kızlar merhabalarr..
eski konularımda da oldugu gibi konu yine kv
evlendim düğünde olaylar vs
sonra ailelere yemeğe gidildi vs
kv kp biz balayından geldikten sonraki hafta her akşam yemeğe cağırdı yada habersiz yemeğe geldiler vs. derkeeennn
geçen gün patlamamak için kendimi zor tuttugum şu olay yaşandı;
apartmandaki komsularım ve ev sahibim bana gelmek istediklerini söylediler bende kabul ettim işten geldikten sonra hazırlık yapmaya başladım kv aradı acmadım işim var diye, sonra geri döndüm o da acmadı neyse dedim misafirle geldi oturuyoruz zırt kapı caldı kv gelmiş(önceki gece bizdeydi laf arasında duydu geliceklerini)ne alaka dedim ama ses etmedim geçti içeri oturdu(benim yerime) aldım tabagımı falan ona yenilerini getirdim
kızlar ilk defa gördüğümüz insanların içinde öyle saçma muhabbetler etti ki yerin dibine girdim insanlar tuhaf tuhaf baktı saçma espiriler bişeyler yapıyo falan

eşimin bana hediye aldıgı kuşu bana vermediğini bile anlattı en son bi komsun niye öyle yaptın x abla ayıp değil mi dediğinde aldılar zaten kendilerine yenisini dedi

eşimle aramı bozmak için açığımızı aradı yine komsular müdehale etti
onlar gittikten sonra saatlerce telefonla konustu o konusurkn ben eşime yemek hazırlıyodum salonumu karıstırmış onuda bi cümlesinde yakaladım
sonra eşim bana yardım ediyo diye bana beceriksiz demeye getirdi
kızlar inanın artık o kadar doldum ki eşime sadece kırıldıgım kuş olayını anlattım öldürttürcek bana o kuşu diye kızınca gerisini anlatamadım annesine karsı dolduruyo olmamak için.
sizce anlatmalı mıyım hepsini?
ben ispiyoncu ara bozucu olmak istemiyorum ama evimin huzurunu bozacak rahat vermicek gibi hissediyorum.