Anlayamıyorum bu kadını

Ya belki Ali abisini seviyordur mesela bizimde aile görüştüğümüz arkadaş var, onun da eşi bir kaç yemeği sevmez bende yapmam onları bize gelince. Veya sevdiği yemeği yaparım. Dert etmeyin herşeyi ya.

eşiniz işyerinde üst mü ki yaranmaya mı çalışılıyor..

Mesaj atması tuhaf olmuş ama. bizim ailece görüştüğümüz bi arkadaşım biz gideceğimiz zaman eşimin sevdiği bir kek var mutlaka yapar seviyo diye. İLK defa gidiyorsunuz kendini sevdirmek istemiştir. belk. Yanlış anlama bence biraz daha görüşün kadını gözünüz tutmazsa görüşmezsiniz.

Nevar sormuşsa kotu niyetli değildir ya ramazanda eşli davet olur arkadaşlarımla sorarım ne yer diye eşin beğendi mi derim yada onlar der çok beğenmiş vs diye ne varki yabancı ilk defa gelen bi adamsa normal değil mi sorması

Enteresan, bende rahatsiz olurdum bu durumdan..kotu niyeti yoksada sacmalamis yani..

Ya belki Ali abisini seviyordur mesela bizimde aile görüştüğümüz arkadaş var, onun da eşi bir kaç yemeği sevmez bende yapmam onları bize gelince. Veya sevdiği yemeği yaparım. Dert etmeyin herşeyi ya.

Ali abisini seviyodur belki nedir yaa..Kadının yaptığı hiçte normal deil bence

Ali abisini seviyodur belki nedir yaa..Kadının yaptığı hiçte normal deil bence
Normal olmayan kısmı sadece yemek sonrasında" Ali abi yemeği beğendi mi" kısmı. Yoksa onun haricinde Ali abi ne yemeği seviyor onu yapım kısmı bence gayet doğal. Yemek sonrası kısmını da o şekilde sorması hemen kötü niyet aramayı gerektirmez. Kadın belki samimi olmak istemiştir. Sevmiştir konu sahibi ve eşini. Bir lafla hemen kestirip atılmaz, başka ve daha uçuk laflar olursa o zanan keser. Ama bu kadarcık birşeyden art niyet aranıp ilişki kesilmez.

Rahatsızsan iletişimini kes eşine de söyle bir daha gitmeyin o eve. Arkadaşıyla dışarda görüşsün. Ne kadar lafını bilmez bir kadın!

ne ali abiymiş ya

arkadaşların dediği gibi bazı yerlerde erkeğe çok önem veriliyor aman o beğensin yeter modunda yetiştiriliyor bazı kadınlar ben garipsenecek bi şey görmedim.biz zaten kadınız önümüze ne gelse beğeniriz diye saçma bi düşünce olabilir,eşi sordurmuş olabilir;sorbakalım ali yemeklerini beğenmiş mi oturmadan memnun kalmışlar mı gibi ama ben ne eşinizden hoşlandığını ne de kötü niyeti olduğunu düşünmedim.bence o kadar fesat düşünmeye gerek yok.hatta baya safça geldi bu soruları

mesela k.validem de böyledir,babamın adı da ali bir araya geldiğimzde ali abi şunu yer misin ali abi bunu sever misin diye dolaşır anneme tek bişey sormaz

ilerleyen mesajlar şöyle olacak muhtemelen ali abim hizmetten memnun kalmış mı ? evi beğenmiş mi ? diye ali abiyle ilgili bilgiler istenecek

bazı ailelerde erkeğe çok önem verilir.

erkeklerin yemeği sevmesi , beğenmesi çok önemlidir.
kadın ne olsa yer kıvamında.
belki öyle bir aileden geliyor.
hemen fesat düşünmemek lazım bence.

çok ilginç gerçekten..birkaç defa daha yaparsa hayırdır diye sor bakalım

Ali abin sadece benim yaptığım yemekleri sever deseydiniz. Ne ilginç insanlar var bugüne kadar evime misafirliğe gelecek hiçbir insana ne seversiniz diye mesaj atmadım, sadece çocukları varsa menüde çocuklara da hitap edecek şeyler hazırlarım extradan o kadar. Acaba ayıp mı ettim ben bugüne kadar misafirlerime, bundan sonra ilk gelecek misafire mesaj atıcam kocan hangi yemekleri sever diye.

Sahi Ali abi ne sever ben de merak ettim şimdi.

Hemen kötü niyet aramayın .
Ali iş arkadaşı sonuçta .
Samimiyeti var .O şimdilik sizden daha ön planda olabilir .
Sizinle de samimiyeti ilerletirse sizi de soracaktır emin olun.

ali abin yiyecek ben bakıcam derdim ilk mesaja cevap olarak
ali abin beğendi ben beğenmedim derdim ikinci msja cvp

hem kıskancım hemde fesatım yapıcak bişey yok

Sorun yok, eşinize falan asılmıyor. Sadece fazla ataerkil bir ailede yetişmiş muhtemelen. Eşinize asılıyor olsa size belli etmeyecek kadar aklı vardır herhalde. Kuş beyinli değildir hatun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…