ANLATSAM ROMAN OLUR- Adım adım nikah günüm

Böyle bir hikaye uydurup buraya yazacak boş vaktim yok. İçimdeki birikenleri yazmak beni çok rahatlattı. Hani birşey olursa birine anlatınca rahtlarsiniz ya,benim anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazdım. İnanmıyorsanız bir daha benim yazdıklarımı okumayin sevgiler

Mutluluğunuz daim olsun da, bu tarz yazıların yeri bu bölüm değil "İlişkiler, Duygular, Hayatın içinden" kısmına yazarsanız sorun olmaz.

Evet gerçekten de bazen hayatlar roman gibi olabiliyor. Hiçbir zaman benim başıma gelmez, bana böyle şeyler olmaz dememek lazım. Her şey değişebiliyor. Ben de yaşadıklarımı düşününce roman konusu olabilecek şeyler yaşadım şimdiye kadar.
İnşallah sevdiğiniz adamla bir ömür mutlu olun.

Hikayenin gerçekliği üzerine yogunlasmadim. Böyle çok hayat var.

En zor anı atlatmissiniz. Evden çıkma anı çok buruktur .siz daha buruğunu yasamissiniz. Evet izliyorlar , görüyorlar sizi.

Insaallah çok mutlu olursunuz.

Gozlerim dolu dolu okudum. Insallah cok mutlu olursunuz.. esinizle yuvanizda hic sikinti huzursuzluk olmaz..

Düğün istenmediyse davul zurna neden?

Wattpad yazarı mısınız?

Düğün istenmediyse davul zurna neden?

Wattpad yazarı mısınız?
Bazı yörelerde adettir, gelin davul-zurna ile çıkarılır .

Binada bir komşumuzun kız kardeşi üniversiteyi kazanmıştı davul-zurna ile kutladılar. Bana da ilginç gelmişti ama her yörenin âdeti farklı.

Rabbim mutluluk versin mutlu ol ins

sanırım burayı wattpad olarak kullanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…