anlatmalı mıyım? yoksa sessizce mücadele mi

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar merhabalarr..

eski konularımda da oldugu gibi konu yine kv
evlendim düğünde olaylar vs
sonra ailelere yemeğe gidildi vs
kv kp biz balayından geldikten sonraki hafta her akşam yemeğe cağırdı yada habersiz yemeğe geldiler vs. derkeeennn

geçen gün patlamamak için kendimi zor tuttugum şu olay yaşandı;
apartmandaki komsularım ve ev sahibim bana gelmek istediklerini söylediler bende kabul ettim işten geldikten sonra hazırlık yapmaya başladım kv aradı acmadım işim var diye, sonra geri döndüm o da acmadı neyse dedim misafirle geldi oturuyoruz zırt kapı caldı kv gelmiş(önceki gece bizdeydi laf arasında duydu geliceklerini)ne alaka dedim ama ses etmedim geçti içeri oturdu(benim yerime) aldım tabagımı falan ona yenilerini getirdim
kızlar ilk defa gördüğümüz insanların içinde öyle saçma muhabbetler etti ki yerin dibine girdim insanlar tuhaf tuhaf baktı saçma espiriler bişeyler yapıyo falan:olamaz:
eşimin bana hediye aldıgı kuşu bana vermediğini bile anlattı en son bi komsun niye öyle yaptın x abla ayıp değil mi dediğinde aldılar zaten kendilerine yenisini dedi:110:
eşimle aramı bozmak için açığımızı aradı yine komsular müdehale etti

onlar gittikten sonra saatlerce telefonla konustu o konusurkn ben eşime yemek hazırlıyodum salonumu karıstırmış onuda bi cümlesinde yakaladım
sonra eşim bana yardım ediyo diye bana beceriksiz demeye getirdi

kızlar inanın artık o kadar doldum ki eşime sadece kırıldıgım kuş olayını anlattım öldürttürcek bana o kuşu diye kızınca gerisini anlatamadım annesine karsı dolduruyo olmamak için.
sizce anlatmalı mıyım hepsini?
ben ispiyoncu ara bozucu olmak istemiyorum ama evimin huzurunu bozacak rahat vermicek gibi hissediyorum.

Belli ki eşin işin eğrisini doğrusunu görüyo. Bırak ne hali varsa görsün, aranızı bozamadıkça pes eder.
Anneye karşı doldurma ama hakkını kadının karşısında çatır çatır ara

Kadının şu yaptıklarını eşin görmüyorsa, yazık size hakkaten.

Ne denir bilemedim :KK43:
görüyo diye ümit ediyorum çünkü geçen mesela eşimden önce bize geldi kontrol etmeye gelmiş gibi bakındı gitti eşimle karsılasmış hadi git eve karın tadsız tuzsuz corba yapıyo demiş adam eve geldi direk ocakta crbanın tadına bakıp oh şahane fln diye annesiyle dalga geçerek anlattı bana olayı

Ilk 1 sene filan bende problem yaşamistim. Ben anlatiyordum valla eşime bilsin anasinin ne olduğunu. Rahatsizligimi belli ediyordum. Kv ile kendim muhattap oldugumda daha buyuk olay cikiyordu cunku, benimde sinirlerimi bozuyordu. Oğlu laf soyleyince agzini acamiyordu.
Eşinizi araya sokun, boyleleri sizi sallamaz daha cok sinir etmek icin ugrasir, hoşuna gidiyor cunku. :) Önünü anca eşiniz kesebilir. Biz öyle çözmüştük.

Belli ki eşin işin eğrisini doğrusunu görüyo. Bırak ne hali varsa görsün, aranızı bozamadıkça pes eder.
Anneye karşı doldurma ama hakkını kadının karşısında çatır çatır ara
şimdilik susuyorum hiç bişey demiyorum acaba işe yarar mı anlar mı hatasını

Eşin hak verdiğini nereden çıkardınız ki? Ben mi yanlış anladım, sadece kuş olayından şikayet etmiş bayan, adam ona bile kızmış.

O sofrada eşiniz yok muydu? Kadın gelip sizin yerinize oturunca bişey demedi mi? Ya da size becereksiz dediğinde falan ses çıkarmadı mı?

Nerede okumustum hatirlamiyorum ama yazasim geldi. Erkekler annelerinin fena oldugunu bilirlerse karisiyla ikisinin arasinda kalmaktan dirdir dinlemekten nefret edermis ve geneli annelerini tutup eslerinden sogurmus. Ama karisi,annesi fesatken esine annesinin ne kadar iyi oldugunu vb.overse yani safa yatarsa, koca kisisi annesinden cok esine yakinlasirmis. 'Annemin kotulugune ragmen ne kadar iyi niyetli karim var' hesabi. Dogru mu bilemem tabi.

Ilk 1 sene filan bende problem yaşamistim. Ben anlatiyordum valla eşime bilsin anasinin ne olduğunu. Rahatsizligimi belli ediyordum. Kv ile kendim muhattap oldugumda daha buyuk olay cikiyordu cunku, benimde sinirlerimi bozuyordu. Oğlu laf soyleyince agzini acamiyordu.
Eşinizi araya sokun, boyleleri sizi sallamaz daha cok sinir etmek icin ugrasir, hoşuna gidiyor cunku. :) Önünü anca eşiniz kesebilir. Biz öyle çözmüştük.
evet eşim konusunca hiç sesini cıkartamıyo benimkide ama anlatınca da sanki bak bak ana ogul arasını bozucak fln diye anlaşılır kokusu yaşıyorum

Eşin hak verdiğini nereden çıkardınız ki? Ben mi yanlış anladım, sadece kuş olayından şikayet etmiş bayan, adam ona bile kızmış.

O sofrada eşiniz yok muydu? Kadın gelip sizin yerinize oturunca bişey demedi mi? Ya da size becereksiz dediğinde falan ses çıkarmadı mı?
hayır hiç bi şekilde eşimin yanında bana bulaşmıyo hatta sevimli bile olabiliyo ne yapıyosa o yokken ya da ben eşimin yanında yokken yapıyo

evet eşim konusunca hiç sesini cıkartamıyo benimkide ama anlatınca da sanki bak bak ana ogul arasını bozucak fln diye anlaşılır kokusu yaşıyorum

Benim icimdeki dilimdedir öyle ucuz oyun, iftira peşinde olmayacagimi eşim bilir. Bu yuzden esim tarafindan yanlis anlaşılma korkum olmadı hiç. Onun disinda anasinin ne dusundugu beni baglamaz. Ogluyla arayi bozmak istemeyen, esinede duzgun davranacak.

canım eşinden eminsin o yüzden kv salla gitsin
ben nasıl kv olacağım acaba inan artık bu kv konuları bunu düşündürüyor bana:KK70:
umarım özgür ruhlu bi kv olursun canım :KK53: ve oğlunla gelinini özgür bırakırsın ziraa ben sanki bize bagımlı ve mecburlar gibi sürekli dip dibe olmaktan felaket sıkıldım :ruh:

Nerede okumustum hatirlamiyorum ama yazasim geldi. Erkekler annelerinin fena oldugunu bilirlerse karisiyla ikisinin arasinda kalmaktan dirdir dinlemekten nefret edermis ve geneli annelerini tutup eslerinden sogurmus. Ama karisi,annesi fesatken esine annesinin ne kadar iyi oldugunu vb.overse yani safa yatarsa, koca kisisi annesinden cok esine yakinlasirmis. 'Annemin kotulugune ragmen ne kadar iyi niyetli karim var' hesabi. Dogru mu bilemem tabi.
doğrudur canım
ben hayatımda bunu tecrübe ettim
adamlar zorlanıyor kabullenmekte annelerinin kötülük yaptığını
bide biz anlattıkça anlatınca daha da uzaklaşıyorlar
oysa kv öyle mi yılların tecrübesi ile bizi köşelerde yakalıyorlar
oğullarının yanında canım cicim
ben ne kv nede görümcelerim hakkında tek kelime konuşmama kararı aldım
ondan sonra mutluyuz
bir baktım ki eşimde annesinin kardeşlerinin neler yaptığını görmeye başlamış çok şükür
bana göre de anlatmasın zaten eşi herşeyin farkında

ama annesinin yaptıgı kötülükleri bilmeden nasıl olcak o iş :bicak: kadın genelde beni ya tenhada sıkıştırıyo ya da eşimin olmadıgı ortamlarda yapıyo yapıcanı bense öyle şaşkınlık ve hayretle izliyorum onu karsılık vermeden :olamaz:

Benim icimdeki dilimdedir öyle ucuz oyun, iftira peşinde olmayacagimi eşim bilir. Bu yuzden esim tarafindan yanlis anlaşılma korkum olmadı hiç. Onun disinda anasinin ne dusundugu beni baglamaz. Ogluyla arayi bozmak istemeyen, esinede duzgun davranacak.
haklısın 20 günlük evliyim eve koşarak gitmem gerekirkn ya bu akşamda gelirseler korkusuyla ayaklarım geri gidiyo :KK47:

umarım özgür ruhlu bi kv olursun canım :KK53: ve oğlunla gelinini özgür bırakırsın ziraa ben sanki bize bagımlı ve mecburlar gibi sürekli dip dibe olmaktan felaket sıkıldım :ruh:
yaa canım ben anne babamın evine dahi gitsem 1 günde evini özleyen biriyim
geline felan gidemem sürekli Rabbim muhtaçta etmesin
zaten emekli olmuş olurum ohh evimde huzurla yaşarım inşaallah:KK70:

Back
X