Anlatılmaz yaşanır :)

günaydın edanazcım eşim anlıyorduilk gun anladı 2.gün üzülmem tamamen boşuna geldi..aksam konuştuk yarım yamalakişte baktım sonu kaygaya gidiyor oda bende bişey demedık...
eşim bukonuda bişey ypmaz kardeşi neticede çıkın demez..

ne kadar yüzsüzlermiş yanı bukadarını beklemıyordum en acısıda şidi kendı evıme misafir gideceğim...
bilmıyorum ya gidince evimde misafir gibi davrancam..
yada iplemiycem kımeyı eşimle gezicem eylencem evın yönetımınıde ben alıcam hangısı yapsam bilmıyorum..
ama bunu fena soracam hepsınden...

Üzme kendini, eşinin kardeşi olsa da sonuç değişmez. Senin kardeşin böyle bişey yapsa, eşini üzse sen müdahale ederdin ama. Bu işte erkeklerin zayıf noktası. Onlar için eşinle kavga etme değmez. Evine geldiğin zaman, hepsini halledersin. Bir kaç iğneli sözle misafir olduklarını hatırlarırsın. Gene de eşinin müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum. Seni bu kadar üzmeye hakları yok. Küçük küçüklüğünü bilsin biz zaten onları kovalamamakla büyüklüğümüzü yapıyoruz.

evet beni bukadar üzmeye hakları hiç yok edanazcım snaa katılıyorum...

yatıyorum kalkıyorum aklımdalar ruyamda bile kaynımı görüyorum. kızlar aslında ben bu kaynımı seviyorum ıyı çocukdu nasıl böle bişey yaptı düşünmedi anlamadım hoş eşi sağolsun çocugu çeviriyor parmagında nasıl düşünsün...

allahım bana sabır ver ben nıye böle takıldım 3 gündür anlamıyorum.boşverdıyorum bi an rahatlıyorum bide bakıyorum yıne aynı seyleri düşünup kızarken buluyorum kendımi...
allahhım senden kendım için sabır diliyorum rabbim sen buyuksun...

evet beni bukadar üzmeye hakları hiç yok edanazcım snaa katılıyorum...

yatıyorum kalkıyorum aklımdalar ruyamda bile kaynımı görüyorum. kızlar aslında ben bu kaynımı seviyorum ıyı çocukdu nasıl böle bişey yaptı düşünmedi anlamadım hoş eşi sağolsun çocugu çeviriyor parmagında nasıl düşünsün...

allahım bana sabır ver ben nıye böle takıldım 3 gündür anlamıyorum.boşverdıyorum bi an rahatlıyorum bide bakıyorum yıne aynı seyleri düşünup kızarken buluyorum kendımi...
allahhım senden kendım için sabır diliyorum rabbim sen buyuksun...

Görüyorsun ne kadınlar var. Sen herşeye rağmen şim üzülmesin derken, millet kendi rahatı için kardeşleri birbirine düşürecek. Haklısın ama bak insanlar değerini karekterini böyle ortaya koyuyor. Eltin olacak o kadının yaptıklarını sen yapamazsın, sana yakışmaz, tabi ki malak gibi senin evine yerleşmeye hakkı yok. İstesen eşini gaza getirip onları evinden çıkarabilirsin ama o zamna eşin ile kaynın arasında kırgınlık olur ve senin de eltinden farkın kalmaz. En güzeli sen evine gittiğnde kaynınla eltine hoşgeldiniz, gerçi kim evsahibi kim misafir pek belli omuyor ama, keşke önce bir izin istese idiniz gibi laflarla iğneleyip, içini soğutman olur. Uyma ona, inme o seviyeye

Bacılarrr SELAM...
Ben 2 gündür pek evde duramadım bakamdım buuraya oğlumu evde tutabilene aşk olsun sabah parka o oynuyor ben yürüyüş yapıyorum öğlen alışverişmerkezine (hamburger keyfii lunapark..) akşam da takıya devam baya yoğun 2 gün sonrası bu sabah kötü uyandım fecii bi baş dönmesii hemen en yakın polikliniğe gittim tansiyonuma baktırdım büyük 160 kücük 70 çıktı
Tansiyonum 16-7 büyüğüm yüksek çıktı..
Kaynanam bende değil artık ohhhhh beeeeeeeeee
Biraz stresliydim bende diye eşimlede ufak 2 tartışmam olmuştu söylemiştim yaa size surat asıyordum biraz ucu bana dokundu sanırım çarpıntım vardı tansiyonum tavan yapıyor..
Eşimi aradım demin tansiyonum böyle böyle başım dönüyo felan dedim işte kafana niye takıyorsun stres yapma nolur dikkat et kendine (teselliler motiveler) dedim hep snein yüzünden nedir sizden çektiğim yaa bide bu yaşta tansiyon hastası ettiniz gibi söylendim bi sürü..
Az başım dönüyo ama iyiyim (kötüyüm yaa ben kötüye bişicik oomazz..)
Onun harici bende pek bişe yok..
Tanger canım yazılarını okudum Edanazcım seninde yorumlarına baktım kızz etmeyin yaa bakın 3 gün kafama taktım kaynanam bende diye stres yaptım yok görümcelerim gelicek felan diye eşimle tartıştım az moralim bozuldu kii hiç tansiyon nedir bilmem bende böle bişe hiç olmadı tansiyonum çıkmış.. Kendimizi hasta ediyoruzz Tanger sende benim gibisin canım yaa aman boşverrrr diyemiyosun..
Aynen bende böle yatağa uzanır bi dünya düşünürüm o niye böyle yaptı bu niye böyle dedi.. düşün dur..
Sonuç herkez keyfindeee biz streste..

Bacım kelin ilacı olsa başına sürer. Siz bana bakmayın. Bugün ex eşimle çok şiddetli bir kavga ettik. Ne nankörlüğüm kaldı, ne de boşa giden 9 yılı. Resmen çıldırdım. Şimdiye kadar hiç yapmadığım şeyleri yaptım, çığlık çığlığa bağırdım, ailesine sövdüm, abisini aradım abisi bana fırça atmaya kalktı, ona da söylendim suratına kapattım, ex eşim kollarımdan tutup beni susturmaya kalktı, eline yüzüne neresine gelirse vurdum. Ne arıyorsun madem benim evimde hala git dedim. 9 yılın bedeli olarak 10.000 lira verecekmiş bana. Adam sanki ex karısına değilde sokak kadınına lütufta bulunuyor. Ben nasıl sevdim bu adamı, ne kadar zavallı bir insanım. O kadar kötüyüm ki sakinleşemiyorum. Ağlıyorum ve elim ayağım titriyor sinirden.

Ahh canım yaaa kıyamam bende öyleyim bacım yaa 2 gündür stres yaptım
Benim eşimde annemle iyi geçin diye dır dır edip duruyor evimdeydi yaa 1 haftadır ben pek evde durmadım konuşmadımda kaynanamla yokmuş gibi davrandım eşimde annemle konuşmuyosun küs gibi duruyosun niye böyle yapıyosun gelmiş evine iyi geçinsen nolur gibi nutuklarla kafamı şişirdi..
Ya kardeşim gelmiyo içimden sohbet etmek onla zorlamı konuşucam evime geldi kaldı yedi içti hiç ses etmedim karışmadım konuşmadım gitti
Bu adam verem etcek beni tansiyonum çıkmış işte benimde bu kaynanam yine gelip beni eşimle birbirimize düşürmeyi başardı yhaa bravo yanii bravo
yaa edanaz bacım yaa napim kadınla konuşasım gelmiyor zorla mı içimden gelmiyor napcam hiç bilemiyorum
Senin ex de kaşınıyo hee kız hasta eder bu adma senii ya düşsün artık yakandan ya da az insan olsun ya hala evine geliyor peşinde bu nafaka için mi dönüyo yoksa peşinde kandırma rajonlarında..

Gelemeyecek zaten artık. Utanmaz rezil, insan müsvetteleri. Söylediği sözler için köpek gibi pişma ama. Öğleden sonra telefon ediyor utanmadan akşam gelip eşyalarını alacakmış, gelme istediğin birkaç parça eşyayı söyle hazırlarım ben dedim. Bir parça bile eşyası benim evimde kalsın istemiyormuş. Şimdilik lazım olanları veririm, gerisini de sonra veririm dedim. Gelip hemen toplayıp gidecelmiş, gelmeden önce haber ver dedim bende. Şimdi aradı 2-3 saati bulacakmış gelmesi. Ne zaman istersen gel al eşyalarını git dedim. Senin paranı da istemiyorum, ben sokak kadını değiim dedim. Yanlış anlamışım, ben rahat edeyim, sorun yaşamayım diye para verecekmiş bana, istemiyorum senin zırnığını bile dedim. Söylediğin laflardan sonra öleceğimi bilsem de almam senin paranı, git ananla bacının gözünü doyur. Sen para ile satın alınacak kadınlara alışkınsın, benim onurlu gururlu bir kadın olduğumu görmedin, yazıklar olsun sana harcadığım yıllarıma dedim. Yalvarıyordu daha ama ben suratına kapattım telefonu. Yüzsüz adam ya. Adama S..... git bu evden dedim hala eşyalarımı alacağım diyor.

:( seni üzmeye incitmeye kararlı psikolojik olarak çökertmeye meyilli.. Aladanma derim.. gül geç
O senin umursamaz tavırlarını gördükçe dahada sinir olur umursama hadi hadi deee gitsin yol orda de sağdan git cüzdan bulursun deguclubacismile

Öyle yapacağım zaten. Adam resmen benim değilsin ya seni delirtirim, hayatını yaşanmaz hale getiririm mantığında. Şimdiye kdar sustum diye kiminle dans ettiğini anlamadı, gelsin eşyalarını almaya da görsün gününü.

tr lelli gez bacım sefan olsun düşünme değmez ya sağlıgını düşün canına yazık..

edanazcım ne istıyor eskı kocan boşanmışsınız düşsün yakandan gitsın ne hatr ederse etsın senı kaynedıncemi aklı basına gelmiş:)
kızlar bende buün evde yoktum gezdım.alışveriş yaptım türkıyey dönecezya yavaş yavaş başladım hedıyelere anacığıma ayakkabı alldım 2 de bunların elbisesınden aldım yöresel anneme (kayın valideme almadım beğenmediği gibi sağol bile demiyor)
bizde eşimle tartışdık bugun iyiyiz..

bide ben gizli numaradan kendı evımı aradım kaynım çıktı konuşmadım kapattım.hala evdeler yanı yüzsüzler
:)

Günaydın!
bacılarım alıştım valla size yaa :)

Sanki bayadır tanıyorumda hep kahve keyfi eşliğinde dertleşiyormuşuz gibi..

Dün gece fena yoğundum bakmaya fırsatım olmadı oğlumda saolsun oyun oynucam diye vermiyo alabilene aşk olsun..
Kendimi fena işe verdim..
Eşimde sürekli dün akşama kadar aradı durdu nasılsın nasıl oldun diye..
Çok ama çok güzel bir gün kaynanamsızz dertsizz ohhss
az biraz bu sabah yağmur var istanbulda ama onlarda benim sevinç gözyaşlarım olup nazar boncuğum olsun..
Yürüyüşe gidemicemm..

Tanger canımcım ee daha ne kadar kalıcak ki bunlar..
Edanaz senin ki kafayı yimiş ahh ahh kaybettim canım hatunu ben nerelere gidim ne halt yiyim modlarında salça oluyor sana umursama daha çok sinir olsun..

hıı bu arada eşyalarını gelip aldımı naptın ne dedin yaz bak merak ederim tatlım..

slm kızlar
tr lelli bende alıştımcanım size.

bugün kaynımı nette gördum.biraz konuştuk cumartesı gidiyormuş.pek bi üzüldüm :D
ee
eltımle kayın valıdem bizim evde kalmazlar heralde giderler diğer eltıme kayın valıdem kendı evıne gitmek ıstıyoda düğün varmış mayısın 5 de gidecek.eltımıde götürümü bilmem..

bide bana yalan söledi kaynım.dun aksam geldık buraya dedı abımlerdeydık. ama ben önceki gun ev telefonundan aradım kendı evımı telefonu kaynım açmıştı.zaten kalıyor nıye yalan söleme ıhtıyacı duydu anlamadım.

birde artık eşim olmadan türkıyeye gidemem gidersem kayın valıdemle eltım bana gelırler şimdi kızgınım çekemem onları..napım eşimı bekleyeceğim mecbur..
bizden böle kızlar..

edanaz sen ne yaptın bacım...

selamlar yazılan ve açılan konuların büyük bir bölümünü okudum..

çoğunluk şikayetçii kaynanalardan..

Bende günah çıkarim dedimm :) böyle bir paylaşım alanı bulduğumada çok sevindim..
herkezin yaşadığı kendine göre derecelendirilerek kötüü mutlaka iyi insanlar da yok diil
bende istenmeyen bir gelin olarak (buna rağmen )evlendim.. sadece sevdimm sevdik..
kaynanamın bana evlendikden 2 ay sonra sen kendine kaç tane koca bulursun demesine kadar bir çok laf duydum ve olay yaşadım hangisini anlatim kii.. anlatırken bile sinir harbine giriorum..
eşimi çok seviorum ve eşimde benii ve dünya tatlısı bir oğlumuz var.. hala buna rağmen oğluna evlendin bunla başını yaktın dioo gelde sev işde sen bu kadını nefret ediorum hemde çokkk ölenede kadarda böle olucak..
ama eşim beni çok sevioo ve asla laf söletmioo bence eş önemlii anne kuzusu olanlar maleseff anne lafı dinliolar kii benim kaynanam zaman zaman gelio evimde kalıoo(yerleşio)
ben yinede hizmetini edior ve sabrediorum iyilik yap denize at misalii..
ben sabrettim ve 6 yıl olucak bence cefa çekmedne sefa sürülmüoo..
ama olan sadece size oluoo 1.5 yıldır panik atak hastasıyım ve 1 yıl ilaç kullandım ne yazıkki ama yinede herşeye rağmen dışardan kimse anlamıo ne olduğunu ve hep imrenilen bir evliliğim var. Tüm kötülere rağmen inadına iyiym inadınaa:nazar:

Böyle insanların sonu genelde şöyle olur: Yaşlanırlar, elden ayaktan düşerler ve o beğenmediklerinin başlarına kalırlar. Film ya da dizi senaryosu değil,, gözlerimle gördüm.
Sen iyiliğini yapmaya devam et, Allah katında sevabını al. Nasılsa eline düşecek. Sonra anlayacak ne büyük hata etmiş.

Böyle insanların sonu genelde şöyle olur: Yaşlanırlar, elden ayaktan düşerler ve o beğenmediklerinin başlarına kalırlar. Film ya da dizi senaryosu değil,, gözlerimle gördüm.
Sen iyiliğini yapmaya devam et, Allah katında sevabını al. Nasılsa eline düşecek. Sonra anlayacak ne büyük hata etmiş.

Mümkünse ben bol bol dua etsin diyorum beni bunun eline düşürme diye Rabbime..

YOOO o dua dan çok bedduua ediyo hepsinin oğlan evladı var görcekler çekcekler diyo
Bende çekicekmişim.... "eden çeker.. ektiğini biçer"..
o beni istemidğini yüzüme yüzüme söyledi şimdide benden güleryüz bekliyor..
Yok artık piştim ben hatta kısın altımı demleniyorum..
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsun ama hiç bir defada elinesağlık..
Allah razı olsun... kızım... hiç ama hiç duymadım
Etkiye Tepkii bende soğuk davranıyorum..:umursamaz:

türü be tr lelli kım tutar. bende bundan sonra soğuk davranacağım.
herkes ederi kadar ama değilmi?

kayın valıdem eltım benımevdeler sabah kaynımla konuştum netten..
içten içe kaynıyorum sınırlenıyorum ama elbet soğuyacagım eşim için..
ve emınım zaferımın ürünunuzevkle yıyeceğim....

Back
X