ahh bacım ahhh tanger bende öyle dün duyuncaaa eşimden başımdan kaynar sular döküldü..
gelicekler biletlerini gidiş dönüş almışlar dedi anam dedim nerelere gidim ben kıslar 2şer tanede veletleri var ve hep hizmet bekliyolar bunlar bunlar hanım efendi gibi böyle onlar oturcak sen ayaklarına getireceksin..
tanger napcaz bacı bilmiyorum kii
Tam böyle ahh oldu diyorum kocama övgüler yağdırıyom sonra sinir oluyorum
bunlarda gelip başıma kalıcaklar boyna hizmet etcem ben hizmetci gibi..
Eşime dün söylendim istemiyorum tatile gidicektim ben bütün yazımı zehir ediceksin bana mecburmuyum İSTEMİYORUM diye hatta ileriye gittim baya ses tonum yükseldi kaynanam da bizde ya duydu o da muhtamelen..
AZ bozuştuk
yaa millet tatil yapıcak gezicek diye ben mecburmuyum ama canımm 1 haftada evimi talan eder onlar yeter 1 hafta onlara talan etmeye

tanger üzülme bebeğim ben balayındayken benim evimde gelip kaldılar napak daha evimde 1 gece bile yatmamıştım..
Balayından hayellerle dönüyodum arabada ist sınırlarına girene kadar
__ohhh bi duşş
__mis gibi yemek yaparım
__akşam olmadı bir film takar izleriz diyee
anammmmm 1 haftalık evliyim balayı sonrası kapıyı görümcem ve kayananm açtı bana
evimin kapısını benim içinde 1 gece bile yatamadığım kurdelası üstünde olan bütün eşyalarımın benim evimin hayalimdeki evimin içinde böleee ohhhh yatmışlar kalkmışlarr yemişler içmişlerrr
ahh ben neler çektimmmmmmmmsenağlama
BACIM bizim rahata ercemiz yok valla