kendinize yeni bir hayat kurun.
onun canini acitmak intikam almak istiyorsaniz en iyi yol unutmak dir.

onsuz mutlu oldugunuzu gösterin ve göstermekle kalmayin cidden mutlu olun. size ne iyi gelecekse onu yapin ve yeni insanlarla tanisin.

aradan kac yil gecmis.. zaman cok önemlidir.
vaktinizi ve güzelim enerjinizi kendinize harcayin.
Hirs ve intikam egodan gelir. Intikaminizi aldiniz diyelim.. iki dklik tatmin olacaksiniz.
Ama o intikama harcadiginiz enerji, emek ve zaman sizin kendi hayatiniza bir katkisi olmayacak. Daha cok calacak.

Bunlari göz önünde bulundurarak ve kendime hatirlatarak bende cogu zaman intikam almaktan vazgecmisimdir.

Degmiyor yani. O sürede kendi hayatima bakar mutlu huzurlu olurum daha iyi.

Eşya meşya hiç uğraşma Allah aşkına boşver hayatına bak ya 2 yıl olmus ayrılalı. Artık düşünme geçmişi yeni uğraşlar edin yazık geçen günlerine.

Sen 3.4 gundur aramıyor dıye bukadar cıldirdın. Barısmak ıstıyorsun, esyadaa bahane, kndıne gel lütfen derdın ne kndınle

Eşyalar için dava açabilirsiniz ama 2 yıldır düzeninizi kurmuşsunuzdur zaten. Bence uğraşmayın önünüze bakın. Dava açarsanız kafanız eski evliliğiniz, eski eşiniz ile meşgul olacak. Laflar, sözler... Gerek yok bence. Tehdit açısından da, 2 yıl önce size telefonda söylediği sözü ispatlayamazsınız. Cezaevine fln girmez bu yüzden, boşuna uğraşmayın. Yeni birini bulu bence.

Lütfen uğraşmayın gerekirse ilaçlarınıza devam edin.Başınıza sarmayın tekrardan.Önünüze bakın.Sağlık olduğu sürece eşya alınır, hemde daha iyileri alınır.Allaha havale edin.Allahından bulsun sizden uzak olsun.

Zaman aşımı diye bir şey var. Bu gibi konularda 2 yıl sonra dava açılıyor mu bilmiyorum. Mesela zina olayında 6 ay diye bilemiyorum.

ona tek yapabılecegınız sey uzaklastırma kararı aldırmanız
onun dısında su tavrınızda sız haksızsınız durduk yere nıye tahrık edıyorsunuz 2 sene olmus bosanmıssınız bırsey ıstemıyorum demıssınız 6 ay once durduk yere esyaları ver dıye arıyorsunuz
tekrar psıkologunuza gıdın ve dava acamazsınız cunku zamanında hakkınızdan kendınız feragat etmıssınız gectı gıttı

Manyak mısın sen çocuk yok görüşmeyi konusmyai gerektirecek birşey yok boşanmışsın kurtulmuşsun önüne baksana.. 2 yıl geçmiş hâlâ niye muhattap oluyorsun.. gelsin beni kessin derdinde misin.. ben olsam 2 yolda çoktan unutmuş hayatın tadını çıkarıyordum

Bende 2018 aralık ayında boşandım
ama benim hırsım nefretim herşey geçti üstüne adamın borcunu ödüyorum :)
amann nereye kadar üzülücem ayoll defolsun allah görüyor ve bana hakettiğim hayatı ( çocuklarımla huzurlu yaşamayı ) nasip ediyor ona da ediyodur eminim hiç bişey dışardan görüldüğü gibi değil
erkekler boşanmayı atlatamıyormuş çoookkk uzun yıllar
kendini ona teslim etme bırakk ne hali varsa görsün iki tane eşya mı seni iyileştirecek emin ol iyileştirmicek

Adama sen bulaşıyorsun şimdide mahkemeye mi vereceksin? Barışmak istiyorsan adam gibi görüş. Yok değilse tedavini acil devam ettir. Normal değil davranışlarınız. Doktor eşliğinde mi biraktiniz ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…