Ya belki Ali abisini seviyordur mesela bizimde aile görüştüğümüz arkadaş var, onun da eşi bir kaç yemeği sevmez bende yapmam onları bize gelince. Veya sevdiği yemeği yaparım. Dert etmeyin herşeyi ya.
Normal olmayan kısmı sadece yemek sonrasında" Ali abi yemeği beğendi mi" kısmı. Yoksa onun haricinde Ali abi ne yemeği seviyor onu yapım kısmı bence gayet doğal. Yemek sonrası kısmını da o şekilde sorması hemen kötü niyet aramayı gerektirmez. Kadın belki samimi olmak istemiştir. Sevmiştir konu sahibi ve eşini. Bir lafla hemen kestirip atılmaz, başka ve daha uçuk laflar olursa o zanan keser. Ama bu kadarcık birşeyden art niyet aranıp ilişki kesilmez.Ali abisini seviyodur belki nedir yaa..Kadının yaptığı hiçte normal deil bence
Sahi Ali abi ne sever ben de merak ettim şimdi.Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?