anlatmalı mıyım? yoksa sessizce mücadele mi

kendisi mi davet ediyodu :KK57:
evet daha neler neler hafta sonu cat kapi sabahin korunde bide sunu yap bunu yap bana cok yaptilar en son iftira atmaya kalkti ayirmak icin oglu rest cekti oturdu kaldi iki yildir gelemiyor ailemle arami bile bozdu ama suan herkez yalanlatini gosterdigi icin kimsenin yuzune bakamiyor sadece bosancam cocugu alcam korkusuna cocuguma bakiyor ama artik dilimide tutmuyorum cunku esim susma diyor

Bence bilmese herseyi güzel sanıp sonra biyerden patlak verince niye birden bire böyle oldu der. Surekli olan birseyi ben saklamazdım şahsen tabi sen bilirsin canim, eşini en iyi sen taniyorsun. Şikayet değil bu bence. Olan birseyi söyleyeceksin. Kadin siz evlenmeden seni delirtmişti. Eşinin bundan haberi var. Hem bu sekilde daha kolay mesafe koyabilirsin. Senin birsey demene gerek kalmaz, eşin bildiği icin aralarinda hallederler annesiyle
o zaman 2 sey oluyosa birini alatırım falan en azından bieşyler yaptıgını bilsin en son baktım başa cıkamıyorm alır karsıma konusurm. evet delirtti beni kv düğünde beyaz giycek konum vardı bakmış mıydın giydi sayılır kuzu az daha açık olsa rengi beyazdı:deli:

evet daha neler neler hafta sonu cat kapi sabahin korunde bide sunu yap bunu yap bana cok yaptilar en son iftira atmaya kalkti ayirmak icin oglu rest cekti oturdu kaldi iki yildir gelemiyor ailemle arami bile bozdu ama suan herkez yalanlatini gosterdigi icin kimsenin yuzune bakamiyor sadece bosancam cocugu alcam korkusuna cocuguma bakiyor ama artik dilimide tutmuyorum cunku esim susma diyor
ya iftira mı :110: en korktugum sey gercekten inşallah konu oralara gelmez bizim Allah korusun 20 günde ilk kavgamızı onlar yüzünden yaptık bi daha mı tövbe dedim annesine kızıp eşime patlamam tutuyorum kendimi işte

o zaman 2 sey oluyosa birini alatırım falan en azından bieşyler yaptıgını bilsin en son baktım başa cıkamıyorm alır karsıma konusurm. evet delirtti beni kv düğünde beyaz giycek konum vardı bakmış mıydın giydi sayılır kuzu az daha açık olsa rengi beyazdı:deli:
Aa yok canim gormedim. Gelinlik giyeydi madem :D ahaha benim görümce benim pembe temalı nisanımda pembe elbise alması gibi.
Seni cok iyi anlıyorum :KK48: şikâyet etmiceksende rahatsiz oldugunu belli et

Aa yok canim gormedim. Gelinlik giyeydi madem :KK70: ahaha benim görümce benim pembe temalı nisanımda pembe elbise alması gibi.
Seni cok iyi anlıyorum :KK48: şikâyet etmiceksende rahatsiz oldugunu belli et
gelinlik gibi savura savura gezdi zaten ortalıkta hep birbirimizi bu konuda anlıyo olmamız cok acı :D
işte anlatmam bile bi şikayet sayılmaz mı mesela dün annen bunu bunu dedi dedim annesine cok kızdı ama sanki bana da bozuldu gibi geldi

Ben olsam oturup annesini kotuler gibi anlatmak yerine laf arasinda agzimdan kacmis gibi soyleyiverirdim taksit taksit hiç hissettirmeden. Onun gibisine böyle yapmak lazım.

tut kendini sadece esinin tam ustune olaylarin gelmesini sagla yeter ben oyle yaparak haklandim
saf görünen akıllılardan. eşim evdeyken ters davranmaz bana ve asla onun yanında bnmle polemige vs girmez

kızlar merhabalarr..

eski konularımda da oldugu gibi konu yine kv
evlendim düğünde olaylar vs
sonra ailelere yemeğe gidildi vs
kv kp biz balayından geldikten sonraki hafta her akşam yemeğe cağırdı yada habersiz yemeğe geldiler vs. derkeeennn

geçen gün patlamamak için kendimi zor tuttugum şu olay yaşandı;
apartmandaki komsularım ve ev sahibim bana gelmek istediklerini söylediler bende kabul ettim işten geldikten sonra hazırlık yapmaya başladım kv aradı acmadım işim var diye, sonra geri döndüm o da acmadı neyse dedim misafirle geldi oturuyoruz zırt kapı caldı kv gelmiş(önceki gece bizdeydi laf arasında duydu geliceklerini)ne alaka dedim ama ses etmedim geçti içeri oturdu(benim yerime) aldım tabagımı falan ona yenilerini getirdim
kızlar ilk defa gördüğümüz insanların içinde öyle saçma muhabbetler etti ki yerin dibine girdim insanlar tuhaf tuhaf baktı saçma espiriler bişeyler yapıyo falan:olamaz:
eşimin bana hediye aldıgı kuşu bana vermediğini bile anlattı en son bi komsun niye öyle yaptın x abla ayıp değil mi dediğinde aldılar zaten kendilerine yenisini dedi:110:
eşimle aramı bozmak için açığımızı aradı yine komsular müdehale etti

onlar gittikten sonra saatlerce telefonla konustu o konusurkn ben eşime yemek hazırlıyodum salonumu karıstırmış onuda bi cümlesinde yakaladım
sonra eşim bana yardım ediyo diye bana beceriksiz demeye getirdi

kızlar inanın artık o kadar doldum ki eşime sadece kırıldıgım kuş olayını anlattım öldürttürcek bana o kuşu diye kızınca gerisini anlatamadım annesine karsı dolduruyo olmamak için.
sizce anlatmalı mıyım hepsini?
ben ispiyoncu ara bozucu olmak istemiyorum ama evimin huzurunu bozacak rahat vermicek gibi hissediyorum.
Sen sus o konuşup haksız olsun ben yapamıyorum ama o sana yaptıkça sen daha iyi ol ki eşin bunu görsün ayırsın iyiyi kötüyü.Çok basit sadece susacaksın.

Ben olsam oturup annesini kotuler gibi anlatmak yerine laf arasinda agzimdan kacmis gibi soyleyiverirdim taksit taksit hiç hissettirmeden. Onun gibisine böyle yapmak lazım.
ay hiç açmıyo annesinin konusunu evde açsa yapayım onuda ama konusmaz evdekilerle ilgili :KK51:

Sen sus o konuşup haksız olsun ben yapamıyorum ama o sana yaptıkça sen daha iyi ol ki eşin bunu görsün ayırsın iyiyi kötüyü.Çok basit sadece susacaksın.
zaten öyle yapıyorum canım hiç cvp vermiyorm sadece bi kere bana beceriksiz demeye getirdi bende aşk olsun anne dedim o kadar :KK1:

zaten öyle yapıyorum canım hiç cvp vermiyorm sadece bi kere bana beceriksiz demeye getirdi bende aşk olsun anne dedim o kadar :KK1:
Ya desin kendi çok mu iyi ben artık onları sormuyorum bile konuşmak şöyle dursun eşimle ne bir sorun yaşıyorum ne tartışma muhabbetleri bile olmuyor.

gelinlik gibi savura savura gezdi zaten ortalıkta hep birbirimizi bu konuda anlıyo olmamız cok acı :KK70:
işte anlatmam bile bi şikayet sayılmaz mı mesela dün annen bunu bunu dedi dedim annesine cok kızdı ama sanki bana da bozuldu gibi geldi
Ayy ne değerli bunlarin anaları ya :D ben şikayet ediyorum. Once kızar gibi oluyor. Sonra sakinlesince, güzelce anlatiyorum bana hak veriyor :D ben söylemeye devam edicem. Cunki o benim asla haksizliga gelemeyeceğimi ve benim nasil bir insan olduğumu bildiği icin kimseyi ozelliklede annesi icin sebebsiz birsey konusmayacagimi cok iyi bilir

Ya desin kendi çok mu iyi ben artık onları sormuyorum bile konuşmak şöyle dursun eşimle ne bir sorun yaşıyorum ne tartışma muhabbetleri bile olmuyor.
nişanlıykende aynıydı şimdide aynı kavgalarımız hep onlar yüzünden ama şimdi etmiyorz şükür kv ile aynı evdeykn bazen anlamsız doluyodu bana karsı

Ayy ne değerli bunlarin anaları ya :KK70: ben şikayet ediyorum. Once kızar gibi oluyor. Sonra sakinlesince, güzelce anlatiyorum bana hak veriyor :KK70: ben söylemeye devam edicem. Cunki o benim asla haksizliga gelemeyeceğimi ve benim nasil bir insan olduğumu bildiği icin kimseyi ozelliklede annesi icin sebebsiz birsey konusmayacagimi cok iyi bilir
valla yalan yok bnm annm hakkında konusulsa bende bozulurum :D ama bnm annem hiç bişeye karışmaz anca benimle ugrasır eşimi sever ve hiç laf söylemez aile işimize de karısmaz cünkü biz ayrı bi aile olduk bunun bilincinde

nişanlıykende aynıydı şimdide aynı kavgalarımız hep onlar yüzünden ama şimdi etmiyorz şükür kv ile aynı evdeykn bazen anlamsız doluyodu bana karsı
Bizde hep onlar yüzünden tartışırdık eşime sordum birgün gerçekten nasıl olmalıyım onlarla iyi olmaya çalışıp adım atıp üç maymunu mu oynayayım gerçekten söyle artık sıkıldım bu durumdan sen nasıl istersen öyle olsun dedim eşim sadece onlar hakkında konuşma sus dedi bunu yaptım yapalı çok şükür kafam rahat:)

Bizde hep onlar yüzünden tartışırdık eşime sordum birgün gerçekten nasıl olmalıyım onlarla iyi olmaya çalışıp adım atıp üç maymunu mu oynayayım gerçekten söyle artık sıkıldım bu durumdan sen nasıl istersen öyle olsun dedim eşim sadece onlar hakkında konuşma sus dedi bunu yaptım yapalı çok şükür kafam rahat:)
adam nasıl bıktıysa artık :D

kızlar merhabalarr..

eski konularımda da oldugu gibi konu yine kv
evlendim düğünde olaylar vs
sonra ailelere yemeğe gidildi vs
kv kp biz balayından geldikten sonraki hafta her akşam yemeğe cağırdı yada habersiz yemeğe geldiler vs. derkeeennn

geçen gün patlamamak için kendimi zor tuttugum şu olay yaşandı;
apartmandaki komsularım ve ev sahibim bana gelmek istediklerini söylediler bende kabul ettim işten geldikten sonra hazırlık yapmaya başladım kv aradı acmadım işim var diye, sonra geri döndüm o da acmadı neyse dedim misafirle geldi oturuyoruz zırt kapı caldı kv gelmiş(önceki gece bizdeydi laf arasında duydu geliceklerini)ne alaka dedim ama ses etmedim geçti içeri oturdu(benim yerime) aldım tabagımı falan ona yenilerini getirdim
kızlar ilk defa gördüğümüz insanların içinde öyle saçma muhabbetler etti ki yerin dibine girdim insanlar tuhaf tuhaf baktı saçma espiriler bişeyler yapıyo falan:olamaz:
eşimin bana hediye aldıgı kuşu bana vermediğini bile anlattı en son bi komsun niye öyle yaptın x abla ayıp değil mi dediğinde aldılar zaten kendilerine yenisini dedi:110:
eşimle aramı bozmak için açığımızı aradı yine komsular müdehale etti

onlar gittikten sonra saatlerce telefonla konustu o konusurkn ben eşime yemek hazırlıyodum salonumu karıstırmış onuda bi cümlesinde yakaladım
sonra eşim bana yardım ediyo diye bana beceriksiz demeye getirdi

kızlar inanın artık o kadar doldum ki eşime sadece kırıldıgım kuş olayını anlattım öldürttürcek bana o kuşu diye kızınca gerisini anlatamadım annesine karsı dolduruyo olmamak için.
sizce anlatmalı mıyım hepsini?
ben ispiyoncu ara bozucu olmak istemiyorum ama evimin huzurunu bozacak rahat vermicek gibi hissediyorum.
Bence anlat ama bağıra çağıra değil güzel güzel nazikçe kırıldığını belli et

Tamam da kuşu kaynananız beğenip aldıysa eşiniz de yenisini almış zaten ne var bunda? eşiniz vermiş kuşu bunun rezil olmakla ne ilgisi var? ayrıca biraz daha açsaydınız konuyu ne gibi espriler yaptı ne dedi de sinirlendiniz. O sofrada eşinizde yok muydu madem o kadar deyiminizle rezil edecek kadar konuşuyor eşiniz neden laf söylemiyor bence sorun orada ya da siz büyütüyorsunuz. Belki evde değilsiniz nasıl çat kapı geliyor onu da anlamadım. Eşinizle konuşmanız lazım salonu karıştırıyor derken salonda karıştıracak ne eşya var? minder altlarına mı bakıyor?

Back
X