• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatılmaz yaşanır :)

Hee yaa bacımmm sen nasılsın bakim rengimizi belli edelimm..
Görümcem(konuşmadığım) bize soğuk davranıyoo herkeze misafirperver diyomuş arkamdan konuştuğumuz zamanlarda eee nabza göre şerbet lovele beni loveliyim seni.. :)

Sabret canım bak ben kızgınlıkla kalktığımda daha 3 aylık evliydim..
Sabrettim direndim onları mutlu etmicem dedim hıı olmuyormu pürüzler mutlaka var yinede herşey çok çok mükemmel değil (kaynanam)
Ama olsun napim bunada şükür bacımm daha kötüleri var napalım Rabbim sınıyor bizede güler bu hayat heralde..
Üüzülme bebem giderler mecbur gidicekler
Evlat büyütüyoruz sabredelim kii oğullarımızda babalarına benzesinler annecimde annecim diyip bizi tutup eşlerini ezsinler ayhh şaka tabiki :) :)
Herkez evini yuvasını bilsin..
Biz çok mutlu olucaz ben hep düşünüyorum bir yoldayım karanlık elimde bir MuM var...
sadece aydınlattığı kadarıyla önümü görebiliyorum 1 adım ötesini değil ama biliyorum ki kocaman bir aydınlık beni bekliyor usul adımlarla yürüyorum

Takıl peşime bacımmm mutluluk uzakda değil ..

Kızlar günaydın. Bugün size moral vereceğim. Üniversitede bir arkadaşım vardı, babasını kanserden kaybetmiş, annesi ise şizofrendi. Arkadaşım dört kardeşin en büyüğü idi ve her zaman ayakta durmayı başaryordu. Nasıl yaptığını sorduğumda, benden kötü durumdakilere bakıp halim şükrediyorum dedi. Bugün anne ve babasını genç yaşta kaybedenler bölümüne resmen içimdekileri kustum. Biraz uzun oldu ama okuma fırsatınız olursa halinize şükredeceğinizi düşünüyorum. Hadi artık pmbe gözlklerimiz takıp öyle bakalım hayata...

Allah iyiliğini vermesin ben de ilk mesajda günah çıkartayım deyince kayınvalidene bişey yaptın sandım. Hoş, yapsan da haketmemiş değil ya kaydirigubbakcemile3
Neyse, canım sen kafana bunları taka taka ne olmuş sağlığın bozulmuş. Canına yazık değil mi? Eşinle aranı bozsalar neyse dicem ama öyle bir durum da yok. Sen her laflarına kulağını tıka derim ben. 4 yıl olmuş bak. Bu saatten sonra anca konuşur dururlar.
Bazen bu yaprak dökümündeki fikrete kızıyoruz ya kaynanasına bi laf etmiyo diye, aslında düşününce en güzeli öylesi. O orda konuşsun dursun sen kaile bile alma, hatta fazla görüşme, arayı soğut.
Allah kolaylık ve sabırlar versin.

Kızlar, ben bugün ızmir'e gidiyorum, yarında Bilecik'e. Bir iki günlüğüne gittiğim için bilgisayarımı götürmüyorum. Ev işimi halldeceğim. Pazar yada pazartesi görüşürz. Benim için dua edin olur mu?

Allah iyiliğini vermesin ben de ilk mesajda günah çıkartayım deyince kayınvalidene bişey yaptın sandım. Hoş, yapsan da haketmemiş değil ya kaydirigubbakcemile3
Neyse, canım sen kafana bunları taka taka ne olmuş sağlığın bozulmuş. Canına yazık değil mi? Eşinle aranı bozsalar neyse dicem ama öyle bir durum da yok. Sen her laflarına kulağını tıka derim ben. 4 yıl olmuş bak. Bu saatten sonra anca konuşur dururlar.
Bazen bu yaprak dökümündeki fikrete kızıyoruz ya kaynanasına bi laf etmiyo diye, aslında düşününce en güzeli öylesi. O orda konuşsun dursun sen kaile bile alma, hatta fazla görüşme, arayı soğut.
Allah kolaylık ve sabırlar versin.

Aynen öyle susmak bazen en iyisi ben konuştuğumda ortalık fazlasıyla geriliyor ben söylüyorum o söylüyor eşimle kötü oluyorum sonra..
susuyorumm..:hulya:

edanazcım inşallah işlerın yolunda gidevev işinide halledersın seker..
allahyardımcın ve yanında olsun sağsalım git gel beklıyoruz...

Sizden ayrı kalamadımi bilgisayarımı da aldım yanıma kızlar. Size canlı yayında haberleri vereceğim canlarım...

tr lelli ben çogu zaman beceremıyorum o susmayı yeni yeni öğrendim..

eşiminişlerıuzayabilirmiş türkıyeye ben tek dönebilirmişim.kaynım cumartesı libyaya gerı dönuyor kayın valıdemle eltımde diğer eltıme geçer heralde(diğer eltım kardeşinin kız evden bile kovdu ama ne hikmetse hayın valıdem pek bi sever yiğenini bide sevmıyomderrr)
gidecekleri hissinden heralde ölebi rahatladım. eşimede yüz vermedım biraz baktım dün sırnasıılgilenmıyorsun benımle özledımfalan filan içimden dedım ...

ha şöle yola gel..

türkıye yegidersem bu defa çok farklı olcam.kayın valıdemın peşine takılıp oraya buraya gitmiycem bende yanımda götürmeyeceğim..
en önemlisi artık ona süreklı harcama yapmıycam...

tr lelli bir buçuk ay bende kaldı ilk geldı bigiydırdım ayakkabısından iç çamasırına kadar bide 100 tl verdim.sonra 10 geçti düğün vardı altın aldım en pahalı mazalardan giydırdım. arada yelek etek ne bulduysak alıyoz.görümcem hamıleydı bebeğine bişeyler aldı ben ödedim..enson bayram geldı dedım parası yoktur çocuklara falan harşlık verirdedim gene bi mıktar para verdım sonra geldim eimın yanına eşim ne dese begenırsın kaz bulmuş yolmuşlar seni....
(bide anneme ödetme hiçbişeyı dedi eşim sonra bana kaz dedi)

edanaz iyi yapmışsın bacım hayırdır senin ne işin var bakem hoş hesapsormak haddimizedeğil meraktan...

edanaz iyi yapmışsın bacım hayırdır senin ne işin var bakem hoş hesapsormak haddimizedeğil meraktan...

Gerçi benim olaylarımda çok hızlı geliiyor da. Şimdi benim eşim ex eşim oldu ya, ben adamı boşadım ya, İzmir'i çok küçük bir sahil beldesinde yaşıyoruz, memur olduğum için buradan kaçmak amacı ile tayin istedim. Tayinim istediğim yer olan Bilecik'e çıktı. Bu arada daha ev tutmadan nakliyeyi filan ayarladım, yarın Bilecik'e gidiyorum, ev tutacağım, 15 nisanda da işyerimden ilişik keserken ben eşyalarım yüklenecek yeni hayatıma yola çıkacağım. Onun için diyorum ya siz bana bakmayın diye.

Edanazcım o yazını okudum yorum yazdım bebem ve çok üzüldüm..
Baya şeyler yaşamışsın :( :(
Tabi uzak kalma bizden pc boş bulunca hemen koşuyorum bakmaya sizi merak ediyorum
Ben çok alıştım size..
Tangercim napalım cicim yaa susmakdan başka çare yokki ben ilk zamanlar çok karşılık veriyordum hani sabredemiyordum baktım kaynanam hiç altında kalmaz
Ayyy bıktım onla dalaşmakdan susuyorum..
Ne hali varsa görsün
Rabbim e dua etsin beni bunun eline düşürme diye..
Evet canım kendinide enayi yerine koydurtma sakın ne de olsa ses çıkarmıyo diyede ezmesinler yeri gelince belli et soğukluğunu seviyeni bi yerde durmayı bilsinler..

tr lellicim ben eşim konusunda dedım kayın valıdemle ben topu topu yanyana en fazla 3 aykalmışızdır bırı kaynımın düğünde 1 ay diğerındede eşimcezaire gelınce ben tek kalmıyım dıye yanıma geldı benkayın valıdemleağız dalasına girmem lafımı söler odama yada mutfagageçerim...

Kızlar kaynanaya cevap vermek için kendiniz yormayın, boğazınızın kuruduğu ile kalırsınız. Bu kaynanalığın şartıdır, her zaman son sözü kaynana söyleyecek. Hem bir sır vereyim mi size? Siz ona cevap vermedikçe yüzünün aldığı renge dikat edin, hayatınızda hiç görmediğiniz renk ve tonları kaynananızın yüzünde göreceksiniz. ıyi eğlenceler. Ben denedim mi bunu? Evet denedim, sonuç kadın az daha çatlıyordu, tansiyonu çıktı hastanelik oldu, hayatımda ilk defa pembeden başlayıp mora kadar uzanan bir renk cümbüşünü canlı izledim.

Kendinizi germek yerine biraz sabredip böyle çözümler bulun. Hem eşinizle aranızda sorun olmaz, hem de bir tansiyon yükseli iki yükselir üçüncü de ne olacağı takdiri ilahi. Siz de suçlanmazsınız, kaynananıza cevap vermiyorsunuz, saygısızlık etmiyorsunuz, neden konuşmadın diyen olursa da annem o kadar güzel konuşuyordu ki onu dinlemeyi tercih ettim dersiniz. Burada sihirli sözcük "annem" ayyyy ne kadar yalakayım di mi? Ama inananın hayatınızda başka hiçbiryerde o kadar engi göremezsiniz sırf bunun için anneciğim bile denir...

Aynen canım yaa konuşmayıncada evde küs gibi duruyosun diyo eşim ama ben onla konuşarak iletişim kuramıyorum..
Ben kaynanamla konuşamıyorum yüz verirsem tepeme çıkıyor
Yüz vermemem lazım ki bana seviyeli sınırlı davransın yüz verdiğimde dokundura dokundura söylüyor laflarını yarı şakayla yarı direk
Amannnnnnnnn kimse çözememiş ki kaynana sorununu ben çözeyim boşuna kafa çatlatıp patlatıyorum..
Ben bu kadına ya öyle ya böyle katlanıcam boşuna yormim kendimi..
"Anne" kelimesinide hiç ona kullanmadım kullanmam da çünki hak etmiyor o değerli sözcüğü..(çok mecbur kalırsam dilimin ucuyla accık diyorum)

bende anne demem sölersemde mecbur kalınca genelde m******* anne derim.ismıyle eniöle binadakı yaşlılarafalan dersınya akraba olmayanlara onun gibi bişeyişte...

Back
X