• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatılmaz yaşanır :)

Kızlar, sakin olun. Körün istediği bir göz allah vermiş iki göz. Yıllar sonra da olsa benim gözüm açıldı, Hadi şimdi siz açın gözlerinizi.
Ne hizmeti yapacaksınız, sizi yakın göüyorlar ki evinize geliyorlar. Evinize gelince mutfağın yeini de bulurlar. Kibarcası şöyle diyebilirsiniz, be hiç bu kadar kalabalık kişiye yemek yapmadım, yemeğin ayarını tutturamam, misafirlerden birinin üstüne atın, senin yemeklerin pek güzel oluyormuş diye. alnız bunu da yemek saatine az bir zaman kala yapın. Mecbur kaldınız yemek mi yapacaksınız? Mümkün olduğunca ağırdan alın işi, benim elim biraz ağırdır kusura bakmayın diye lafı da söyleyin, Yemeklerin tuzu da fazla mı olmuş ne? Yağı mı fazla olmuş? Dedim ya bu kadar kalabalığa yemk yapmadım tutturamıyorum. Çayı ya çok demli ya çok açık yapın ama asla tam kıvamında olmasın. Çamaşır olayına gelince, mümkün olduğunca onların çamaşırlarını yıkamayın. Ev canım orası beş yıldızlı tatil köyü mü? Hatırlatırlarsa da kalkınca makinaya atarım deyin her kalkmada unutuverin.

Allahım beni affet çok kötü bir kadın oldum. Arkadaşlarımı da baştan çıkarıyorum

ah ah be tr lellicim..
neymiş eltım hamıleymiş rahat edememiş..
ya benım daha 6 ay önce evim oldu. eltımde kalmadım annemde kaldım. bende sıkıntı çektım eşimle evlenırken herşeyı bılıyordum şikayet etmedım..
eltım arap benım fasdan geldı hemde nikah olmadan bile bile herşeye razı oldu geldı düğün dernek ıkah yaptık.ama sonrasında kabullenmedi benım evıme bile ortak çıktı ben ne emeklerle biev kurdum ya eşimle boş bir evde 6-7 ay kaldım karnımız doysun yeter dedim.herşeye razı olup gelen elıtımneden diğer eltımde kalmıyorkayınvalıdemle kalmıyorda benım boş evıme gelıyor ya nasıl üzgünüm...

eşim daha bu sabah daha geniş ve güzel bir eve tasınalım evimize şöle yapalım böle yapalım dıye benle konuştu. bide araba alırız ikimıde dedi.nasıl mutluydum3. senede güzel bir ev kuracaktık(ben kendı evımı kırayaverdım eşimın ebısı gelıp yerleşmesın dıye işler ıyı gitmedı kendım ufak bır ev kıraladım içinde oturmadan bıraktım geldım. oyuzden eşim söle güzel bir eve geçelım sende bende rahat edelım dedi)
şimdi ben nıye yenı bir evegeçeyım kı onlar gelıp benım evımde sefa sürsunler dıyemi...

tr leleli ben evımdeyken gelıp bir hafta kalsınlar canım ben okonuda şikayetçi değilim kalıp gitsınler ama bizimkiler gelınce tam gelıyo 1-2 ay
bana o cesareti gösteremedıler henuz yada daha evımde kalamadım tam oyuzden de olabılır..

ben bir duşa gireyımde kendıme geleyım gelirim....

Kızlar, sakin olun. Körün istediği bir göz allah vermiş iki göz. Yıllar sonra da olsa benim gözüm açıldı, Hadi şimdi siz açın gözlerinizi.
Ne hizmeti yapacaksınız, sizi yakın göüyorlar ki evinize geliyorlar. Evinize gelince mutfağın yeini de bulurlar. Kibarcası şöyle diyebilirsiniz, be hiç bu kadar kalabalık kişiye yemek yapmadım, yemeğin ayarını tutturamam, misafirlerden birinin üstüne atın, senin yemeklerin pek güzel oluyormuş diye. alnız bunu da yemek saatine az bir zaman kala yapın. Mecbur kaldınız yemek mi yapacaksınız? Mümkün olduğunca ağırdan alın işi, benim elim biraz ağırdır kusura bakmayın diye lafı da söyleyin, Yemeklerin tuzu da fazla mı olmuş ne? Yağı mı fazla olmuş? Dedim ya bu kadar kalabalığa yemk yapmadım tutturamıyorum. Çayı ya çok demli ya çok açık yapın ama asla tam kıvamında olmasın. Çamaşır olayına gelince, mümkün olduğunca onların çamaşırlarını yıkamayın. Ev canım orası beş yıldızlı tatil köyü mü? Hatırlatırlarsa da kalkınca makinaya atarım deyin her kalkmada unutuverin.

Allahım beni affet çok kötü bir kadın oldum. Arkadaşlarımı da baştan çıkarıyorum

Olurmu öyle şey lütfen üzülürüm deme öyle bişeyy ben hani somurtmam da olabildiğince samimi olmıcam hani yüz veririsem çok kalırlar yüz bulduk diye böyle sadece sıradan bi misafir gibi davranmayı planlıyorum(2 ay var ben planlara başladım)
Eşimlede tartıştım baya saydım dün gece saydım saydım pişman oldum ama gururum varya..
Empati kuruyorum bir de yaa ya gelicek olan benim kardeşlerim olsa ve eşim sevmiyorum gelmesinler dese naparım diyorum..
Katlana katlana ite ite evliliği sürdürüyoruz işte..

tr leleli ben evımdeyken gelıp bir hafta kalsınlar canım ben okonuda şikayetçi değilim kalıp gitsınler ama bizimkiler gelınce tam gelıyo 1-2 ay
bana o cesareti gösteremedıler henuz yada daha evımde kalamadım tam oyuzden de olabılır..

ben bir duşa gireyımde kendıme geleyım gelirim....

Anahtar niye onlarda..
Sanırım bişey olursa felan diye göz kulak olsunlar diye bıraktınız..
Off canım off anlayışsızlık çok kötüü sussan kendine zarar veriyosun konuşsan kötü oluyorsun seni çok iyi anlıyorum..

Kızlar, sakin olun, hiç hoş değil fikirlerim biliyorum ama siz genede düşünün. Dinsizn hakkından imansız gelir. O kadar isterdim ki sizin ablanız olup onlar geldiğinde siz de olmak. Hiçbişey bilmiyormuş gibi çaktırmadan canlarına okurdum. Dedim ya herşeyi gördüm ama geç gördüm. Ezdirmeyin kendinizi, kocalarınıza cilve yapın bol bol, özellikle misafirin önünde. Kocacım, aşkım gibi sözlerle seslenin kocalarınıza. Size güveniyorum. Hadi bakalım benim güzel bacılarım, okuyun onların canına..

Olurmu öyle şey lütfen üzülürüm deme öyle bişeyy ben hani somurtmam da olabildiğince samimi olmıcam hani yüz veririsem çok kalırlar yüz bulduk diye böyle sadece sıradan bi misafir gibi davranmayı planlıyorum(2 ay var ben planlara başladım)
Eşimlede tartıştım baya saydım dün gece saydım saydım pişman oldum ama gururum varya..
Empati kuruyorum bir de yaa ya gelicek olan benim kardeşlerim olsa ve eşim sevmiyorum gelmesinler dese naparım diyorum..
Katlana katlana ite ite evliliği sürdürüyoruz işte..

Tek taraflı empati kurulmaz. Senin kardeşlerin olsa oturup senden hizmet beklemeyeceklerdi. Onlarda bir zahmet oturma organlarını kaldırsınlar. Beş yıldızlı tatil köyü değil orası, senin evin. Sende hizmetçi değisin. Ama bu arada eşinle tartışma, tam tersine mümkün olduğunca yumuşak davra, alttan al, cilveler yap, onlar gelene kadar eşini iyice avucuna al. Görsünler el mi yaman bey mi yaman.

Tek taraflı empati kurulmaz. Senin kardeşlerin olsa oturup senden hizmet beklemeyeceklerdi. Onlarda bir zahmet oturma organlarını kaldırsınlar. Beş yıldızlı tatil köyü değil orası, senin evin. Sende hizmetçi değisin. Ama bu arada eşinle tartışma, tam tersine mümkün olduğunca yumuşak davra, alttan al, cilveler yap, onlar gelene kadar eşini iyice avucuna al. Görsünler el mi yaman bey mi yaman.

cnm inan ki 1 tane erkek kardeşim var annemle yakınız pek gelmez ama bazen işten çıkınca geliyor
Kalkar buzdolabını açar istediğini alır yer hani abla sunu ver sunu getir hiç duymadım erkek olduğu halde

Benim de erkek kardeşi var aynen seninki gibidir. Hatta ev taşırken benim erkek kardeşim gelip bana yardım etti de görümcem iş yapılacak diye telefon bile etmedi. Gerçi hoş zaten aramazlardı ya, sadece para isteyeceklerinde arayıp, beni ara deyip kapatırlardı. Sakın ama sakın kimseye hizmet eme, sen kimsenin hizmetçisi değilsin. Kalksınlar da kendi evlerinde ne yapıyorsa aynısını yapsınlar.

anahtar annemlerde var sağolsunlar her işimize koşuyorlar annemler..
gelırkende onlara verdık biraz mecburiyetten birazda belkı göz kulak olurlar belkı dıye....

tr lellicim şimdiden yapma boşver düşünme eşinle de boşuna tartışma
bende dıyorum benımkardeşim olsa çık git demez benım eşim benım kardeşimde hoş ölebir karekterde bir insan değil....
şimdi bağırsam kızsam kavgalar etsem ne farkeder olan bize olur eşimle tartışırız ama eltım benım evımde eşiyle gececek bebeğinin heyecanını yaşar yatar kalkarr..
zaten gidip kalmışlar iki gundür eşimde şimdi git dıyemez kardeşi...
zatenbanada söledı tartışsak yanımıza karkalır bişey yapamam şimdi dedi...

kaynım gerı dönecekmiş 15 gun sonra eltım kalacak kayın valıdemle onun evıne gideceklermiş eltımle beraberne üzüldüm anlatamam yazık bizde mı kal deseydım :D

eşimı seviyorumya ben ailesı yuzunden eşimle didişmek ıstemıyorum ya benı üzmuyor bir dediğim 2 olmuyor harcadığım paranın hesabını hiç sormaz....

günüm kötü geçiyor başıma ağrı girdi kaynımla konuştuk internetide açtılar bizim evdeki eltım şimdi nette..
konuşmadım hiç selam bile vermedım.

acaba bizim yatagımızda yatıyorlarmıdır. yatak odamı kullanmamışlardır umarım bu duruma çok sınır oluyorum.hiç hoşlanmam yatak odamı başkasına vermem hiç şimdi bu düşünce benı çok kızdırıyor ufff ben ne yapacağımmm

Mutlaka kullanırlar..
eee bis bişe görmüyoruz yaa
Cnm bende mutsuzum annemdeyim şimdi..
Eşim aradaı demin bende hayret dedim kendi kendime dün ki tartışmadan sonra trip yapar aramaz yanlış oldu dedi başkasını arıcakmışş beni aramış ( el alışkanlığı)
bisim tripler biras sürer
Ben biraz surat yaparım
O da ben surat asıyorum diye hiç dokunmaz bana sessiz kalır
öyle yuvarlanır giderizzz
yaa ama onlarında anlamaları lazım senin tavırlarından yaa bu kadın bize surat asıyor belli bak selam bile vermiyo bana die biraz utanmaları lazım pişkinler galiba..

bilmıyorum ki şöle msn ye imalı bişey mi yazsam yada msn den kullanmayın mı desem...
canım aslında bizim aramızda öl kavga küsluk faln yok banada öle kötü bişey demıyolar benı seviyolar sözde şimdi birden çingenelik yapmıyım dıyorum...
daha önceden mecburen kalın dedım lafın gelişi eşim için dedım daha doğrusu..
kavga etmek istemıyorum ya dayanamıyorumda bi patlasamda rahatlasam....

annene selam söle yazık ya daha şimdiden nıye tartışıyosun kocişinle onları mı sevındırcen şimdiden yapma bencee

Sölerim canım az çok tanıyo artık sizi
Cnm bence hani fikrimi söylim zaten kalmışlar kalcakları kadar söylesen kötü olursun
Söyleme derim bişi
Biliyorum çok da iyi anlıyorum seni susuncada sinirleniyosun kendine kızıyorsun ama desen ne fayda esirgiyor bizden yedik sanki gibi şeler deyip bi sürü arkandan laf edicekler..
Biraz daha ses etme bakalım ama hani renginide belli et hanii az sınır koy
Bakalım böyle kalmalar rahat tavırları devam edicek mi..

Yatak odanız da özel size ait oda okadarda ileri giderler mii kii..
Hani ben kullanırlar dedim ama eltin sonuçta o da evli şöle bi mantık kurar belki bana yapılmasını istemediğim şeyi yapmim hani kullanılmamalı
Belki kullanmamışlardır sorulmuyo dimi öyle açık açık yatak odamı kullandınız mı? diye ahh canım bacım yaa
içinde uhde kalıcak

tr lelli evet içimde ukde kalacak..
eşime söledım bilmıyorum kullanıyolardır heralde dedi sakınce konuştum eşimde anladı benı üzüldüğümunde farkında moralın yok farkındayım dedi üzülme benıde üzme dedi..
ama üzülüyorum işte hiç saygıları yokmuş meger bana...
eşim seni türkıyeye göndereyım git evde kal senın yanına gelmiş olurlar dedi. gitmem dedım başlarına bekçımı lacagım hizmetçilerımıyım eltım hamıle pişirise yerler pişirmessekendılerı bılır tabubunu eşime demedım de yok gerek yok artık bişey fark etmez dedim...

sanırım ben bu olayı zor sindireceğim...

tr lelli evet içimde ukde kalacak..
eşime söledım bilmıyorum kullanıyolardır heralde dedi sakınce konuştum eşimde anladı benı üzüldüğümunde farkında moralın yok farkındayım dedi üzülme benıde üzme dedi..
ama üzülüyorum işte hiç saygıları yokmuş meger bana...
eşim seni türkıyeye göndereyım git evde kal senın yanına gelmiş olurlar dedi. gitmem dedım başlarına bekçımı lacagım hizmetçilerımıyım eltım hamıle pişirise yerler pişirmessekendılerı bılır tabubunu eşime demedım de yok gerek yok artık bişey fark etmez dedim...

sanırım ben bu olayı zor sindireceğim...

Haklısın. Çok haklısın ama artık üzme kendini. Ben de başkasıda kim olursa olsun, senin gibi tepki verirdik. Ama sen bizim arkadaşımızsın, biz sadecde senin üzülmemeni istiyoruz. Bu kadar saygısız, insanlıktan nasibini almamış kişiler için senin canına günah. Eşin seni anlıyor. Ya o benim kardeşim sana ne kalılar dese idi. Üzme kendini, gün olur lafını söylersin, bozup oturtursun. Şimdi kendini üzme lütfen, Kıyamam sana.

günaydınlarr...
edanazcım bende öğle dıyorum değermi diyorum değmez ama benım yatak odamı kullandıklarını düşünuncede dayanamıyorum yanı bilaf sölesemde rahat etsem bilmıyorum bişekılde belli edeceğim bunu onlara....

eşim anlıyor da keşke bunu daha onceden anlasaydı.uf bilmıyorum ya hayatım zehir oldu dunden beri sinirim geçmedi daha moralım sıfır...

günaydınlarr...
edanazcım bende öğle dıyorum değermi diyorum değmez ama benım yatak odamı kullandıklarını düşünuncede dayanamıyorum yanı bilaf sölesemde rahat etsem bilmıyorum bişekılde belli edeceğim bunu onlara....

eşim anlıyor da keşke bunu daha onceden anlasaydı.uf bilmıyorum ya hayatım zehir oldu dunden beri sinirim geçmedi daha moralım sıfır...

Canım, haklısın, hemde çok haklısın. Sana böyle sakin konuştuğuma bakma. Belki ben senin yerinde olsam şimdiye kadar telefonda bile olsa canlarına okumuştum. Daha kendi keyfimi süremediğim yatağımı da sokağın ortasına çıkarır yakardım. Sadece eşinle aranda sorun olmasın diye seni sakşnleştirmeye çalışıyorum. Eşin madem anladı, onun müdahale etmesi gerekir diye düşünüyorum. Artık senin üzülmemen için seni onlarla muhatap etmeyip, onları evinizden çıkarması lazım. İnan bunları duyunca o kadar sinirleniyorum ki. Bu ne bencillik, insanlar neden sürekli birilerinin sırtından geçiniyor.

Back
X