• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatılmaz yaşanır :)

Yok be canım. ınsan bir kere kırılınca bazı şeyler telafi edilmiyor. Ben bebeğimi kaybederken bile yalnızdım. Eşim yokdu yanımda. Ve bir daha hamile kalamadım. Bunların acısını nasıl unutacağım.Nasıl unutturacak bana. Beni bayramlarda yalnız bırakıp annesine gittiğini nasıl unnuturacak. Komşulardan utanırdım, eşim beni yalnız bırakıp annesine gidiyor, annesi beni istemiyor diye o eve gelene kadar bırak dışarı çıkmayı, perdeyi bile açmazdım kimse dedikodu yapmasın diye. Şimdi ben herşeyi bitirdim ve bana yapdıklarının cezasını kesiyorum, artık intikamın zevkine varıyorum

canım çok üzüldüm.birazda olsa anlıyorum insan unutamıyor bazı seyleri benımde eşim ben doğum yanımda yaparken yanımda yoktu biraz işi yüzünden ama daha çok kardeşinıne kız istemeye işi vardı bende çok üzüldümoğlum doğunca yoğun bakıma aldılar eşim yanımda yoktu. eşimiçok seviyorum ama o an yanımda olmadığı içinde çok kızıyorum hoş burnundan da getirdim ya :)

Bunlar sadece birkaçı. En çok gücüme giden annesi ve kızkardeşine karşı beni hiç savunmamsı, sözünü geçirememesi idi. Gerçekten çok kırdı beni, eşimi deliler gibi seviyordum, öyle aşıkdım ki, o işten gelirken heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. Düşün ki neler yaşadım da artık bunları hissetmiyorum, sadece iyi bir insan olarak görüyorum onu. Onu affettim, affettim demek yaptığı herşeyi unuttum demk değil benim için. Ona hakkımı da helal ettim, kızgınlığımı da attım. Artı bütün olumsuz duyguları attım içinden. Ona beddua etmedim, etmeyceğim da asla. Allah yolunu açık etsin, güzel günler görsün diyorum, ama bu günlerinde ben yanında olmayacağım artık. Hak ettiğimin onda birini verse idi gene sesimi çıkarmazdım. Ama yaptıklarını hak etmemiştim.

edanazcım üzücü gerçekten insallah bundan sonra sana daha çok değer veren insanlarla karşılasırsın..

ne güzel cnm eşin yanında o yönden şanslısın eşin annesinin tarafında olsa hep ezilirdin yahuı ben anlamıyorum çocuğunu düşünen bir anne böle yaparmı neden huzursuz ediyoki sizi sevmese bile çocuğu için susar insan ama bazıları buna katlanamıyor allah yardımcın olsun cnm

Sağol teşekkür ederim. Ama inan ben artık hiç üzülmüyorum. Dediğim gibi olumsuz herşeyi çıkardım hayatımdan. Çok mutluyum, çok hayalim var. Benden sonrası tufan. Hiç ama hiçbişey için üzülmeyin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Unutmayın, siz ne kadarına izin verirseniz insanlar sizi o kadar üzebilir

Sağol teşekkür ederim. Ama inan ben artık hiç üzülmüyorum. Dediğim gibi olumsuz herşeyi çıkardım hayatımdan. Çok mutluyum, çok hayalim var. Benden sonrası tufan. Hiç ama hiçbişey için üzülmeyin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Unutmayın, siz ne kadarına izin verirseniz insanlar sizi o kadar üzebilir

edanazcım böle düşünuyor olman çok güzel arkadaşım ya bravo..
her zaman güçlü kadınları takdır etmişimdir..

Selam bacılar..
Bende bi değişiklik yok valla dün akşam takılar felan 1 e kadar uğraştım bakamadım akşam şimdi okudum yazıları..
Edanazcım anladım cicim adam değerini anlamış dönüyor peşinde ahhh bi de zamanında anlasalar
tanger bacım senden ne haber hava güzel çıktım bi dışarıya market felan bi tur attım cıvıl cıvıl cocuğunu kapan dışarda valla..

Selam kızlar, iyi olmanıza sevindim. Hayat çok güzel. Artık kimse bizi üzemez anlaştık değil mi? Biraz da başkaları bizim için uğraşsın. Taşıma su ile değirmen dönmüyor...

Aynen öyle ben dün gece az gerildim ama annem bu gün motive etti benii..
Yaaa 3 görümcem var 1 i burda 2si şehirdışı
o ikisiyle 2-3 defa anca görüştüm gitmiyoruz gelmiyolar uzaktalar
haziranda gelicekmiş ikiside
burda işte 3 eltiyiz.. bide konuşmadığım görümcem var..
2 görümcemde gelip bizlerde kalıcak 20 gün kadar bende kalıcakları 1 hafta ancak ama bilmiyorum yaa sıkıntı yaptım biraz..
Burdakiyle konuşmuyorum onlarlada bişiler yaşanır mı felan diye endişe ediyorum misafir gelicekler sonuçta evime
Ne olursa olsun misafirperverlik göstermem lazım zoraki tebessüm şart..
işte bu zoraki tebessümü gösterip sorun yaşamadan hadi siz sağ ben selamet olayını halletmem lazım
Sorun yaşamam inşallah çokda samimi olmıcam ama
Analarını sevmiyorum yaa kızlarıda itici geliyoo bana (kız anaya çekermiş)..
ben iyice paranoyaa oldum..

Aynen öyle ben dün gece az gerildim ama annem bu gün motive etti benii..
Yaaa 3 görümcem var 1 i burda 2si şehirdışı
o ikisiyle 2-3 defa anca görüştüm gitmiyoruz gelmiyolar uzaktalar
haziranda gelicekmiş ikiside
burda işte 3 eltiyiz.. bide konuşmadığım görümcem var..
2 görümcemde gelip bizlerde kalıcak 20 gün kadar bende kalıcakları 1 hafta ancak ama bilmiyorum yaa sıkıntı yaptım biraz..
Burdakiyle konuşmuyorum onlarlada bişiler yaşanır mı felan diye endişe ediyorum misafir gelicekler sonuçta evime
Ne olursa olsun misafirperverlik göstermem lazım zoraki tebessüm şart..
işte bu zoraki tebessümü gösterip sorun yaşamadan hadi siz sağ ben selamet olayını halletmem lazım
Sorun yaşamam inşallah çokda samimi olmıcam ama
Analarını sevmiyorum yaa kızlarıda itici geliyoo bana (kız anaya çekermiş)..
ben iyice paranoyaa oldum..

önce bir gelsinler. evham yapma. sana nasıl davranırlarsa aynı karşılığı görürler. Rüzgar eksinler onlara fırtına olarak geri ver. Bu arada öğleden sonra canım işe gitmek istemedi izin aldım evdeyim. Keyif yapmmak ne güzel..........

selam tr lellicim
şu saate kadar çok iyidim şu an moralim çok bozuk hatta ağlamak istiyorum..

küçük kaynım yurtdışından türkıyeye geldı.türkıyede evlerı yok eltımde kalıyolardı.meger 2 gundur benım evde geçmişler ya ben ne zorluklarla oevı yaptım bendehamıleyken babamın evınde kaldım benımdeevim yoktu ozaman maşallah ya rahatınada pek düşkün bizim gelın bir ben böle yapamadım vallahı yapmıycam onların yüzünden kavga etmiycem...
eşim bile çok sasırdı tepkı vermedın dedi ama kızdığımı anladı dedi içinde kaynıyor sular tekrar soğuyoyorsun dedi gülerek bende dedim bu defa yapmıycam varsın içimde kaynasın soğusun dedim..şimdi bile yazarken öle zor yazıyorum ki ağlamak istiyorum ben onlardan hiç bişey görmedım ama onlar benım evımde sefasürüyorlar allahtan reva mı bu..
senağlama senağlama

edanazcım keyfin bol olsun...
tr lelli şimdiden sitres yapma canım hele bir gelsınler...
sen otoriter ol senın evınde misaafir olduklarını anlasınlar...

selam tr lellicim
şu saate kadar çok iyidim şu an moralim çok bozuk hatta ağlamak istiyorum..

küçük kaynım yurtdışından türkıyeye geldı.türkıyede evlerı yok eltımde kalıyolardı.meger 2 gundur benım evde geçmişler ya ben ne zorluklarla oevı yaptım bendehamıleyken babamın evınde kaldım benımdeevim yoktu ozaman maşallah ya rahatınada pek düşkün bizim gelın bir ben böle yapamadım vallahı yapmıycam onların yüzünden kavga etmiycem...
eşim bile çok sasırdı tepkı vermedın dedi ama kızdığımı anladı dedi içinde kaynıyor sular tekrar soğuyoyorsun dedi gülerek bende dedim bu defa yapmıycam varsın içimde kaynasın soğusun dedim..şimdi bile yazarken öle zor yazıyorum ki ağlamak istiyorum ben onlardan hiç bişey görmedım ama onlar benım evımde sefasürüyorlar allahtan reva mı bu..
senağlama senağlama
Üzme kendini, hadi sakinleş. Sinirlerine günah. Bak şöyle düşün. Onlardan sana bir hayır gelmemiş ama, onlar Türkiyeye gelince kalacak yerleri bile yok esaında sana muhtaçlar. Allah onları senin kapına muhtaç ediyor. Eğer kafaları bassa onlarda böyle olduğunu görürdü. Hiç üzme kendine allah herkese yaptığının karşılığını veriyor ama insanlar nankör olduğu için anlamıyor. Hadi bunun keyfini çıkar...

ahh bacım ahhh tanger bende öyle dün duyuncaaa eşimden başımdan kaynar sular döküldü..
gelicekler biletlerini gidiş dönüş almışlar dedi anam dedim nerelere gidim ben kıslar 2şer tanede veletleri var ve hep hizmet bekliyolar bunlar bunlar hanım efendi gibi böyle onlar oturcak sen ayaklarına getireceksin..
tanger napcaz bacı bilmiyorum kii
Tam böyle ahh oldu diyorum kocama övgüler yağdırıyom sonra sinir oluyorum
bunlarda gelip başıma kalıcaklar boyna hizmet etcem ben hizmetci gibi..
Eşime dün söylendim istemiyorum tatile gidicektim ben bütün yazımı zehir ediceksin bana mecburmuyum İSTEMİYORUM diye hatta ileriye gittim baya ses tonum yükseldi kaynanam da bizde ya duydu o da muhtamelen..
AZ bozuştuk
yaa millet tatil yapıcak gezicek diye ben mecburmuyum ama canımm 1 haftada evimi talan eder onlar yeter 1 hafta onlara talan etmeye :(
tanger üzülme bebeğim ben balayındayken benim evimde gelip kaldılar napak daha evimde 1 gece bile yatmamıştım..
Balayından hayellerle dönüyodum arabada ist sınırlarına girene kadar
__ohhh bi duşş
__mis gibi yemek yaparım
__akşam olmadı bir film takar izleriz diyee
anammmmm 1 haftalık evliyim balayı sonrası kapıyı görümcem ve kayananm açtı bana
evimin kapısını benim içinde 1 gece bile yatamadığım kurdelası üstünde olan bütün eşyalarımın benim evimin hayalimdeki evimin içinde böleee ohhhh yatmışlar kalkmışlarr yemişler içmişlerrr
ahh ben neler çektimmmmmmmmsenağlama
BACIM bizim rahata ercemiz yok valla

Sabrede bileceğimiz kadar daynıcaz elimizden gelenin fazlasını yapıcaz napalım canım ikimizinde birer çocuğu var seninde oğlun var benimde..
yarın öbür gün okula başladıklarında arkadaşları babamla şu filme gittik babamla maça gittik babam bana bunu aldı bakkk.. dediklerinde bizim çocuğumuz dudağını büzüp baksın mı
Yemin ediyorum eşimide geçtim evladım için hepsini karşıma alır katlanırım
Oğlumu ezik büyütmicem..
napalımm kii bilmiyorum sihirli değnek lazım çok mu şey istiyoruz yaa istediğimiz tek şey huzur.. bizi biraz bi başımıza bıraksınlar rahat bıraksınlar..

Back
X