Anlaşmalı boşanma ?

Çocuğumun ve benim kişisel kullandığımız esyalarimizi alacağım
Ama dediğim gibi nafaka istemiyorum çünkü zaten ihtiyaçlarını karşılar bu konuda tereddütüm yok
Hiç olmadı mama , bez ve sağlık ihtiyaçları için bir miktar düşünürüm.
Bebek konusunda da doğum ve sonrası için yine beni madur etmeyeceğini biliyorum
Benim kendisiyle bu evlilikte daha fazla aynı evin içinde huzur bulamayacagimi anlamam çok uzun sürmedi malesef
Denedim , kendimi bunun için çok şartladim ama çocuğum için bile olsa yapamıyorum
Tamamıyla akıl sagligimi kaybetmekten ve dönüşü olmayan bu topun altına girmek istemiyorum
Şuan bizim için en hayırlısı bu
Ne kadar emin olsaniz da bence belgelenmis bir tutar olsun onun insafina birakmayin bugun yapar ama 3 yil sonrasini gorme sansimiz yok cocuk var riske girmeyin derim

Çocuğumun ve benim kişisel kullandığımız esyalarimizi alacağım
Ama dediğim gibi nafaka istemiyorum çünkü zaten ihtiyaçlarını karşılar bu konuda tereddütüm yok
Hiç olmadı mama , bez ve sağlık ihtiyaçları için bir miktar düşünürüm.
Bebek konusunda da doğum ve sonrası için yine beni madur etmeyeceğini biliyorum
Benim kendisiyle bu evlilikte daha fazla aynı evin içinde huzur bulamayacagimi anlamam çok uzun sürmedi malesef
Denedim , kendimi bunun için çok şartladim ama çocuğum için bile olsa yapamıyorum
Tamamıyla akıl sagligimi kaybetmekten ve dönüşü olmayan bu topun altına girmek istemiyorum
Şuan bizim için en hayırlısı bu
Ben eski esimin gercek yuzunu bosanirken girdum. Nafaka istemiyorum cocugunnihtiyaclarini karsilar diyorsun da ya karsilamazsa? Burada eski esinin karsilayacagindan emin oldugu adamlardan birsey talep etmeyip birak karsilamayi cocugunu gormeye gelmeyen bile var. Erkekler sadece kadinlardan dehil cocuktan da bosandiklarini saniyorlar. Karsilarsa da nir srne iki sene karsilar sonra birakir. Neden herseyi garantiye almiyorsun?

Ben eski esimin gercek yuzunu bosanirken girdum. Nafaka istemiyorum cocugunnihtiyaclarini karsilar diyorsun da ya karsilamazsa? Burada eski esinin karsilayacagindan emin oldugu adamlardan birsey talep etmeyip birak karsilamayi cocugunu gormeye gelmeyen bile var. Erkekler sadece kadinlardan dehil cocuktan da bosandiklarini saniyorlar. Karsilarsa da nir srne iki sene karsilar sonra birakir. Neden herseyi garantiye almiyorsun?
Açıkçası yoruldum
Yüzünü son son görmeyi temenni ettigim günleri yaşıyorum
Tek derdim gözümün önünde olmaması ve bir an önce soyadindan kurtulmak

Açıkçası yoruldum
Yorukmus olmanizi anlarim. Ama bosaninca da cocuk icin bu adsmla hep gorusmek durumunda zaten kalacaksiniz. Bunlari dusunmediniz mi? Tavsiyem madem adami gormek istemiyorsunuz kendinize bir ev tutun ve davanizi acip haklatinizi iateyin. En azindan kiziniza ve dogacak cocuga nafaka isteyin. Iletide cok cok pisman olacaksiniz yoksa. Su an bu adamdan kurtuluyum derdindesiniz ama zaten bu adam cocuklari gormeye her geldiginde gorusnek durumunda kalacaksiniz. Iki cocuga da tek basiniza yetemeyebikirsiniz. Cocuklar buyudukce masraflari da artiyor. Bosanirken ben hereylerini karsilarim diye boru boru oten adsmlar bosandiktan sonra umursamiyor bile. Sizin su an tek dediniz bu adsmdan kurtulmak. Cocuklarin egitimini falan da dusunmek zorundadiniz. Artik onlari dusunerek karar verin.

Hanımlar tecrübe paylaşılabilir amenna ama Çok afedersiniz burada yemek tarifi verir gibi dava dilekçesi ve protokol tarifi vermek ve avukata gerek yok kendin hallet demek ne derece doğru? Konu sahibi hak kaybı yaşadığında ne olacak vebali Kime olacak?Avukatım ve İnanın arzuhalcilerle vatandaşın google dan bulduğu dilekçelerde açtığı davaları sonra toparlamak için uğraşıyoruz.fuzuli ne harcamalar yapıyoruz ama iş kendi hakkımızı aramaya gelince durum öyle olmuyor ne ilginçtir ki...lütfen avukatla konuşun

İki üç ay mı bir arkadasim 4 günde anlaşmalı boşandı.
Nafaka vs talebim yok sadece çocuk konusunda ikimizde bende kalmasından yana taraftarın zaten
Ama bu kadar uzun sürmesi , bilemedim
Cocugunuza nafaka almayacak mısınız bence alın belkı guvenıyorsunuzdur ama ilerde erkeklerin ısı bellı olmax

Hanımlar tecrübe paylaşılabilir amenna ama Çok afedersiniz burada yemek tarifi verir gibi dava dilekçesi ve protokol tarifi vermek ve avukata gerek yok kendin hallet demek ne derece doğru? Konu sahibi hak kaybı yaşadığında ne olacak vebali Kime olacak?Avukatım ve İnanın arzuhalcilerle vatandaşın google dan bulduğu dilekçelerde açtığı davaları sonra toparlamak için uğraşıyoruz.fuzuli ne harcamalar yapıyoruz ama iş kendi hakkımızı aramaya gelince durum öyle olmuyor ne ilginçtir ki...lütfen avukatla konuşun

Zaten herkes avukata gidin vs diye bağlamış. Her işi erbabı bilir.

Konusahibi siz de hakkınızı alın hayatına yeni bir kadın girdiğinde çocuklarınızın kaderini onların kişisel insiyatifine bırakmayın. Çocuklarınızın hakkını resmi olarak korumak zorundasınız. Bir de artık sevişmeyi bırakın bi zahmet hem güvensiz bi evlilik diyorsunuz hem de mini mini bebelerle hayatınıza devam ediyorsunuz. Kararlarınızı çok sağlıklı görmedim kesin bir avukatla görüşün.

Kızlar anlaşmalı boşanma davası nasıl oluyor bilgi sahipleri anlatabilir mi ?
Ne kadar ücret ödüyoruz ve ne kadar bir sürede bitiyor ?
Süreçleri neler ve nereye veriyoruz dilekceyi
Çok kısa sürede sonuçlanır ikiniz de boşanmayı istiyorsanız .. oyle de olsa davayı bir kisii açacak .. masrafı o yada ben odeyecem anlaştık şeklinde bir madde belirtiyorsun ücreti masrafları o kisii cekiyor.. beraber bir avukata gidin o işlemleri başlatır..

Bazı sebeplerim var
Gurur da değil
Özel şeyler açıklayamiyorum
Bn istemesemde o bu konuda çocuklarını madur etmez bu konuda tereddütüm yok
Nafaka almaya engel olacak özel sebep ne olabilir bilmiyorum. Sizin de bir düşündüğünüz vardır ama nafaka almamanız büyük hata olur.

Karşıda en sağlam eş Olsa, yine de hukuki olarak bağlamak lazım. Bir de erkekler, kadın uyanmadan, haklarını aramadan çabuk bitsin Boşanma diye de anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor kimi zaman. Avukata gidip kendi lehine bir dilekçe yazdırmanlazım.

iki Tane çocuk var. Siz Tek başınıza nasıl bakacaksınız? Zaten eşinizle tüm bağlarınız kopamaz, çocuklar için muhakkak görüşeceksiniz. O yüzden hemen boşanayım, kurtulayım demeyin boşuna.

eşiniz şimdi öderim der, daha sonra evlenince yeni eş sıkıntı çıkarır, hukuki olarak kanıtlayamazsınız.

sonra devamlı uğraşacağınıza, şimdi başındayken toptan halledin. Çocuk olmasa gayet normal olabilir ama çocukla hata olur nafaka istememek. Belki siz ben altından kalkarım diye düşünüyorsunuz ama Kendinizi değil, çocuklarınızı düşünün. Eğitimleri var, harcamaları var. Siz tek başınıza yapmadığınıza göre, eşiniz de sorumlu bunlardan.

Kızlar anlaşmalı boşanma davası nasıl oluyor bilgi sahipleri anlatabilir mi ?
Ne kadar ücret ödüyoruz ve ne kadar bir sürede bitiyor ?
Süreçleri neler ve nereye veriyoruz dilekceyi
Avukatınız olursa o hallediyor zaten. Acvukatınız yoksa, anlaşmalı boşanma protokolü hazırlıyorsunuz , anlaştığınız maddeleri yazıyorsunuz ikiniz de imzalıyorsunuz, dava dilekçesi ile birlikte adliyeye gidip davanızı açıyorsunuz. 300 TL civarında harç çıkacaktır. Sonra o sırada gün belirlenebilir orda , kaleme sorarsınız.

Açıkçası yoruldum
ne yazık ki anne ve baba sıfatını taşıdığınız için sürekli karşılaşmak zorunda kalacaksınız. Çabucak eşinizden kurtulmak istiyorsunuz ama bu mümkün değil bu yüzden akıl sağlığınız için eşinizin hataları yüzünden evliliğinizi bitirdiğinizi kabul edin . bu travmayı en az ile atlatmak içinde bir psikologdan yardım alın. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorsunuz ve vereceğiniz kararlar sizi değil çocuklarınızı da etkileyecek. oldu bitirdi ye getirmeyin boşanma işini

Avukayt tutmanıza gerek yok anlaşmalı boşanma davasında.
1 yılı geçtiyse sorun olmuyor.
İnternette anlaşma boşanma protokol örnekleri var.
Birbirinizden herhangi bir talep olmadığına dair bı yazı.
Dava açarken ücret ödersiniz sadece.
Dava günü gidip boşanırsınız.
15 içinde de imza atmamız gerekli.
Sonra boşanmış oluyorsunuz.

Kendiniz bir an evvel boşanmak istiyorsunuz diye çocuklarınızın nafakasını almak istememeniz çok yanlış.
Eşiniz madem bu kadar güvenilir bir baba, nafaka talebinizi de normal karşılayacaktır zaten. Bir avukatla görüşüp mantıki adımlar atın.

herkes gibi ben de diyim çok çok çok çok ama çok yanlış yapıyorsunuz avukata gitmemekle
özel nedeniniz ne ve nasıl eminsiniz anlayamıyorum ama 5 yıl sonra hadi 10 yıl sonra değişmemesi için hiçbir neden yok.
adamın da işine geliyor tabi "ben size bakarım" diyor.
şimdi bir anlık bıkkınlıkla off bitsin de kurtulayım diyorsunuz çocuklar gibi
Ama biri elinizde biri karnınızda 2 çocukla, genç kızlar gibi sorumsuzca davranma lüksünüz maalesef ki yok.
evet sıkılacaksınız, evet kocanızı belki 1 yıl daha göreceksiniz ama bu yapmanız gereken şey.
Şu süreçte elinizi taşın altına koymalısınız. Çocuk kolay büyümüyor.

Back
X